Αγγελόπουλος - Τανιμανίδης: Στα μαχαίρια! Όλο το παρασκήνιο του τσακωμού τους!

Η κίνηση που έβαλε φωτιά!

Αγγελόπουλος - Τανιμανίδης: Στα μαχαίρια! Όλο το παρασκήνιο του τσακωμού τους!

Στα μαχαίρια, όπως φαίνεται, βρίσκονται ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Σάκης Τανιμανίδης! Ποιο είναι το παρασκήνιο του τσακωμού τους και τι έγινε;

Αρχικά, οι δυο τους έγιναν πολύ καλοί φίλοι μετά την λήξει του Survivor, όπου ο Ντάνος βγήκε νικητής!

Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 2018 ο παρουσιαστής τον είχε καλέσει και τον γάμο του! Τώρα όμως τι συνέβη;

Η είδηση είναι πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε unfollow τον Σάκη Τανιμανίδη στο instagram!

Συγκεκριμένα, αυτό έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αφού σοκαρίστηκε είπε:

«Στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη ήμασταν όλοι παρέα τον Σεπτέμβριο. Μετά τον γάμο μάλλον έγινε το unfollow. Τον Σεπτέμβρη που ήταν ο γάμος ήμασταν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους και γιατί έγινε το unfollow κανείς δεν ξέρει μέχρι στιγμής αλλά... το Youweekly.gr θα μάθει και... ετοιμαστείτε για σούπερ αποκλειστικό σύντομα! Συντονιστείτε!

Σάκης Τανιμανίδης: "Πλακώθηκε" δημόσια ο παρουσιαστής! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Δημόσια "πλακώθηκε" ο Σάκης Τανιμανίδης και έχουμε τις φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Τι συνέβη με τον παρουσιαστή του Survivor;

Ο Σάκης Τανιμανίδης, άνοιξε διάλογο με διαδικτυακό του φίλο ο οποίος του παραπονέθηκε γιατί σβήσει τα άσχημα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του, ενώ κρατάει μόνο τα θετικά.

«Κύριε Τανιμανίδη γιατί όταν δε σας αρέσει κάποιο σχόλιο μπλοκάρετε το λογαριασμό του ατόμου που σας έκανε το σχόλιο ..από τη στιγμή που το προφίλ σας είναι ανοιχτό θα πρέπει να δέχεστε τη κριτική ..διαφορετικά κάντε το ιδιωτικό να δέχεστε σχόλια μόνο πολύ δικών σας ατόμων ..!! Απαράδεκτος ..!! Και τώρα αν θέλετε μπλοκάρετε και το δικό ...δε θα με πείραξε καθόλου άλλωστε από αυτή σας τη πράξη φάνηκε το ποιόν σας και λυπάμαι πολύ γιατί σας είχα σε μεγαλύτερη εκτίμηση», έγραψε και δεν άργησε να έρθει η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη.

Ο παρουσιαστής του απάντησε γράφοντας: «Πρώτα θα σου απαντήσω και στη συνέχεια, αφού δεις το σχόλιο, θα σε κάνω και εσένα block! Το προφίλ μου είναι ανοιχτό σε όλους και όποιος θέλει να σχολιάσει θετικά η αρνητικά μπορεί να το κάνει. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει κάποιος στο προφίλ μου είναι να βρίσει, να μιλήσει χυδαία ή να μην δείξει σεβασμό, όχι μόνο σε εμένα, αλλά σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο. Ακόμα περισσότερο μάλιστα εάν αυτό το κάνει μέσα από ένα ψεύτικο προφίλ με 0 posts, το οποίο πιθανόν έχει δημιουργήσει ώστε να μπορεί να βρίζει ελεύθερα στο internet κρύβοντας το πρόσωπο του πίσω από την ανωνυμία που του χαρίζει αυτό το ψεύτικο προφίλ... όπως ακριβώς και το δικό σου! Να είσαι καλά, και θα σου πρότεινα να ξοδεύεις πιο εποικοδομητικά το χρόνο σου, από το να δημιουργείς ψεύτικα προφίλ για να σχολιάζεις στα ασήμαντα (συγκριτικά με την πραγματική ζωή) social media».

undefined

undefined