Μένιος Φουρθιώτης: Η ανακοίνωση της Παλαιτσάκη στην εκπομπή για την κατάστασή του!

Εκτός από τα "Αποκαλυπτικά" για δεύτερη ημέρα!

Μένιος Φουρθιώτης: Η ανακοίνωση της Παλαιτσάκη στην εκπομπή για την κατάστασή του!

Η Νανά Παλαιτσάκη έκανε μια ανακοίνωση στην έναρξη της εκπομπής για την κατάσταση υγείας του Μένιου Φουρθιώτη!

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα βρίσκεται εκτός από τα Αποκαλυπτικά ο παρουσιαστής μετά το τροχαίο με το αμάξι του το μεσημέρι του Σαββάτου, που σας αποκάλυψε πρώτο το Youweekly.gr. Πότε επιστρέφει στην εκπομπή και πώς είναι;

«Σας καλωσορίζουμε και τη σημερινή Κυριακή. Όπως σας είπαμε και χθες ξεκινώντας την εκπομπή, ο Μένιος μας πρέπει να μείνει στο σπίτι. Είχε ένα τροχαίο χθες. Οι γιατροί, αφού του έβαλαν κολάρο καθώς είχε ένα θέμα στον αυχένα του, του συνέστησαν να μείνει στο σπίτι και να είναι ακίνητος. Ο Μένιος είναι καλά αλλά δεν μπορεί να είναι στο πλατό της εκπομπής. Να σας ευχαριστήσουμε για όλα τα μηνύματα αγάπης που στέλνετε», ανακοίνωσε η Νανά.

Μένιος Φουρθιώτης: Η φωτογραφία του τραυματισμένου παρουσιαστή και το πρώτο του μήνυμα μετά το τροχαίο!

Ο Μένιος Φουρθιώτης μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε το Σάββατο ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram φορώντας το ειδικό κολάρο στο λαιμό του, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα.

Ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αμέσως μετά το ατύχημα που είχε και σας αποκάλυψε το youweekly.gr.

Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε υποστεί κακώσεις στον αυχένα και όπως φαίνεται στη φωτογραφία που πόσταρε από το σπίτι του, φοράει το ειδικό κολάρο.

Μάλιστα, έστειλε και το ακόλουθο μήνυμα: «Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας και την αγάπη σας! Προσοχή πολύ στο δρόμο όταν υπάρχει βροχή !!! Να φοράτε πάντα ζώνη !!! Ευχαριστώ και τους γιατρούς για την άμεση βοήθεια τους!».

Μένιος Φουρθιώτης: Η φωτογραφία του τραυματισμένου παρουσιαστή και το πρώτο του μήνυμα μετά το τροχαίο! Διαγραφή Η εγγραφή αποθηκεύτηκε.