Ο Γιώργος Αυτιάς έχει με υπογλώσσια τα στελέχη του ΣΚΑΙ!

Τι έκανε ο παρουσιαστής;

Ο Γιώργος Αυτιάς έχει με υπογλώσσια τα στελέχη του ΣΚΑΙ!

Ο Γιώργος Αυτιάς είναι αλήθεια έχει συνηθίσει τους υπεύθυνους του Σκάι να τους έχει με υπογλώσσια!

Γιατί όμως οι υπεύθυνοι του καναλιού είναι με υπογλώσσια εξαιτίας του Γιώργου Αυτιά; Διότι παθαίνουν ταραχή μόλις βλέπουν τα νούμερα τηλεθεασης του συγκεκριμένου δημοσιογράφου...

Ο Γιώργος Αυτιάς αποδεικνύει στο κανάλι ότι μία εκπομπή με ελάχιστο budget, με λίγους δημοσιογράφους, με ελάχιστες ζωντανές συνδέσεις κάνει τη διαφορά απέναντι σε πανάκριβα προγράμματα!

Έρχεται λοιπόν ιδιοκτησία του Γιάννη Αλαφούζου και λέει στην διεύθυνση του καναλιού πως γίνεται o κύριος Αυτιάς που κοστίζει ελάχιστα χρήματα να κάνει τα καλύτερα νούμερα στο κανάλι και αυτοί που πληρώνονται χρυσάφι να κάνουνε μονοψήφια; Γιατί έχει άδικο;

Εχθές Σάββατο το «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά κάνει στο δυναμικό κοινό το εξαιρετικό νούμερο 20,2, σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθεασης που σας φέρνει αποκλειστικά το Youweekly.gr.


Ο Γιώργος Αυτιάς δεν είναι μόνο πρώτος στη ζώνη του, περνάει κλασσικά το «Τώρα ότι συμβαίνει» της Φαίης Μαυραγάνη στο Οpen που κάνει μόλις 15,0 στο δυναμικό κοινό.

Δεν μένει εκεί, περνάει όλα τα υπόλοιπα κανάλια στη ζώνη το «Καλημέρα»...και εδώ είναι η είδηση! Ο δημοσιογράφος κάνει και τα καλύτερα νούμερα σε όλο το κανάλι για χθες Σάββατο στο δυναμικό κοινό!!!

Η δεύτερη καλύτερη εκπομπή μετα τον Γιώργο Αυτιά είναι το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»με τον Σπύρο Παπαδόπουλο που κάνει 15,1!

Τηλεθέαση 4/5: Μοίρασαν... εγκεφαλικά τα νούμερα! Ποιοι παρουσιαστές έπαθαν σοκ και ποιοι το γιόρτασαν; Δείτε αναλυτικά...

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Youweekly.gr, θα σας δώσει αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης όλων των προγραμμάτων, προκειμένου να έχετε μια καλύτερη εικόνα για το τι επέλεξε το κοινό για την ψυχαγωγία του και την ενημέρωσή του.

Τα νούμερα αφορούν στο δυναμικό κοινό!


Νωρίς το πρωί

ΣΚΑΙ: Καλημέρα, Αυτιάς 20,2

ALPHA: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 22,4
ΣΚΑΙ: Ακραία Φαινόμενα 13,2

OPEN: Έλα χαμογέλα, Χρηστίδου 13,8

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Καλύτερα δεν γίνεται, Γερμανού 17,9
ΣΚΑΙ: Goal χωρίς σύνορα, 8,5

OPEN: Όλα λάθος, Κωστόπουλος, 5,7

ΑΝΤ1: Εκπαιδεύοντας την Τζένη 14,9

ANT1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 19,1

Απογευματινή ζώνη

OPEN: Revenge Body 4

ΑLPHA: Kitchen Lab 15,4

ΣΚΑΙ: DOT 12,9

STAR: Τα φιλαράκια 11,7

Δελτία ειδήσεων:

ALPHA: 18

ANT1: 15,1

ΣΚΑΙ: 10,9

STAR: 10,3

OPEN: 5,1

Prime time

AΝΤ1: Καλώς ήρθε το δολλάριο 16,8

ALPHA: Πάμε πακέτο 20,2

OPEN: It's show time 7

STAR: Μια νύχτα στο μουσείο 11,2

ΣΚΑΙ: Survivor 14,1

ΣΚΑΙ: Στην υγεία μας ρε παιδιά (Ε) 15,1