Σίσσυ Χρηστίδου: Μόλις έμαθε τα ευχάριστα νέα!

Συγχαρητήρια!

Σίσσυ Χρηστίδου: Μόλις έμαθε τα ευχάριστα νέα!

Μόλις έμαθε τα ευχάριστα νέα η Σίσσυ Χρηστίδου! Τι συνέβη στην ζωή της λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη;

Στο Youweekly.gr έφτασε ένα ραβασάκι και... θα σας το αποκαλύψουμε!

Η Σίσσυ Χρηστίδου το μεσημέρι του Σαββάτου, 4/5 βγήκε στον αέρα του OPEN και παρουσίασε την πρώτη εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" μετά το Πάσχα που... όπως φαίνεται κίνησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών περισσότερα από κάθε άλλη φορά αφού τα μηχανάκια της ABG σημείωσαν ένα ωραιότατο 13,8, ένα από τα πιο υψηλά ποσοστά που έχει φτάσει μέχρι στιγμής η παρουσιάστρια, αφού συνήθως κυμαινόταν στο 10-11.

Τα τέταρτά της, δε, έσπασαν ρεκόρ αφού κατάφερε και "χτύπησε" μέχρι και 16,2.

Αναλυτικά τα τέταρτα

14,6

15

15,2

13,3

13,2

12,6

11,5

16,2

15,4

13,7

14,9

9,8

Αυτά, λοιπόν, είναι πολύ ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια μιας και πριν από λίγες ημέρες, όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι στο Youweekly.gr ανανέωσε την συνεργασία της με το κανάλι και... έπρεπε με κάποιον τρόπο να τους δείξει πως έκαναν καλά που την εμπιστεύτηκαν για ακόμα μια τηλεοπτική σεζόν!

Σίσσυ Χρηστίδου - παρασκήνιο: Τα μούτρα και τα νεύρα στις διαφημίσεις του "Έλα χαμογέλα"! Μόλις τα μάθαμε!

Παρασκήνιο φωτιά έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr για την Σίσσυ Χρηστίδου πριν από λίγα λεπτά! Με μούτρα και νεύρα στις διαφημίσεις του "Έλα Χαμογελά" η παρουσιάστρια!

Θα σας αποκαλύψω τα όσα μόλις έμαθα στο Vanda's blog φυσικά!

Η Σίσσυ Χρηστίδου λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Θοδωρή Μαραντίνη βγήκε live στην πρώτη της εκπομπή μετά το Πάσχα μέσα από την συχνότητα του OPEN και... προσπάθησε να πείσει τον κόσμο πως όλα είναι μια χαρά!

Με χαμόγελο προσπάθησε να καλύψει την αμηχανία που φαινόταν στο βλέμμα της, την οποία και διέκριναν οι λίγο πιο παρατηρητικοί!

Δείτε το παρακάτω βίντεο και όσον αφορά αυτό, τα συμπεράσματα δικά σας!

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο η αμηχανία που "κουβαλούσε" μαζί της η παρουσιάστρια αλλά, όπως μου μεταφέρθηκε, μούτρα και νεύρα...

Μπορεί στον αέρα της εκπομπής να ήθελε να κρύψει τα συναισθήματά της αλλά όταν έσβησαν οι κάμερες για το πρώτο διάλειμμα η Σίσσυ δεν πήρε τα μάτια της πάνω από το κινητό της!

Άνθρωπος που βρίσκεται εκεί κοντά αυτή την στιγμή μου αποκάλυψε πως την άκουσε να λέει στο τηλέφωνο σε κάποιο, μάλλον στην μαμά της, πως άρχισαν να γράφουν πάλι διάφορα!

Προφανώς είχε μπει και κοιτούσε τα όσα γράφονται γύρω από το όνομά της...

Μάλιστα, οι κινήσει του σώματός της την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο πρόδωσαν την ένταση και τα νεύρα που είχε...

Αυτά μου μεταφέρθηκαν, αυτά σας αποκάλυψα στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog! Δεν έχουν γραφτεί πουθενά...

Θοδωρής Μαραντίνης: Η απόφαση "βόμβα" μετά το διαζύγιο με την Σίσσυ Χρηστίδου!

Μια απόφαση βόμβα πήρε ο Θοδωρής Μαραντίνης μετά το διαζύγιο του με την Σίσσυ Χρηστίδου και το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Σα βόμβα έσκασε η ανακοίνωση του ζευγαριού στο instagram μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και δυο παιδιά! Τώρα ο Θοδωρής ετοιμάζεται να κάνει μια κίνηση που, όσο να 'ναι, θα στεναχωρήσει πολύ την παρουσιάστρια αλλά, πρέπει να γίνει!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, σας αποκαλύπτω με μεγάλη σιγουριά πως ο τραγουδιστής έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες για να βρει νέο σπίτι!

