Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Πότε θα δούμε για πρώτη φορά το μωρό τους;

Δεν αργεί η ώρα...

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Πότε θα δούμε για πρώτη φορά το μωρό τους;

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι πλέον σε πελάγη ευτυχίας μετά τη γέννηση του γιου τους, όμως πότε θα δούμε για πρώτη φορά το μωρό;

Ένα υγιέστατο αγοράκι γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ.

Το νέο βασιλικό μωρό, το οποίο είναι απόλυτα υγιές όπως και η μητέρα του, σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, γεννήθηκε στο σπίτι της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, στο Φρόγκμορ Κότατζ στο κάστρο Γουίνδσορ.

Το ζευγάρι μετακόμισε μόλις πριν λίγο καιρό στο Φρόγκμορ Κότατζ ύστερα από εκτεταμένη ανακαίνιση που έγινε στο σπίτι που δώρισε στην δούκισσα του Σάσεξ και στον πρίγκιπα Χάρι η βασίλισσα.

Είχε προηγηθεί μια απίστευτη παραφιλολόγια για το πού θα γεννήσει η Μέγκαν Μαρκλ: Στο σπίτι της ή στο νοσοκομείο; Οι φήμες οργίαζαν και οι πληροφορίες άλλαζαν πολλές φορές μέσα στην ημέρα.

«Δείξτε το μωρό» φωνάζουν στον Χάρι και στην Μέγκαν
Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι χειρίστηκαν την εγκυμοσύνη με... απόλυτα ανορθόδοξο τρόπο, αφού όχι απλά δεν μοιράζονταν την παραμικρή πληροφορία για το βασιλικό μωρό με τους φαν τους, αλλά αρνήθηκαν να ακολουθήσουν την πεπατημένη και προτίμησαν, για μια ακόμη φορά, να σπάσουν το βασιλικό πρωτόκολλο.

Πριν ένα μήνα περίπου το παλάτι του Μπάκιγχαμ ζητούσε ουσιαστικά από τους Βρετανούς να δώσουν στον πρίγκιπα Χάρι και στην Μέγκαν Μαρκλ χώρο και χρόνο για να νιώσουν πρώτα οικογένεια οι τρεις τους. Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η γέννηση του βασιλικού μωρού θα γίνει γνωστή αφού το ζευγάρι των Σάσεξ πάρει το χρόνο του.

Μάλιστα, η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε σάλο αντιδράσεων καθώς οι φαν της βασιλικής οικογένειας αντελήφθησαν ότι δεν πρόκειται να δουν το βασιλικό μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι αμέσως μετά την γέννησή του, όπως είχε γίνει με τα τρία βασιλικά των Κέιμπριτζ, ζητώντας από το ζευγάρι δείξουν το παιδί τους!

Πότε θα δούμε το βασιλικό μωρό της Μέγκαν και του Χάρι
Οπως αποδεικνύεται το αίτημά τους δεν εισακούστηκε, αφού το βασιλικό μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι θα το δούμε, πιθανότατα, σε δύο ημέρες! Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε ο πρίγκιπας Χάρι ο οποίος κατενθουσιασμένος, αμέσως μετά τη γέννα μίλησε στους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους. Αναμένουμε, λοιπόν, για να δούμε το βασιλικό μωρό...

Πρίγκιπας Χάρι: Οι πρώτες του δηλώσεις του ευτυχισμένου μπαμπά! (Βίντεο)

Η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε και ο πρίγκιπας Χάρι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τη γέννηση του παιδιού του!

Ευτυχισμένος μπαμπάς!

Ο Πρίγκιπας Χάρι είπε στις τηλεοπτικές κάμερες: «Είμαι πανευτυχής που ανακοινώνω ότι η Μέγκαν και εγώ αποκτήσαμε μωρό σήμερα το πρωί, ένα υγιέστατο και αξιολάτρευτο αγόρι», δήλωσε ο δούκας του Σάσεξ, και συμπλήρωσε «Είναι η πιο απίστευτη εμπειρία που μπορούσα να φανταστώ».

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Έκτακτο: Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ! Ποιο είναι το φύλο του μωρού;

Τελικά η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε και ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι! Τι φύλο είναι το παιδί;

Ο τοκετός ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (6/5)!

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στην ζωή η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ!

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Πρίγκιπας Χάρι ο οποίος έλαμπε από χαρά, ενώ όλοι ενημερώθηκαν και από την κοινή σελίδα του ζευγαριού στο instagram!

Το παιδί, το πρώτο του ζευγαριού, θα είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, όγδοο δισέγγονο της 93χρονης Ελισάβετ και μπορεί να δικαιούται διπλή υπηκοότητα, βρετανική και αμερικανική, σύμφωνα με τους κανόνες υπηκοότητας.

Ωστόσο το παιδί δεν θα φέρει αυτομάτως τον τίτλο του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας, καθώς οποιοσδήποτε τίτλος θα πρέπει να δοθεί από τη μονάρχη.

Έκτακτο: Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ! Ποιο είναι το φύλο του μωρού;