Κώστας Βουτσάς: Αποκάλυψη - βόμβα! "Οι άλλοι δούλευαν κι εμείς κάναμε σ3ξ!"

Μίλησε για τα πιο παράξενα σημεία που έχει... συνευρεθεί!

Κώστας Βουτσάς: Αποκάλυψη - βόμβα!

Κι όμως ο Κώστας Βουτσάς έκανε αποκάλυψη - βόμβα χωρίς καμία ντροπή! "Οι άλλοι δούλευαν κι εμείς κάναμε σ3ξ!"

Στην κάμερα της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου, στο OPEN, "Όλα λάθος" ο θρυλικός ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα και δεν δίστασε να αποκαλύψει, όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, τα πιο παράξενα σημεία που έχει κάνει σεξ!

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως έχει συνευρεθεί ερωτικά δυο φορές σε πολυκατοικία και στην μία μάλιστα ανέφερε πως ενώ υπήρχαν εργάτες που δούλευαν σε αυτή εκείνος ήταν λίγο πιο πέρα και...

Δείτε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο:

Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού: Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι! Αποκλειστικό...

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας! Τι συνέβη με το ζευγάρι; Έχω αποκλειστικές πληροφορίες και θα σας τις μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog!

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του πήραν μια μεγάλη απόφαση... απόφαση ζωής θα λέγαμε!

Τρία χρόνια μετά την γέννηση του μικρού Φοίβου, αποφάσισαν να αλλάξουν παραστάσεις! Και τι εννοώ με αυτό; Αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν ότι Βουτσάς και Κατσαβού μάζεψαν τα πράγματά τους και... μετακόμισαν Φιξ!

Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού: Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι!

Ναι, ναι, καλά διαβάσατε. Το ζευγάρι θέλησε να κάνει μια αλλαγή στην ζωή του και μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισαν να αφήσουν το σπίτι της, την ερωτική τους φωλιά στο Κολωνάκι και να πάνε σε μια μονοκατοικία στην περιοχή Φιξ προκειμένου να είναι και πιο κοντά στο γραφείο της... μαμάς Αλίκης και να μην την τρώνε τα πήγαινε έλα και χάνει χρόνο από τις οικογενειακές στιγμές.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πηγές μου ο μικρός Φοίβος διασκέδασε για τα καλά με την μετακόμιση καθώς κρυβόταν πίσω από τις κούτες και τον κυνηγούσαν μπαμπάς και μαμά!