Άκης Τσελέντης τροχαίο: "Η κολώνα πέρασε 5 εκατοστά από το κεφάλι μου..."

Στο νοσοκομείο παραμένει ο σεισμολόγος!

 Άκης Τσελέντης τροχαίο:

Στο Θριάσιο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Άκης Τσελέντης μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το πρωί του Σαββάτου στη λεωφόρο Θηβών στο Περιστέρι.

Ο γνωστός σεισμολόγος αποκάλυψε ότι παρά τρίχα να χτυπούσε το κεφάλι του στην κολόνα και τώρα να μη ζούσε.

«Ευτυχώς δόξα σοι ο Θεός όλα πήγαν καλά, γιατί η κολώνα πέρασε πέντε εκατοστά από το κεφάλι μου. Πονάω λίγο στη μέση βέβαια. Θέλω να ευχαριστήσω τον διοικητή, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Θριάσιου νοσοκομείου για το αμέριστο ενδιαφέρον, το οποίο έδειξαν για εμένα»,ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Star.

Ο Άκης Τσελέντης έδωσε τη δική του ερμηνεία για τα αίτια του ατυχήματος: «Εδώ και 15 ημέρες όταν ταξίδευα σε μια προεκλογική εκστρατεία στην Κοζάνη πάτησα απότομα το φρένο και χάλασε το ESP. Κατάλαβα ότι οδηγώντας ένα αμάξι χωρίς ESP θα είναι πρόβλημα. Χθες λοιπόν δε δούλεψε το ESP και ήταν γλιστερό το οδόστρωμα. Γι΄αυτό συνέβη το ατύχημα».

Άκης Τσελέντης τροχαίο: 'Η κολώνα πέρασε 5 εκατοστά από το κεφάλι μου...'

Κατερίνα Καραβάτου: Συγκινήθηκε στον αέρα των ΚουΚου! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Τι συνέβη και συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής των Κου - Κου η Κατερίνα Καραβάτου!

Η παρουσιάστρια του STAR φιλοξένησε στο πλατό την πρώην παίκτρια του Master Chef, Ιωάννα Μπουρλόκα και οι δηλώσεις της την έκαναν να φορτιστεί συναισθηματικά.


Για την ακρίβεια, προβλήθηκε το βίντεο με την αποχώρησή της από το ριάλιτι, η ίδια και η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους. Αφορμή στάθηκε η κίνηση του Πάνου Ιωαννίδη να της προτείνει να δουλέψει μαζί του.

«Με συγκινείς πολύ Ιωάννα, γιατί είναι σημαντικό οι άνθρωποι και να έχουν τρόπο και ήθος. Και να το δείχνουν αυτό», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Ιωάννα Μπουρλόκα συμπλήρωσε: «Και εγώ συγκινήθηκα τώρα που το είδα. Να ευχαριστήσω τους γονείς μου για το ήθος μου. Έτσι μεγάλωσα και έτσι συνεχίζω και τώρα».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο