Κατερίνα Καραβάτου: Συγκινήθηκε στον αέρα των ΚουΚου! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Η δήλωση που την φόρτισε συναισθηματικά!

Κατερίνα Καραβάτου: Συγκινήθηκε στον αέρα των ΚουΚου! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Τι συνέβη και συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής των Κου - Κου η Κατερίνα Καραβάτου!

Η παρουσιάστρια του STAR φιλοξένησε στο πλατό την πρώην παίκτρια του Master Chef, Ιωάννα Μπουρλόκα και οι δηλώσεις αυτής την έκαναν να φορτιστεί συναισθηματικά.

Για την ακρίβεια, προβλήθηκε το βίντεο με την αποχώρησή της από το ριάλιτι, η ίδια και η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους. Αφορμή στάθηκε η κίνηση του Πάνου Ιωαννίδη να της προτείνει να δουλέψει μαζί του.

«Με συγκινείς πολύ Ιωάννα, γιατί είναι σημαντικό οι άνθρωποι και να έχουν τρόπο και ήθος. Και να το δείχνουν αυτό» είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Ιωάννα Μπουρλόκα συμπλήρωσε: «Και εγώ συγκινήθηκα τώρα που το είδα. Να ευχαριστήσω τους γονείς μου για το ήθος μου. Έτσι μεγάλωσα και έτσι συνεχίζω και τώρα».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο

"Σφάχτηκε" η Κατερίνα Καραβάτου με πασίγνωστη παρουσιάστρια!

Το έχουμε ξαναγράψει ότι η μάχη για την πρωινή τηλεθέαση είναι αληθινά χωρίς έλεος!

Τα κανάλια σφάζονται μεταξύ τους για το μερίδιο εκείνο της αγοράς που θα κάνει τη διαφορά στο κομμάτι των διαφημίσεων.

Η φετινή χρονιά στην πρωινή ενημέρωση στις εκπομπές lifestyle έχει δύο πρωταγωνίστριες!

Την κλασική δύναμη του ΑΝΤ1 τη Φαίη Σκορδά με «Το Πρωινό» και την Κατερίνα Καραβάτου στο STAR με το «Στην φωλιά των κούκου» που φέτος τουλάχιστον είναι μία αποκάλυψη!

Σταθερή δύναμη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το Happy day και ανερχόμενη δύναμη το «Ευτυχείτε»με την Κατερίνα Καινούργιου.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έγινε χθες στον πίνακα τηλεθέασης για τα πρωινά προγράμματα, όπως ακριβώς σας τα φέρνει καθημερινά το Youweekly.gr.

Η Φαίη Σκορδά με “Το Πρωινό” συγκεντρώνει 16,8 στο δυναμικό κοινό και χάνει για λίγο από την Κατερίνα Καραβάτου που κάνει 17,8

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το "Happy Day" 19,9 αλλά παίζει σαφώς σε άλλη ώρα και το «Eυτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο 9,5!