Μιχάλης Μουρούτσος: Σε πελάγη ευτυχίας! Ζει από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του!

Τι συνέβη στη ζωή του;

Μιχάλης Μουρούτσος: Σε πελάγη ευτυχίας! Ζει από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ζει μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του.

Ο Ολυμπιονίκης έκανε την ανακοίνωση μέσω των social media.

Ευτυχισμένος είναι ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο οποίος είδε τον μικρό του ανιψιό να βαφτίζεται και να παίρνει το όνομα του πατέρα του, Σταμάτη!

Ο Μουρούτσος ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο instagram, γράφοντας: «Μία ιδιαίτερη μέρα για την οικογένειά μας γιατί σήμερα βαφτίστηκε ο ανιψιός μου... μετά τον πατέρα μας ένας νέος Σταμάτης Μουρούτσος θα διαγράψει τη δική του ιστορία».

Μιχάλης Μουρούτσος: Σε πελάγη ευτυχίας! Ζει από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του!

Ο Μουρούτσος είχε πέσει σε άλλη... αγκαλιά μετά τον χωρισμό του με την Λάουρα!

Καταγγελίες βόμβα για τον Μιχάλη Μουρούτσο! Το κέρατο, τα προφυλακτικά και η βίαιη συμπεριφορά!

Το έλα να δεις σημειώθηκε την Δευτέρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο της ΑΘήνας, κατά την εκδίκαση των αγωγών διαζυγίου που έχουν υποβάλει ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Μιχάλης Μουρούτσος και η εν διαστάσει σύζυγος του και γνωστό μοντέλο, Αναστασία Περράκη.

Οι δυο τους αντάλλαξαν βαριές κατηγορίες περί... κεράτου αλλά και για βίαιες συμπεριφορές!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, καταθέτοντας στο δικαστήριο η μητέρα του μουντέλου υποστήριξε πως ο Μιχάλης Μουρούτσος είχε συνάψει παράνομες σχέσεις και παραμελούσε την κόρη της, χωρίς ωστόσο να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι ο ολυμπιονίκης υπήρξε βίαιος απέναντι στην σύζυγό του.

"Ήταν βίαιος μαζί της, γι αυτό κι έφυγε η Αναστασία! Μια φορά που τσακώθηκαν της έκλεισε βίαια το στόμα, ενώ άλλη μια φορά την τράβηξε δυνατά από το χέρι" κατέθεσε, υποστηρίζοντας ότι η κόρη της ανακάλυψε πως την απατούσε!

Το τηλεφώνημα της λεγάμενης

"Μια φορά την πήραν και της είπαν πως ο Μιχάλης ήταν με γυναικοπαρέα στον "Αστέρα" ενώ μια γυναίκα της τηλεφώνησε και της είπε πως είχε δεσμό μαζί του και μάλιστα της περιέγραψε πως ήταν το σπίτι τους για να της δείξει ότι είχε έρθει όταν η Αναστασία έλειπε." είπε η μητέρα της και πρόσθεσε πως η κόρη της διαπίστωσε πως έλειπαν προφυλακτικά από το συρτάρι του κομοδίνου της!

Μιχάλης Μουρούτσος - Αναστασία Περράκη: "Το κέρατο πήγαινε σύννεφο"!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, το κέρατο πήγαινε σύννεφο στην σχέση Περράκη - Μουρούτσου!

Συγκεκριμένα, το σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας αναφέρει πως το ζευγάρι - που βρίσκεται εδώ και χρόνια σε δικαστική διαμάχη - αντιμετώπιζε κι άλλα προβλήματα στην σχέση του!

Αποκαλύψεις φωτιά για Μουρούτσο - Περράκη! Το κέρατο πήγαινε σύννεφο!

Όπως βλέπετε στο παραπάνω εξώφυλλο αναφέρεται για το ζευγάρι πως υπήρχαν εξωσυζυγικές σχέσεις!

"Τα προφυλακτικά, το τηλεφώνημα από τη λεγάμενη και ο εραστής στην Άιγινα!"

Μιχάλης Μουρούτσος – Αναστασία Περράκη: Στα δικαστήρια το πρώην ζευγάρι! Η νέα πολύκροτη διαμάχη!

Ξανά στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθεί το πρώην ζευγάρι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Secret των Παραπολιτικών, ο Μιχάλης Μουρούτσοςκαι η Αναστασία Περράκη, θα βρεθούν πάλι στο δικαστήριο προκειμένου να δώσουν τέλος στο γάμο τους και επίσημα.

Το ζευγάρι ερωτεύτηκε, παντρεύτηκε, απέκτησε μία κορούλα και οδηγήθηκε στη διάλυσή της σχέσης του. Ωστόσο, το διαζύγιο τους εκκρεμούσε αλλά όπως αναφέρει η εφημερίδα, τον Μάρτη θα εκδικαστεί η υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν καταθέσει και οι δύο τα σχετικά έγγραφα και το μόνο που μένει είναι οι τελικές υπογραφές...

Η αγωγή που είχε καταθέσει παλαιότερα ο Μιχάλης

Τη νομική οδό είχε επιλέξει ο Μιχάλης Μουρούτσος περίπου δύο χρόνια πριν, προκειμένου να λύσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την πρώην γυναίκα του, Αναστασία Περράκη.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο για τη συμμετοχή του στο Survivor, ο Ολυμπιονίκης κατέθεσε αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας εναντίον της πρώην συζύγου του.

Αιτία αποτέλεσε μία συνέντευξη που παραχώρησε η Αναστασία Περράκη και σχολίασε τη σχέση της νυν συντρόφου του πρώην της, Λάουρα Νάργες με την 9χρονη κόρη τους, Έλενα.

Μάλιστα,σε ακόμη παλαιότερη συνέντευξη το 2015 η ίδια είχε αναφέρει ότι, «Προσπαθούμε και οι δύο πολύ. Υπάρχουν φορές που δεν λείπουν οι εντάσεις. Είμαστε σε τυπική φάση όσον αφορά το παιδί, τίποτα άλλο. Έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης, ακόμα και στο παιδί, έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις, γιατί, όταν ανοιγόμαστε, υπάρχουν προστριβές ακόμη».

Το πρώην ζευγάρι απέκτησε την κόρη του το 2009, παντρεύτηκε και έκανε τη βάφτιση το 2010, ενώ οι δρόμοι τους χώρισαν το 2013, χωρίς όμως να έχουν βρει συναινετικό μονοπάτι να βαδίσουν.

Οι δυο τους, αν και προσπάθησαν να κρατήσουν ισορροπίες για χάρη του παιδιού, δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα δικαστήρια.