Πρίγκιπας Χάρι: Οι πρώτες του δηλώσεις του ευτυχισμένου μπαμπά! (Βίντεο)

Επιτέλους η Μέγκαν γέννησε!

Πρίγκιπας Χάρι: Οι πρώτες του δηλώσεις του ευτυχισμένου μπαμπά! (Βίντεο)

Η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε και ο πρίγκιπας Χάρι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τη γέννηση του παιδιού του!

Ευτυχισμένος μπαμπάς!

Ο Πρίγκιπας Χάρι είπε στις τηλεοπτικές κάμερες: «Είμαι πανευτυχής που ανακοινώνω ότι η Μέγκαν και εγώ αποκτήσαμε μωρό σήμερα το πρωί, ένα υγιέστατο και αξιολάτρευτο αγόρι», δήλωσε ο δούκας του Σάσεξ, και συμπλήρωσε «Είναι η πιο απίστευτη εμπειρία που μπορούσα να φανταστώ».

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Έκτακτο: Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ! Ποιο είναι το φύλο του μωρού;

Τελικά η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε και ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι! Τι φύλο είναι το παιδί;

Ο τοκετός ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (6/5)!

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στην ζωή η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ!

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Πρίγκιπας Χάρι ο οποίος έλαμπε από χαρά, ενώ όλοι ενημερώθηκαν και από την κοινή σελίδα του ζευγαριού στο instagram!

Το παιδί, το πρώτο του ζευγαριού, θα είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, όγδοο δισέγγονο της 93χρονης Ελισάβετ και μπορεί να δικαιούται διπλή υπηκοότητα, βρετανική και αμερικανική, σύμφωνα με τους κανόνες υπηκοότητας.

Ωστόσο το παιδί δεν θα φέρει αυτομάτως τον τίτλο του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας, καθώς οποιοσδήποτε τίτλος θα πρέπει να δοθεί από τη μονάρχη.

Έκτακτο: Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ! Ποιο είναι το φύλο του μωρού;

Απίστευτο: Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έκαναν ρεκόρ Γκίνες! Πώς το κατάφεραν;

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, βρήκαν μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες! Τι έκανε το διάσημο ζευγάρι;

Θα μπορούν να το λένε και στα εγγόνια τους!

 Μέγκαν Μαρκλ: Στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα δούκισσα!
Ο ολοκαίνουργιος λογαριασμός στο instagram του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ κατέρριψε σήμερα το ρεκόρ της ταχύτητας στο να καταφέρει να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο ακολούθους, ανακοίνωσε σήμερα το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Ο λογαριασμός, τον οποίο λάνσαραν χθες ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, υπό τον τίτλο «sussexroyal», ξεπέρασε αυτό το συμβολικό όριο σε διάστημα μόλις… 5 ωρών και 45 λεπτών.

Το προηγούμενο ρεκόρ το είχε ο Νοτιοκορεάτης τραγουδιστής της Κ-pop Κανγκ Ντάνιελ, που χρειάστηκε τον διπλάσιο χρόνο, ήτοι 11 ώρες και 36 λεπτά, για να πετύχει τον συγκεκριμένο στόχο, ενώ ο πάπας Φραγκίσκος χρειάστηκε 12 ώρες, σύμφωνα με το Γκίνες.

Ο λογαριασμός της Μέγκαν και του Χάρι απαριθμεί 3,7 εκατομμύρια followers, ενώ «ακολουθεί» μονάχα 23 λογαριασμούς, μεταξύ αυτών λογαριασμούς μελών της βασιλικής οικογένειας, αλλά κι εκείνων της ομάδας ράγκμπι της Βρετανίας κι οργανώσεων όπως η Smart Work, που βοηθά άνεργες γυναίκες.

Με τον λογαριασμό αυτόν, επιστρέφει δυναμικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία, πριν από τον γάμο της με τον Χάρι τον Μάιο του 2018, είχε κλείσει το μπλογκ της The Tig και το προφίλ της στο Instagram.