Ιωάννα Μπουρλόκα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Master Chef!

Η "απειλή" για το τέλος!

Ιωάννα Μπουρλόκα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Master Chef!

Η Ιωάννα Μπουρλόκα έκλεισε πίσω της την πόρτα του Master Chef! Τι έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρηση;

Το ταξίδι της στο παιχνίδι μαγειρικής του STAR τελείωσε αλλά... όλα τώρα ξεκινάνε, όπως έγραψε κι εκείνη! Δείτε την ανάρτησή της:

«Και κάπου εδώ τελειώνει για εμένα αυτό το παραμυθένιο ταξίδι μαγειρικής που ονομάζεται #masterchefgr Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους εσάς που με στηρίξατε σε όλη την διάρκεια του διαγωνισμού, ένα τεράστιο ευχαριστώ στην παραγωγή και όλους τους ανθρώπους που είναι οι αφανείς ήρωες αλλά χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε όλο αυτό το ωραίο αποτέλεσμα που βλέπουμε. Στο κανάλι #starchanneltv. Ευχαριστώ που πιστέψατε σε εμένα @scontizas@chefkoutsopoulosleonidas@ioannidispanos. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους που με έσπρωξαν και πίστευαν σε εμένα!! ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ!»!

Ιωάννα Μπουρλόκα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Master Chef!

Master Chef: Πότε θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός; Έχουμε την ημερομηνία!

Έχουμε την επίσημη ημερομηνία του Master Chef! Πότε θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός;

Είστε έτοιμοι;

Το reality μαγειρικής του STAR εκπλήσσει συνεχώς το τηλεοπτικό κοινό και αυτός είναι ένας από τους λόγους που τα νούμερα τηλεθέασης είναι υψηλά.

Όπως λένε και οι κριτές, το MasterChef είναι το παιχνίδι των ανατροπών και το έχουμε δει τόσο από τις δοκιμασίες, τις στρατηγικές και τις αποχωρήσεις.

Και μπορεί εμείς να βλέπουμε κανονικά τα επεισόδια, οι ιθύνοντες του MasterChef γυρίζουν τον μεγάλο τελικό! Τα spoiler δίνουν και παίρνουν για το πετυχημένο ριάλιτι! Ποιοι τελικά θα φθάσουν στον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο; Λίγες μέρες έμειναν για να μάθουμε τον μεγάλο νικητή!

Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς είχε αρχικά επεξεργαστεί σενάριο να διακόψει τη μετάδοση του ριάλιτι για δύο εβδομάδες και να το ολοκληρώσει μετά τις εκλογές, ώστε να μην «καεί» σε περιβάλλον εκλογών που οδηγεί σε απόσυρση διαφημίσεων. Όπως γράφει η Realnews, το κανάλι έκρινε ότι μια τέτοια διακοπή θα έβλαπτε τη συνοχή του ριάλιτι και αποφάσισε να συνεχίσει τη μετάδοση non-stop έως και την κορύφωση του τελικού.

Πότε τελικά θα δούμε τον μεγάλο τελικό;

Την Τετάρτη 22 Μαίου! Λίγο πριν τις εκλογές!