Αθηνά Οικονομάκου: Μας έβαλε στην κουζίνα της και μαγείρεψε! (Βίντεο)

Τι έφτιαξε στους άντρες της;

Αθηνά Οικονομάκου: Μας έβαλε στην κουζίνα της και μαγείρεψε! (Βίντεο)

Η Αθηνά Οικονομάκου μας έβαλε μέσα στην κουζίνα της και μας μαγείρεψε! Όχι σε μας βέβαια, αλλά στους άνδρες της ζωής της!

Η ηθοποιός έδειξε τις δυνατότητές της και στη μαγειρική!

Το πρωί του Σαββάτου, η Αθηνά Οικονομάκου μαγείρεψε για τον γιο της και τον Φίλιππο Μιχόπουλο!

Συγκεκριμένα έφτιαξε βραστά λαχανικά για τον γιο της και μπιφτέκια με πατάτες για εκείνη και τον αγαπημένο της.

Αθηνά Οικονομάκου: Στην κλινική για 7 ώρες! Της κρατούσε το χέρι ο Φίλιππος Μιχόπουλος!

Στην κλινική για 7 ολόκληρες ώρες βρέθηκε η ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου, και εννοείται πως στο πλάι της ήταν ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος!

Τι συνέβη; Θα σας αποκαλύψουμε τα πάντα στο Youweekly.gr!

Αρχικά, το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από αρκετό καιρό, όταν η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον άντρα της, δηλαδή το 2018...

Το περιστατικό

«Μπήκε στο μαιευτήριο το βράδυ της Τρίτης και γέννησε επτά ώρες μετά, ήταν ένας δύσκολος τοκετός αλλά γέννησε φυσιολογικά, όπως ήταν η επιθυμία της! Την ταλαιπώρησε πολύ μία λοίμωξη που αντιμετώπισε όμως είναι ευτυχισμένη με το μωρό της!",

"Έξω από την αίθουσα του τοκετού υπήρχαν 25 άτομα, φίλοι και συγγενείς της! Στην αίθουσα τοκετού ήταν και Φίλιππος Μιχόπουλος που της κρατούσε το χέρι!»

Η εξομολόγηση της ίδιας

«Είχα ένα φυσιολογικό τοκετό, έκανα επτά ώρες να γεννήσω, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν δύσκολος ή επικίνδυνος από ιατρικής άποψης. Ωστόσο, επειδή οι “συνθήκες” δεν ήταν απόλυτα ευνοϊκές, προτίμησα να αντέξω τις ωδίνες χωρίς μεγάλη δόση επισκληριδίου, ώστε να ολοκληρωθεί σχετικά άμεσα ο τοκετός. Η δυσκολία λοιπόν ήταν στο να πάρω την απόφαση να γεννήσω φυσιολογικά και να μην πω “δεν αντέχω άλλο, πάμε με καισαρική”, ως είθισται»

«Τα συναισθήματα εκείνη τη στιγμή είναι ανάμεικτα. Όταν έχεις πονέσει πολύ, όταν έχεις υπερπροσπαθήσει και έχεις ξεπεράσει τα όριά σου σε επίπεδο αντοχής, έρχεται το συναίσθημα της απόλυτης ευτυχίας –ότι τα κατάφερες– αλλά ταυτόχρονα και του απόλυτου πανικού. Έχεις στην αγκαλιά σου ένα πλασματάκι που κλαίει ασταμάτητα και δεν ξέρεις τι να κάνεις, πώς να το πιάσεις. Επομένως, είναι ένας κλαυσίγελος όπου δεν γνωρίζεις τι σου συμβαίνει ακριβώς. Είναι και οι ορμόνες, που νομίζω πως εκείνη την ώρα κάνουν πάρτι, οπότε είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Δεν μπορώ να σου πω ότι έζησα την απόλυτη συγκίνηση ή αυτό που λένε, ότι μόλις πάρεις το παιδί στην αγκαλιά σου, νιώθεις πως έγινες μανούλα και κλαις. Εμένα με έπιασε κλάμα από την υπερένταση και την ανακούφιση ότι τα κατάφερα και πήγαν όλα καλά. Από εκεί και πέρα η σύνδεση με το μωρό έρχεται σταδιακά. Τουλάχιστον σε μένα έτσι προέκυψε. Δεν ένιωσα αμέσως αυτή τη γαλήνη και την ηρεμία τού “έχω το παιδάκι μου στην αγκαλιά μου”».

Αθηνά Οικονομάκου: Ροζ βίντεο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στο φως της δημοσιότητας!

Ένα ροζ βίντεο με την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο ετοιμάζεται να βγει στο φως της δημοσιότητας!

Μάλιστα η Αθηνά επισκέφτηκε και δικηγόρο! Τι πραγματικά ισχύει; Σας έχω καυτό ρεπορτάζ στο Vanda's blog!

Όλα ξεκίνησαν περίπου πριν 15 μέρες όταν η Αθηνά Οικονομάκου δέχτηκε ένα σχεδόν απειλητικό τηλεφώνημα για ροζ βίντεο! Άγνωστος άντρας, της τόνισε ότι έχει στην κατοχή του ροζ βίντεο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και δεν θα διστάσει να το χρησιμοποιήσει αν δεν του δώσει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό! Πριν λίγο καιρό μάλιστα, άγνωστος είχε απειλήσει και την Ελένη Μενεγάκη με τον ίδιο τρόπο....

Όπως είναι φυσικό, η Αθηνά έχασε την γη κάτω από τα πόδια της! Η ηθοποιός, είναι πολύ προσεκτική και δεν περίμενε με τίποτα κάτι τέτοιο! Ωστόσο, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα! Έτσι, επισκέφτηκε δικηγόρο προκειμένου να δει πώς θα κινηθεί! Για ό,τι νεότερο, θα επανέλθω.....

Αθηνά Οικονομάκου: Την Παρασκευή έμαθε τα ευχάριστα νέα! Αποκάλυψη τώρα!

Μόλις ήρθαν αποκλειστικές πληροφορίες στα γραφεία του Youweekly.gr για την Αθηνά Οικονομάκου και τα ευχάριστα νέα που έμαθε την Παρασκευή! Αποκάλυψη τώρα...

Σύμφωνα με τα όσα έφτασαν στα αυτιά μου και θα σας τα μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Ο λόγος;

Σύμφωνα με πηγή μου μέσα από το κανάλι του ALPHA η σειρά στην οποία και πρωταγωνιστεί η Αθηνά, "Έλα στη θέση μου", πήρε το πράσινο φως και θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν! Την Παρασκευή, 19 Απριλίου, αποφασίστηκε από το κανάλι και έγινε γνωστό σε όλους τους ηθοποιούς της σειράς!

Άρα, η Αθηνά Οικονομάκου δεν έχει τίποτα να φοβάται για την επόμενη σεζόν που έρχεται! Θα απολαύσει τις διακοπές του Πάσχα με γαλήνη και ηρεμία παρέα με τον άντρα της ζωής της, Φίλιππο Μιχόπουλο και το μωράκι τους!

Αθηνά Οικονομάκου: Έγκυος ξανά η ηθοποιός; Όλη η αλήθεια για το μεγάλο μυστικό της!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι η Αθηνά Οικονομάκου, η αγαπημένη ηθοποιός, είναι έγκυος ξανά, στο δεύτερο παιδί της!

Εγώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr σας έχω φυσικά όλο το ρεπορτάζ αλλά και.... παρασκήνιο που κανείς δεν περίμενε!

Η αλήθεια είναι, πως μετά το θέμα μου εχτές για την Δούκισσα Νομικού δεν περίμενα να γράψω τόσο σύντομα για εγκυμοσύνη στην showbiz, αλλά η επικαιρότητα με διέψευσε! Η Αθηνά λοιπόν, ακούστηκε έντονα ότι είναι έγκυος και μάλιστα ότι δεν το έχει δημοσιοποιήσει γιατί φοβάται πολύ ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά!


Ωστόσο, αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog αναφέρουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει!
«Η Αθηνά δεν είναι έγκυος και μάλιστα ένα δεύτερο παιδάκι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της! Η ίδια, θέλει να αφιερωθεί στον Μάξιμο και στον Φίλιππο και δεν το σκέφτεται καθόλου αυτή την περίοδο! Άλλωστε, μόλις τώρα ξεκίνησε να βρίσκει ξανά τον εαυτό της.... όπως ήταν προ εγκυμοσύνης και είναι πολύ ευτυχισμένη για αυτό!» μου ανέφερε πηγή κοντά στο ζευγάρι οπότε ό,τι ακούτε.... μην το πιστεύετε!