Στέφανος Τσιτσιπάς: Τεράστιος θρίαμβος και χιλιάδες ευρώ στην τσέπη του!

Πόσα πήρε;

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τεράστιος θρίαμβος και χιλιάδες ευρώ στην τσέπη του!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θριάμβευσε και πήρε πολλές χιλιάδες ευρώ!

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας νίκησε 2-0 (6-3, 7-6 (4)) τον Κουέβας στον τελικό του Estoril Open και σήκωσε τον τρίτο του τίτλο στο Tour!

Τον 3ο τίτλο της καριέρας του κατέκτησε στην Πορτογαλία ο Στέφανος Τσιτσιπάς κερδίζοντας με 6-3, 7-6 (4) τον Πάμπλο Κουέβας στον τελικό του Estoril Open.

Μετά από τον τίτλο στη Στοκχόλμη και στην Μασσαλία ο Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης φτάνει στον 3ο τίτλο του σε 6 τελικούς!

Είναι η πρώτη φορά που ως τενίστας της πρώτης δεκάδας κερδίζει τίτλο και γράφει ιστορία στο Εστορίλ.

Το ελληνικό τένις έζησε ένα μαγικό Σαββατοκύριακο! Το Σάββατο η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε το τουρνουά στο Ραμπάτ και την Κυριακή ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Εστορίλ.

Τα κέρδη του Τσιτσιπά
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε 250 πόντους στην παγκόσμια κατάταξη μετά από τη νίκη του στο Estoril.

Αυτός είναι ο τρίτος τίτλος σε τουρνουά ATP 250 που κερδίζει ενώ έχει 2 ήττες σε 500αρι και μια σε Masters. Η νίκη του στον τελικό του δίνει και 89,435 ευρώ.

Ραντεβού στην Μαδρίτη
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει πλέον στην Ισπανία. Μετά από την Βαρκελώνη θα παίξει στη Μαδρίτη και στο Masters της. Ο Έλληνας τενίστας πέρασε χωρίς αγώνα στον 2ο γύρο και εκεί θ' αντιμετωπίσει είτε τον Πορτογάλο Ζοάο Σόουζα είτε παίκτη από τα προκριματικά.

Κυρίαρχος στο 1ο σετ
Στο 1ο σετ ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε με το δεξί και προηγήθηκε με 1-0. Ισοφαρίστηκε αλλά πέτυχε το 2-1 και το 3-1 με μπρέικ!

Στο 5ο γκέιμ αν και ήταν πίσω με 30-0 πήρε 4 σερί πόντους και έφτασε στο 4-1 αλλά ο Ουρουγουανός τον... πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα και μείωσε σε 4-2.

Ο Τσιτσιπάς έκανε εύκολα το 5-2 και εν συνεχεία έχοντας καλό ρυθμό το 6-3! Ξεκίνημα με μπρέικ στο 2ο

Στο 2ο σετ ο Έλληνας τενίστας ευτύχησε να ξεκινήσει με μπρέικ (1-0) και προηγήθηκε με 2-0 και 3-1! Ο Κουέβας μείωσε σε 3-2 και έμεινε στο παιχνίδι. Ο Τσιτσιπάς είχε αντίθεση άποψη και πάει και πάλι στο +2 (4-2). Ο Ουρουγουανός όμως μειώνει σε 4-3 και ισοφαρίζει σε 4-4 με μπρέικ.

Αντεπίθεση από τον Κουέβας
Ο Τσιτσιπάς από το 4-2 χάνει τρία συνεχόμενα γκέιμ και είναι πίσω στο σκορ με 4-5 με τον Κουέβας να κερδίζει 9 σερί πόντους. Το 10ο γκέιμ ήταν συγκλονιστικό. Ο Ουρουγουανός φτάνει σε σετ πόιντ αλλά ο Τσιτσιπάς του παίρνει την μπουκιά από το στόμα και ισοφαρίζει σε 5-5.

Το ματς στο τάι μπρέικ
Η εμπειρία του Κουέβας του δίνει και το προβάδισμα (5-6) αλλά ο Στέφανος με φοβερά χτυπήματα ισοφαρίζει και πάει στο 6-6. Το σετ στο τάι μπρέικ!

Ο Στέφανος προηγείται με 4-0 και με 6-1. Ο Κουέβας όμως μειώνει σε 6-4 αλλά ο Τσιτσιπάς κάνει το 7-4 και κερδίσει το σετ και τον αγώνα.

Στέφανος Τσιτσιπάς: H απίστευτη αποκάλυψη για ακραίο θαυμαστή του! «Με τρόμαξε που...»!

Μια απίστευτη αποκάλυψη για έναν ακραίο θαυμαστή του έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town.

Ο άσος Έλληνας του τένις, εξομολογήθηκε πως τρόμαξε όταν του ζήτησε ένα αυτόγραφο του. .

Σου λείπει κάτι από την κλασική ζωή ενός 20χρονου;

«Το τένις το αγαπώ πολύ, αλλά αυτό που σκέφτομαι πολλές φορές είναι ότι, αν δεν έκανα πρωταθλητισμό, θα ήμουν πολύ πιο δημιουργικός σε αυτά που κάνω και στα χόμπι μου. Θα είχα περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου, για τους φίλους μου και για τη δημιουργία».

Κολλητούς έχεις από το σχολείο; Γιατί είναι γνωστό πως στο λύκειο έκανες home school.

«Από το σχολείο, οι μόνοι φίλοι που είχα ήταν αυτοί που έπαιζαν τένις. Αλλά εκτός από αυτούς, δυστυχώς όχι».

undefined

Πώς είναι να γίνεσαι ξαφνικά διάσημος στα 20 σου;

«Η προβολή είναι και αυτή μέρος της δουλειάς. Τόσο το τένις όσο και ο χαρακτήρας μου είναι κομμάτια της επιτυχίας. Φυσικά, όμως, υπάρχουν στιγμές που θα ήθελα να είχα την ιδιωτικότητά μου».

Βίωσες κάποιο ακραίο περιστατικό λατρείας;

«Θυμάμαι έναν fan ο οποίος ήρθε να μου ζητήσει αυτόγραφο και μου είπε ότι θα το κάνει τατουάζ στο χέρι. Με τρόμαξε λίγο, δεν συμφώνησα με αυτήν τη σκέψη και του το είπα. Αν και πρόσφατα, στην California, ήρθε μια κυρία γύρω στα 70 που είχε πάνω της κάμποσα τατουάζ και μου έδειξε ότι ένα από αυτά ήταν η υπογραφή μου. Δεν ξέρω πώς τη βρήκε»

Στην προσωπική του ζωή ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει βρει τον έρωτα και δεν το κρύβει!Στέφανος Τσιτσιπάς: Ατύχημα με το αυτοκίνητο για τον Έλληνα τενίστα!

Ένα ατύχημα είχε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Έχασε τον έλεγχο του και έπεσε στο προστατευτικό μιας ξύλινης γέφυρας.

Εκτός από το τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ασχολείται και με το youtube στο οποίο διατηρεί δικό του κανάλι και δημοσιεύει τις αγαπημένες συνήθειες του. Ωστόσο, σε μια από αυτές, είχε ένα ατύχημα.

Ο Στέφανος βρίσκεται στην Καραιβική και ήθελε να καταγράψει τα όσα περνάει με την κάμερα του. Πήρε το ηλεκτρονικό αυτοκίνητο για να μεταφερθεί στο χώρο που σερβίρεται το πρωινό του ξενοδοχείου, και ενώ οδηγούσε, προσπάθησε να τακτοποιήσει την κάμερα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χτύπησε με το αριστερό μέρος στο προστατευτικό μιας ξύλινης γέφυρας.

Στα social media μοιράστηκε το γεγονός και όπως είπε «Μην τραβάτε vlog όταν οδηγείτε», στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλους.