Αποκάλυψη σοκ: Το απίστευτο ποσό που έπαιρνε ο Νίκος Μουρατίδης για το Fame Story! (Bίντεο)

Δεν το πίστευε ούτε ο ίδιος!

Αποκάλυψη σοκ: Το απίστευτο ποσό που έπαιρνε ο Νίκος Μουρατίδης για το Fame Story! (Bίντεο)

Ο Νίκος Μουρατίδης αποκάλυψε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στο OPEN «Όλα λάθος» πόσα χρήματα έπαιρνε για κάθε επεισόδιο που εμφανιζόταν στο Fame Story!

Τρελά λεφτά!

Συγκεκριμένα ο Μουρατίδης αποκάλυψε: «Στο Fame Story ξέρεις πόσα έπαιρνα; 7.000 το επεισόδιο. Και μάλιστα χωρίς να δουλεύω. Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση Πήγαινα, καθόμουν, ντυνόμουν, έλεγα αυτά που έλεγα και μου έδιναν λεφτά. Άσε που όταν με ζήτησε άλλο κανάλι ζήτησα και πριμ μεταγραφής και μου έδωσαν 20.000».

Σοκ είχε προκαλέσει και η είδηση ότι πρώην παίκτρια του Fame Story είχε μπει σε ψυχιατρική κλινική!

Δείτε το βίντεο

Χαμός! Ο Νίκος Μουρατίδης κατέκραξε τον Σταν σαν τραγουδιστή και άναψαν τα αίματα στο Πρωινό: "Έχεις ξαναδεί τραγουδιστή να..."

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε στο Πρωινό και οι αποκαλύψεις αλλά και τα σχόλια του άναψαν τα αίματα τόσο στο πάνελ της εκπομπής όσο και στους τηλεθεατές. Απόστολος Γκλέτσος: «Μαζί με τη Ζωή Λάσκαρη αποφασίσαμε να παντρευτώ την κόρη της»

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός έσκισε με το γάντι -σχεδόν- τον Σταν λέγοντας: "Εδώ ο Σταν θεωρείται τραγουδιστής που έχει βγάλει μόλις δύο δίσκους και ο τρίτος είναι τα καλύτερα τραγούδια από τους δύο πρώτους! Είναι δυνατόν; Με δύο δίσκους γίνεσαι πρώτο όνομα; Μην τρελαθούμε!", είπε χαρακτηριστικά ενώ συνέχισε τα πυρά του για το The Voice και την κριτική επιτροπή. Διαβάστε παρακάτω...

"Τι να μας πει το Voice; Σαν ριάλιτι είναι πάρα πολύ καλό! Έχουν βάλει όμως τραγουδιστές στην κριτική επιτροπή, οι οποίοι κρίνουν παιδιά για την φωνή τους την ίδια στιγμή που κάποιοι από αυτούς δεν ξέρουν καν να τραγουδάνε! Άσε με τώρα... μην το ανοίξω!".

Τα σχόλια του άναψαν τα αίματα στο Πρωινό με τον Γεωργαντά να υποστηρίζει τον Σταν, ενώ ο Τσουρός συμφώνησε με τα λεγόμενα του Νίκου Μουρατίδη. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: