Η Μαντώ Γαστεράτου έκραξε Τανιμανίδη και Μπόμπα! «Τα βλέπουμε όλα, μέχρι και ότι της γλείφει το πρόσωπο...» (Bίντεο)

Πολύ αιχμηρή!

Η Μαντώ Γαστεράτου έκραξε Τανιμανίδη και Μπόμπα! «Τα βλέπουμε όλα, μέχρι και ότι της γλείφει το πρόσωπο...» (Bίντεο)

Η Μαντώ Γαστεράτου ήταν αιχμηρή για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα, λέγοντας πως το ζευγάρι παρουσιάζει 24ώρες το 24ωρο τη ζωή του ακόμη και τον σκύλο τους που του γλείφει στο πρόσωπο.

Αφορμή στάθηκε το δημοσίευμα πως το ζευγάρι ετοιμάζει ταξιδιωτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα η Μαντώ είπε στην εκπομπή του OPEN «Όλα Λάθος»: «Για το ζευγάρι Τανιμανίδη και “Βόμβα”; Θα κάνουν εκπομπή μαζί ε; Τα λεφτά να μένουν στο σπίτι, να μη φεύγουν. Εμείς κρίνουμε αυτό που βλέπουμε. Αυτό δεν είναι αλήθεια; Τους βλέπουμε 24 ώρες το 24ωρο. Εγώ έχω δει τη στιγμή που ξυπνάει η Χριστίνα Μπόμπα και το σκυλί που ήρθε και της έγλειψε το πρόσωπο. Πως βάζει το μαγιό της για να πάει στην παραλία, μετά που πάει στην παραλία, μετά που έρχεται και βγάζει σέλφι με τον Σάκη. Ε δεν έχει μείνει να δω και τίποτα. Εγώ που είμαι και πολύ κακός άνθρωπος και πονηρή, τώρα τελευταία βλέπω στον λογαριασμό του Σάκη περισσότερο τη Χριστίνα Μπόμπα. Συνέχεια».

Δείτε το βίντεο

Σάκης Τανιμανίδης: Η απίστευτη αντίδραση όταν είδε το τατουάζ της Χριστίνας Μπόμπα!

Η Χριστίνα Μπόμπα για τα γενέθλια του Σάκη Τανιμανίδη, έκανε ένα τατουάζ στο χέρι της με τα αρχικά τους. Ποια ήταν όμως η αντίδραση του παρουσιαστή;

Τι της είπε;

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα με αφορμή τα γενέθλια του, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει να κρατιούνται απο το χέρι, ενώ στον καρπό της έκανε ένα τατουάζ με τα αρχικά τους.

Την φωτογραφία αυτή, σχολίασε ο Σάκης Τανιμανίδης γράφοντας: «Δηλαδή τώρα πρέπει να κάνω και εγώ τατουάζ;».

undefined

undefined

Χριστίνα Μπόμπα: Ανοίγει νέα πόρτα στην ζωή της! Στο πλευρό της ο Σάκης Τανιμανίδης...

Η Χριστίνα Μπόμπα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ετοιμάζεται να ανοίξει μια νέα πόρτα στην ζωή της και ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται όπως πάντα στο πλευρό της!

Στο Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω όσα ξέρω για την μεγάλη απόφαση που πήρε η Χριστίνα! Είστε έτοιμοι να μάθετε;

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έδωσαν τα χέρια με τον ΣΚΑΙ για να ξεκινήσουν μαζί μια νέα ταξιδιωτική εκπομπή!

Η Χριστίνα Μπόμπα θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στο ρόλο της παρουσιάστριας και το άγχος της είναι μεγάλο, όπως μου μεταφέρει πηγή μου, ωστόσο αφού θα βρίσκεται στο πλευρό της ο Σάκης δεν φοβάται τίποτα!

Το ζευγάρι θα κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο και θα παρουσιάζει μέρη, φαγητά και κουλτούρα άλλων χωρών!

Σύμφωνα, επίσης, με αποκλειστικές μου πληροφορίες μέσα από το κανάλι του Φαλήρου, η εκπομπή θα προβάλλεται 1 φορά την εβδομάδα!

Και... δεν έμαθα μόνο αυτό!

Χριστίνα Μπόμπα: Ανοίγει νέα πόρτα στην ζωή της! Στο πλευρό της ο Σάκης Τανιμανίδης...

Άτομο μέσα από το κανάλι μου εμπιστεύτηκε πως η Χριστίνα είχε και πρόταση από τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν, να αναλάβει ένα δικό της project... Οι δυο τους έχουν καλή σχέση και ο παραγωγός θέλει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να δοκιμάσει νέα πράγματα και να επενδύσει σε πιο φρέσκα πρόσωπα! Γιατί να μην είναι η Μπόμπα ένα από αυτά; Αφού μεταξύ τους οι σχέσεις είναι άριστες! Ωστόσο, τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο!

Η Χριστίνα είπε πως θέλει να δει πως θα πάει η εκπομπή με τον Σάκη και όλα τα υπόλοιπα τα βλέπουν μετά...