Σωτήρης Κοντιζάς: Η απίστευτη φωτογραφία από το παρελθόν με μακριά μαλλιά και φράτζα!

Είναι αγνώριστος!

Σωτήρης Κοντιζάς: Η απίστευτη φωτογραφία από το παρελθόν με μακριά μαλλιά και φράτζα!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει γίνει ευρέως γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός με την παρουσία του στην κριτική επιτροπή του MasterChef τα τελευταία τρία χρόνια.


Ο 36χρονος σεφ έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή με τα ασιατικά του χαρακτηριστικά, λόγω της ιαπωνικής καταγωγής της μητέρας του.

Ο ίδιος έχει βέβαια τη φήμη του πιο αυστηρού κριτή στο ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο στο παρελθόν ήταν αρκετά διαφορετικός.

Συγκεκριμένα, σε μία από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media βλέπουμε τον Σωτήρη Κοντιζά στην εφηβεία, να ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη φορώντας μαύρα ρούχα, ενώ κρατάει μια φωτογραφική μηχανή.

Στο στιγμιότυπο ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι αρκετά διαφορετικός, καθώς έχει μακριά μαλλιά και έντονη φράντζα! Είναι ένας... άλλος, έτσι;

Σωτήρης Κοντιζάς: Η απίστευτη φωτογραφία από το παρελθόν με μακριά μαλλιά και φράτζα

Master chef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει πως το παιχνιδι άλλαξε την ζωή του! «Είμαι με τις ενέσεις...»

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ίσως από τα πιο δυνατά πρόσωπα στο Master Chef! Στο κανάλι του STAR είναι ο κριτής εκείνος που δεν μασάει τα λόγια του και έχει τη φήμη του πιο σκληρού και το πιο αυστηρού!

Όμως σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό people δείχνει μία άλλη... ανθρώπινη πλευρά. Αποκαλύπτει πόσο πολύ του έχει αλλάξει το MasterChef τη ζωή του:

«Το MasterChef δεν μας έχει αλλάξει πολλά πράγματα μας έχει βοηθήσει όμως. Ένα παράδειγμα που μας έχει βοηθήσει οικογενειακώς είναι το εξής: μολονότι εγώ και σύντροφος μου δεν έχουμε αλλεργίες, τα παιδιά μας έχουν. Είμαστε πάντα με την ένεση και τα φάρμακα στην τσάντα. Ύστερα από ένα post που κάναμε στα social media σχετικά με αυτό, έχει συμβεί να πάμε οικογενειακώς σε ένα εστιατόριο και ο άνθρωπος που είναι στο service να γνωρίζει για το συγκεκριμένο θέμα και να μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Να δώσει την απαραίτητη προσοχή, που πιστεύω ότι δεν πρέπει να δίνεται μόνο σε αναγνωρίσιμους ανθρώπους, αλλά σε όλους»