Σκάνδαλο με τον θάνατο της Άννας Πολλάτου! Σοκάρει η νέα ιατροδικαστική απόφαση!

Βόμβα μεγατόνων 5 χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα!

Σκάνδαλο με τον θάνατο της Άννας Πολλάτου! Σοκάρει η νέα ιατροδικαστική απόφαση!

Σοκάρει η νέα ιατροδικαστική απόφαση για τον θάνατο της Άννας Πολλάτου! Σκάνδαλο μεγατόνων 5 χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα!

Τι αποκαλύπτεται;

Ήταν πριν από περίπου πέντε χρόνια όταν η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής, Άννα Πολλάτου,έχασε τη ζωή της σε τραγικό ατύχημα στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Το αυτοκινητό που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό αυτοκίνητο και παρά το ό,τι η σύγκρουση δεν ήταν σφοδρή, η γυμνάστρια πέθανε ακαριαία.

Τόσο ο ιατροδικαστής της ΕΛ.ΑΣ. όσο και ο πραγματογνώμονας της οικογένειας αποδίδουν τον θάνατό της σε κατασκευαστικό λάθος του αυτοκινήτου που οδηγούσε η Πολλάτου και η ελληνική δικαιοσύνη καλεί σε δίκη τον γερμανό εκπρόσωπο της κατασκευαστικής εταιρείας αυτοκινήτων, που έφτιαξε το μοιραίο αυτοκίνητο, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής».

Σύμφωνα, λοιπόν, με το πόρισμα ιατροδικαστών και πραγματογνώμονα, όταν συγκρούστηκαν τα αυτοκίνητα – με το όχημα της Πολλάτου να δέχεται το χτύπημα από πίσω- ξεκόλλησε το ταμπλό μαζί με το τιμόνι και μπήκαν βίαια στην καμπίνα του οδηγού. Η κοπέλα που κρατιόταν από το τιμόνι, δέχθηκε τεράστια ώθηση προς τα πίσω και αριστερά, χωρίς να έχει κανέναν τρόπο να στηριχθεί. Ο αυχένας της ήταν μετέωρος και εκτεθειμένος και έπαθε κάταγμα από την κάμψη. Αυτή ήταν η μόνη αιτία θανάτου της 31 ετών κοπέλας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Αμαλιάδας, Αγγελική Κυριαζή, άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σε βάρος του Γερμανού, νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας που κατασκευάζει τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, ενώ η οικογένεια της Άννας Πολλάτου, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, διεκδικεί αποζημίωση 820.000 ευρώ.

Άννα Πολλάτου: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη δυο χρόνια μετά το θανατηφόρο τροχαίο της που μας σόκαρε

Ο θάνατός της πάγωσε το Πανελλήνιο. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως το κορίτσι που έβγαλε ασπροπρόσωπη τη χώρα μας είδε το νήμα της ζωής του να κόβεται τόσο ξαφνικά και άδοξα στην άσφαλτο. Σήμερα δυο περίπου χρόνια μετά τον θάνατό της Άννας Πολλάτου, τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ανατριχιαστικά. Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας Πολλάτου Γιάννης Μαρακάκης, μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη "Αλήθειες με τη Ζήνα" "το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Ολυμπιονίκης αποδείχθηκε αποδείχθηκε ωρολογιακή βόμβα".

Δείτε στο βίντεο τα συγκλονιστικά στοιχεία που αποκάλυψε ο δικηγόρος της άτυχης 31χρονης πρωταθλήτριας της ρυθμικής γυμναστικής, που έχασε τη ζωή της στις 17 Μαΐου σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας.