Ελευθερία Ελευθερίου: Το ξενέρωμα με τον Γιώργο Μπόγρη! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Η τραγουδίστρια έδωσε την απάντησή της!

Ελευθερία Ελευθερίου: Το ξενέρωμα με τον Γιώργο Μπόγρη! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στο θέμα με τον Γιώργο Μπόγρη και έκανε γνωστό πως έχει ξενερώσει.

Η τραγουδίστρια τα είπε όλα στο σπιτικό της γιαγιάς του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Συγκεκριμένα η Ελευθερίου είπε:
«Ξενέρωσα όταν είπαν ότι τα έχω με τον Μπόγρη. Ξενέρωσα και με ανθρώπινες συμπεριφορές».

Επίσης η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Από το Τατουάζ, μου αρέσει περισσότερο ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τον Αντρέα Γεωργίου. Αντρέα συγγνώμη».

Ελευθερία Ελευθερίου - Γιώργος Μπόγρης: Άγριος τσακωμός! Η κίνηση που την έβγαλε από τα ρούχα του...

Ένας πολύ άγριος τσακωμός έλαβε χώρα ανάμεσα στον Γιώργο Μπόγρη και την Ελευθερία Ελευθερίου και σας έχω όλο το παρασκήνιο στο Vanda's blog! Ποια ήταν η κίνηση που την έβγαλε από τα ρούχα του;

Όλα ξεκίνησαν όταν ακούστηκαν οι πρώτοι ψίθυροι ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι αλλά.... το κρύβουν!

Η Ελευθερία, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα γενέθλια του Γιώργου Μπόγρη στο Instagram, στην οποία οι δυο τους φαίνεται να διασκεδάζουν σε νυχτερινό κέντρο, και κάπως έτσι ξεκίνησε να διαδίδεται ότι είναι ζευγάρι!

Ο μπασκετμπολίστας, μετά την έκταση που πήρε η σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου, δεν ήθελε να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος, μεν, ωστόσο έκανε δηλώσεις μεταξύ των οποίων ανέφερε ότι «Δεν είναι του γούστου του»!

Όπως καταλαβαίνετε, η Ελευθερία ένιωσε εκτεθειμένη, αφού οι δυο τους έκαναν στενή παρέα και μόλις κατάλαβε το τι έχει συμβεί, έσπευσε να ζητήσει εξηγήσεις!

O Γιώργος Μπόγρης και η Ελευθερία Ελευθερίου


Λογικό, θα μου πείτε, αφού η κοπέλα θεώρησε ότι με το να μην μπαίνει μια τελεία σε όλο αυτό, και να μην μιλάει ξεκάθαρα ο Μπόγρης, έδωσε λαβές ώστε να συνεχίζεται το σήριαλ περί σχέσης τους... Εντωμεταξύ η ίδια, θέλοντας να πάρει το θέμα στα χέρια της, απαντούσε κάθε φορά που της γινόταν η ίδια ερώτηση, με τον ίδιο τρόπο: «Δεν έχω σχέση με τον Γιώργο, είμαστε φίλοι...»

Η ταφόπλακα στο ζήτημα, μπήκε με συνοπτικές διαδικασίες σήμερα το πρωί, όταν η ίδια ανέφερε σε δηλώσεις της: «Όταν πιάνουν το όνομά μου στο στόμα τους και λένε διάφορα, τότε βγαίνω και λέω “Όχι παιδιά δεν ισχύει αυτό το πράγμα”.

Άλλο κάνουμε παρέα και άλλο το να είσαι σε σχέση με έναν άνθρωπο. Η σχέση είναι ένα άλλο στάδιο έτσι; Είμαστε φίλοι… αυτό και μόνο!» Τον δίκασε σα να λέμε και προαισθάνομαι ότι οι δυο τους.... δεν θα ξαναμιλήσουν σύντομα!

Βόμβα στη showbiz! Τα ερωτικά παιχνίδια του Γιώργου Μπόγρη με δεσμευμένη γνωστή παρουσιάστρια!

Σάλος στη showbiz με την αποκάλυψη βόμβα για τον Γιώργο Μπόγρη και τα ερωτικά παιχνίδια με δεσμευμένη γνωστή παρουσιάστρια!

Οι αποκαλύψεις βρήκαν το φως της δημοσιότητας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA, το μεσημέρι του Σαββάτου!

Κώστας Τσουρός: «Ο Γιώργος Μπόγρης, από ό,τι ξέρω, υπάρχουν πληροφορίες ότι είναι σε σχέση με μια κόρη εφοπλιστή».

Φωτεινή Πετρογιάννη: «Εγώ πάντως πριν από λίγο καιρό που βρέθηκα σε μία παρέα, έμαθα ότι φλέρταρε με μία παρουσιάστρια, η οποία μάλιστα είναι και δεσμευμένη και ότι το φλερτ ήταν πολύ έντονο και μπορεί να κατέληγε σε κάτι πιο έντονο».

Ναταλία Γερμανού: «Η παρουσιάστρια νομίζω ότι προηγήθηκε της κόρης εφοπλιστού. Αν είχε ενδώσει η παρουσιάστρια στο φλερτ του Γιώργου Μπόγρη, θα είχε τιναχτεί στον αέρα μία σχέση την οποία την ξέρετε πολύ καλά. Όμως δεν ενέδωσε η παρουσιάστρια».

Ο Γιώργος Μπόγρης είναι μια χαρά παιδί αλλά δεν επικοινωνώ εγκεφαλικά για να κάνω σχέση, η σχέση είναι ένα πολύ λεπτό θέμα και ζήτημα».... Πήρε την κατάσταση στα χέρια της, κοινώς και του έριξε πόρτα! Μπράβο η Ελευθερίου....