Μαλού: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια! Κατάκοιτη, μπήκε χειρουργείο!

Τραγικές στιγμές!

Μαλού: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια! Κατάκοιτη, μπήκε χειρουργείο!

Κατάκοιτη, μπήκε χειρουργείο, όταν γέννησε η τραγουδίστρια Μαλού! Στην εκπομπή "Έλα Χαμογελά" μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες ώρες που πέρασε!

Η Μαλού Κυριακοπούλου έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τη φωνή της αλλά και με τον τρόπο που η ίδια προσπαθεί να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν 1,5 χρόνο περίπου, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια έγινε για πρώτη φορά ενώ πριν λίγο καιρό επέστρεψε δυναμικά στην δισκογραφία με την κυκλοφορία του πρώτου της ολοκληρωμένου δίσκου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», η Μαλού αποκάλυψε τα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε όταν έμαθε πως θα γίνει μαμά, χωρίς να διστάσει να παραδεχτεί την αγωνία που είχε για το αν θα καταφέρει να συνδυάσει τη μητρότητα με τη δουλειά της.

«Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Πάντα ήθελα να γίνω μαμά σε μικρή ηλικία και πιο μικρή αν γινόταν. Σίγουρα με άγχωσε το πώς θα καταφέρω να φτιάξω το πρόγραμμά μου συνδυαστικά με το παιδί που πάντα θα είναι προτεραιότητά μου, για να μπορέσω να συνεχίσω τη δουλειά μου και να μην χαθώ. Κακά τα ψέματα όσο λείπεις από αυτούς τους χώρους δεν θα είναι κάποιος εκεί να σε περιμένει».

Λίγο μετά, αποκάλυψε και ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και την οδήγησε στο χειρουργείο, με αποτέλεσμα το πρώτο διάστημα μετά τη γέννηση του γιου της, να μη μπορεί να τον φροντίσει όπως θα ήθελε.

«Είχα ένα θέμα με την μέση μου και μπήκα στο χειρουργείο. Γέννησα με καισαρική για αυτό τον λόγο. Ήμουν σχεδόν κατάκοιτη από τη μέση μου. Μετά δε μπορούσα να φροντίσω το παιδί μου, δε μπορούσα να το πάρω αγκαλιά, να το τακτοποιήσω μόνη μου, έπρεπε να έχω πάντα κάποιον δίπλα μου. Αυτό ήταν ένα γεγονός που με πείραξε πάρα πολύ γιατί ένιωσα ότι δεν είμαι τόσο ικανή όσο θα ήμουν αν δεν είχα αυτό το πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά.

Δύσκολες ώρες! Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους η πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Πολύ δύσκολες ώρες για την πασίγνωστη τραγουδίστρια αφού μετά από αφόρητους πόνους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Τι συνέβη;

Λίγες μόλις ώρες μετά την παρουσίαση των μουσικών βραβείων Billboard Music Awards 2019, η τραγουδίστρια κατέληξε στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο χειρουργείο.

Ο λόγος για την Kelly Clarkson. Η τραγουδίστρια όλη την εβδομάδα μέχρι και την βραδιά των μουσικών βραβείων υπέφερε από στομαχόπονο. Ωστόσο δεν έδωσε ιδιαίτερη βάση στο γεγονός καθώς θεώρησε πως θα είναι κάτι περαστικό. Οι πόνοι όμως κατά τη διάρκεια των βραβείων έγιναν αβάσταχτοι με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα, η 37χρονηνα βρεθεί στο νοσοκομείο όπου και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή της στο χειρουργείο για αφαίρεση της σκωληκοειδούς απόφυσης.

Δύσκολες ώρες! Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους η πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η Kelly μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter που εξήγησε πως ξέσπασε σε δάκρυα από τους πόνους που είχε.

Δύσκολες ώρες! Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους η πασίγνωστη τραγουδίστρια!