Kωνσταντίνος Βασάλος: Απίστευτο το πόσα κιλά έχασε στις διακοπές του! Έμεινε μισός!

Μόνο εκείνος το κατάφερε!

Kωνσταντίνος Βασάλος: Απίστευτο το πόσα κιλά έχασε στις διακοπές του! Έμεινε μισός!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε κατά τη διάρκεια των διακοπών του το Πάσχα!

Δεν το πίστευε ούτε και ο ίδιος!

Εξωτικές Πασχαλινές διακοπές στη Χαβάη έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ωστόσο πρέπει να είναι ο μοναδικός Έλληνας που έχασε αντί να πάρει κιλά το Πάσχα!

Συγκεκριμένα ο Βασάλος ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram με τα κιλά του πάνω στη ζυγαριά και φάνηκε πως έχασε 6 ολόκληρα κιλά, ενώ έγραψε: «Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει δίαιτα για να πάρει κιλά».

Δείτε τη φωτογραφία!

Kωνσταντίνος Βασάλος: Απίστευτο το πόσα κιλά έχασε στις διακοπές του! Έμεινε μισός!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Άγριος καυγάς σε καφετέρια της Γλυφάδας!

Άγριος τσακωμός για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο σε γνωστή καφετέρια της Γλυφάδας!

Τι συνέβη; Το Youweekly.gr και το Vanda's blog έχουν όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για έναν ακόμα καυγά του ζευγαριού!

Όπως πρώτη σας αποκάλυψα πριν από λίγο καιρό στο Vanda's blog οι πρώην παίκτες τουSurvivor δεν τα πάνε και τόσο καλά στην σχέση τους! Οι καυγάδες δίνουν και παίρνουν είτε στο κανάλι ALPHA, είτε σε εξωτερικούς χώρους που τα αδιάκριτα βλέμματα είναι πολλά!

Έναν τέτοιο καυγά παρακολούθησε και η πηγή μου σε πολύ γνωστή καφετέρια της Γλυφάδας, που έχει κάτι τέλειες τεράστιες μαξιλάρες, συγκεκριμένα, για να τα λέμε όλα...

Το ζευγάρι βρέθηκε μόνο του στο συγκεκριμένο καφέ πριν από δυο - τρεις ημέρες, και στην αρχή όλα κυλούσαν όμορφα και ωραία μέχρι την στιγμή που η Ευρυδίκη συνειδητοποίησε πως η κοπέλα στην υποδοχή γλυκοκοιτούσε τον Κωνσταντίνο της.

Ποιος είδε την Ευρυδίκη και δεν την φοβήθηκε! Η πηγή μου μου ανέφερε πως αρχικά η παρουσιάστρια του ALPHA άρχισε να φωνάζει στον Βασάλο και σε κάποια φάση μετά από έντονη συζήτηση στο τραπέζι πήρε το κινητό της και πήγε προς την τουαλέτα!

Ο Βασάλος, δεν έριξε βλέμμα στην υποδοχή, να τα λέμε κι αυτά, αλλά τα νεύρα της Βαλαβάνη δεν κρυβόντουσαν... Λέτε να έχει συμβεί τίποτα και να μου έχει ξεφύγει; Θα μάθω και θα σας πω μέσα από το Vanda's σίγουρα...

Ωστόσο, για το τέλος του ρεπορτάζ να αναφέρω πως κάποια ώρα μετά η κοπέλα στην υποδοχή τελείωσε την βάρδια της, μάζεψε τα πράγματά της κι έφυγε... τα νεύρα της Βαλαβάνη όμως, έμειναν και... το τι ακολούθησε στο σπίτι μετά είναι άλλη ιστορία...

Τι να κάνει κι αυτός ο Κωνσταντίνος; Φταίει που είναι ωραίος; Δεν φταίει Ευρυδίκη μου...