Προφανώς, το ζευγάρι δεν θα μείνει μαζί αφού το μόνο που τους ενώνει πλέον είναι τα παιδιά τους! Θα κάνουν τα δικά τους βήματα σιγά, σιγά, ο καθένας όπως νομίζει! Η πηγή μου, μου μετέφερε και σας αποκαλύπτω στο Vanda's blog, πως ο Θοδωρής άφησε την παρουσιάστρια του OPEN να κρατήσει μαζί με τα παιδιά το σχετικά νέο τους σπίτι στα βόρεια προάστια - αφού πριν ένα χρόνο περίπου είχαν μετακομίσει οικογενειακώς - κι εκείνος ξεκίνησε να ψάχνει νέα κατοικία! Μπορεί η απόφαση του διαζυγίου να ήταν κοινή αλλά και πάλι είναι στενάχωρο το γεγονός να βλέπεις τον άνθρωπο που ήταν επί 13 χρόνια δίπλα σου να μαζεύει τα πράγματά του και να ξεκινάει μαι καινούργια ζωή...

Πληροφορίες μου, μάλιστα λένε πως ο τραγουδιστής έχει δείξει ένα μεγάλο ενδιαφέρον για μια μονοκατοικία στην Γλυφάδα... αλλά τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα! Θα μάθω περισσότερα σίγουρα και θα σας τα αποκαλύψω όλα στο Youweekly.gr και το Vanda's blog, όπως πάντα φυσικά!

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι τρεις μήνες "κόλαση" και το δράμα πίσω από το χαμόγελό της! Αποκλειστικό...

Σήμερα, μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω όσα δεν ξέρει κανείς για την Σίσσυ Χρηστίδου και τους τρεις μήνες "κόλαση" που πέρασε! Ποιο το δράμα που έκρυβε πίσω από το χαμόγελό της;

Σα βόμβα έσκασε ο χωρισμός της παρουσιάστριας του OPEN το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, με τον επί 13 χρόνια σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, και στο Vanda's blog θα σας μεταφέρω τις δύσκολες στιγμές που περνούσε το ζευγάρι λίγο πριν δώσει το τέλος.

Με το που έμαθα τα άσχημα μαντάτα κίνησα γη και ουρανό για να γνωρίσω όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες και... προφανώς τα έμαθε όλα! Το δράμα στο σπίτι τους έχει ξεκινήσει εδώ και ένα εξάμηνο αλλά τα πράγματα επιδεινώθηκαν πολύ το τελευταίο τρίμηνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από άτομο μέσα από το περιβάλλον του ζευγαριού, καυγάδες υπήρχαν πάντα όπως συμβαίνει σε κάθε ζευγάρι. Η φθορά του χρόνου δεν πέρασε χωρίς να τους ακουμπήσει! Στην αρχή, υπήρχαν εντάσεις για πολλά μικροπράγματα και πολλές φορές οι δυο τους έβαζαν τον εγωισμό πάνω από όλα! Υπήρχαν και μέρες που ο Θοδωρής έφευγε από το σπίτι και γυρνούσε μετά από αρκετές ώρες, όταν χαλάρωνε και όλα ήταν καλά.

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι τρεις μήνες

Το τελευταίο τρίμηνο, όμως, οι καυγάδες ήταν πολύ πιο έντονοι και υπήρχαν και πολλές μέρες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, που ο Θοδωρής έμενε εκτός σπιτιού και δεν υπήρχε επικοινωνία μεταξύ τους!

Αυτές οι εντάσεις, που ξεπερνούσαν τα όρια και οι δυο τους καταλάβαιναν πως μπορεί να επηρεάσουν και τα παιδιά, ήταν που τους οδήγησαν, σύμφωνα με πηγή μου στο να ρίξουν τίτλους τέλους στην επί τόσα χρόνια κοινή τους ζωή!

Ήθελαν και θέλουν το καλό των παιδιών τους και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το ζευγάρι χώρισε πολύ ήρεμα! Η απόφαση ήταν από κοινού! Απλά σαν δυο πολιτισμένοι άνθρωποι έκατσαν, έβαλαν τα πράγματα κάτω και αποφάσισαν πως δεν μπορούν να συνεχίσουν έτσι και πως το καλύτερο για όλους είναι να πάρουν διαζύγιο!

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι τρεις μήνες

Μετά την είδηση του χωρισμού τους, μάλιστα, η Σίσσυ έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα στα social media! Συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία η οποία και έγραφε:

«Νηστέψτε από τον φθόνο, την κακία, το μίσος, την υποκρισία, το ψέμα, τη ρουφιανιά, την προδοσία. Αυτά σταύρωσαν τον Χριστό! Ούτε το τυρί, ούτε τα αυγά, ούτε το λάδι…».