Σοκαρισμένη η Ναταλία Γερμανού: Καλεσμένος πήγε χωρίς εσώρουχο στην εκπομπή της!

Ποιος το έκανε αυτό;

Σοκαρισμένη η Ναταλία Γερμανού: Καλεσμένος πήγε χωρίς εσώρουχο στην εκπομπή της!

Η Ναταλία Γερμανού έπαθε σοκ όταν έμαθε πως ο καλεσμένος που είχε στην εκπομπή της στον Alpha ήταν χωρίς εσώρουχο!

Η αποκάλυψη ήρθε στον «αέρα» του «Καλύτερα δε γίνεται»!

O λόγος για τον ηθοποιό Θεοχάρη Ιωαννίδη ο οποίος είπε αρχικά: «Από μικρό παιδί προσπαθούσε η μαμά μου για λόγους υγιεινής να μου βάλει βρακάκι. Έκλαιγα όλη μέρα. Δεν μπορώ! Δεν μπορώ να περπατήσω. Δεν μπορώ ρε παιδί μου».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια τον ρώτησε: «Τώρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε;» για να έρθει η απάντηση-βόμβα: «Όχι, δεν φοράω. Ήρθα ελεύθερη ψυχή»! Ξέρατε γιατί η Ναταλία δεν μοιράζεται φωτογραφίες με τους συντρόφους της;

Σοκαρισμένη η Ναταλία Γερμανού: Καλεσμένος πήγε χωρίς εσώρουχο στην εκπομπή της!

Ναταλία Γερμανού: Πρόδωσε τα πάντα για τη σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Η Ναταλία Γερμανού μέσω της εκπομπής της στον ALPHA «Καλύτερα δε γίνεται» πρόδωσε τα πάντα για τη σχέση της Ζέτας Μακρυπούλιας με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι;

«Θα σας πω και μια πληροφορία, ταξιδεύαμε μαζί με την Ζέτα από Κύπρο για Ελλάδα. Πετάξαμε μαζί και καταφέραμε να μιλήσουμε και να πούμε τα νέα μας. Είναι σε άριστη κατάσταση και φυσική και εμφανισιακή και οικογενειακή και είναι όλα θαυμάσια στη ζωή της. Να σας καθησυχάσω αν είχατε κάποια ανησυχία, είναι όλα τέλεια. Να πω ότι είναι σε άριστη κατάσταση η Ζέτα», είπε η παρουσιάστρια σχετικά με τις φήμες για τη σχέση του ζευγαριού.

Ναταλία Γερμανού: Τα καυτά φιλιά με γνωστό ηθοποιό! Βίντεο - φωτιά!

Χαμός με το βίντεο στο οποίο φαίνεται η Ναταλία Γερμανού να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με γνωστό ηθοποιό!

Το πρωί της Δευτέρας, ο Άρης Καβατζίκης μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», πρόβαλε ένα αποκλειστικό βίντεο από τα παρασκήνια του “Your Face Sounds Familiar”.

«Επειδή πολλά ακούστηκαν γράφτηκαν λέχτηκαν… ήρθε η ώρα να δούμε την γυναίκα για την οποία ο Αλέξης Γεωργούλης ζει έναν παθιασμένο έρωτα, τον οποίο δεν διστάζει να εκδηλώσει αποκλειστικά μπροστά στην κάμερα του “Πρωινού”. Επειδή θα σας σοκάρει θέλω να είστε έτοιμοι, γιατί το βίντεο περιέχει πάθος».

Μάλιστα, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα είδαμε τον Αλέξη Γεωργούλη να φιλάει αστειευόμενος στο στόμα την Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το παρακάτω βίντεο: