Μένιος Φουρθιώτης: Η φωτογραφία του τραυματισμένου παρουσιαστή και το πρώτο του μήνυμα μετά το τροχαίο!

Έζησε τον τρόμο!

Μένιος Φουρθιώτης: Η φωτογραφία του τραυματισμένου παρουσιαστή και το πρώτο του μήνυμα μετά το τροχαίο!

Ο Μένιος Φουρθιώτης μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε το Σάββατο ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram φορώντας το ειδικό κολάρο στο λαιμό του, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα.

Ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αμέσως μετά το ατύχημα που είχε και σας αποκάλυψε το youweekly.gr.

Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε υποστεί κακώσεις στον αυχένα και όπως φαίνεται στη φωτογραφία που πόσταρε από το σπίτι του, φοράει το ειδικό κολάρο.

Μάλιστα, έστειλε και το ακόλουθο μήνυμα: «Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας και την αγάπη σας! Προσοχή πολύ στο δρόμο όταν υπάρχει βροχή !!! Να φοράτε πάντα ζώνη !!! Ευχαριστώ και τους γιατρούς για την άμεση βοήθεια τους!».

Μένιος Φουρθιώτης: Η φωτογραφία του τραυματισμένου παρουσιαστή και το πρώτο του μήνυμα μετά το τροχαίο! Διαγραφή Η εγγραφή αποθηκεύτηκε.

Μένιος Φουρθιώτης: Η βίλα εκατομμυρίων στην Εκάλη! Φωτογραφίες από το εσωτερικό!

Είναι το ησυχαστήριό του εδώ και πολλά χρόνια. Ένα σπίτι για το οποίο καμαρώνει, αφού το έχει μετατρέψει έτσι ώστε να είναι το συνώνυμο της χλιδής.

Σε σημείο-φιλέτο στην πανάκριβη περιοχή της Εκάλης, ο Μένιος Φουρθιώτης βρήκε το σπίτι των ονείρων του. Η «ψυχή» του «Ε» και παρουσιαστής της επιτυχημένης εκπομπής «Αποκαλυπτικά» έχει καταφέρει να χαρίσει στον εαυτό του κάθε πολυτέλεια. Η πολυτελής βίλα του είναι μέσα στα δέντρα, διαθέτει μεγάλη πισίνα, ενώ είναι διακοσμημένη σε μοντέρνες και μίνιμαλ γραμμές.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined