Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Ψωνίζουν το κοστούμι του γάμου!

Φωτογραφικό υλικό!

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Ψωνίζουν το κοστούμι του γάμου!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μετράνε αντίστροφα για τον γάμο τους και βγήκαν για να ψωνίσουν το γαμπριάτικο κοστούμι!

Το ζευγάρι κάνει τα πάντα μαζί!

Η Ελένη Χατζίδου ανέβασε στο instagram ένα στιγμιότυπο από τη στιγμή που ο Ετεοκλής Παύλου δοκιμάζει το γαμπριάτικο κοστούμι του!

To ζευγάρι μετράει πλέον αντίστροφα για το γάμο του και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει ήδη!

 Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Ψωνίζουν το κοστούμι του γάμου!

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Δείτε για πρώτη φορά τις μπομπονιέρες του γάμου τους!

Τις μπομπονιέρες του γάμου τους με τον Ετεοκλή Παύλου μας έδειξε για πρώτη φορά η Ελένη Χατζίδου με μια φωτογραφία.

Ο Ετεοκλής Παύλο, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια και από εκείνη την ημέρα ο έρωτας τους έχει φουντώσει ακόμη περισσότερο.

Το ζευγάρι όπως φαίνεται έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το γάμο του!

Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε την μπομπονιέρα για το γάμο τους.

undefined

Ελένη Χατζίδου: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και τα τρυφερά λόγια!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελένη Χατζίδου, αφού σε λίγο καιρό θα γίνει μαμά. Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και έγραψε τρυφερά λόγια.

Η Ελένη Χατζίδου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και έγραψε στη λεζάντα της:

«Καλή Πρωτομαγιά. Αυτή ήταν η δεύτερη φωτογραφία υποψήφια για το εξώφυλλο του νέου single #imikrieleni. Η ταλαιπωρία μου από τις αναγούλες τη συγκεκριμένη μέρα ζωγραφισμένη στο πρόσωπο μου αλλά η χαρά που έχω ξεπερνάει τα πάντα»

Ελένη Χατζίδου έγκυος

Ετεοκλής Παύλου: Η απίστευτη αντίδραση του για το φύλο του μωρού με την Ελένη Χατζίδου!

Το φύλο του μωρού μέσω των social media ανακοίνωσε η Ελένη Χατζίδου και είναι πολύ χαρούμενη. Η αντίδραση του Ετεοκλή Παύλου, απίστευτη.

Το ζευγάρι θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ετεοκλής Παύλου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου, όπιυ αποκάλυπτε το φύλο και έγραψε «Η μοναδική γυναίκα που μπορεί να συγκριθεί μαζί σου αγάπη μου είναι η κόρη μας! Σας αγαπώ πολύ».

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου σε λίγο καιρό θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας καιη πρόταση γάμου ήταν εντυπωσιακή.

undefined