Master Chef: Τι είπες ρε Μανώλη; - Πέθανε τον Μίκη Θεοδωράκη! (Βίντεο)

Αδιανόητη ατάκα!

Master Chef: Τι είπες ρε Μανώλη; - Πέθανε τον Μίκη Θεοδωράκη! (Βίντεο)

Μία αδιανόητη γκάφα έκανε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef o Μανώλης, αφού... πέθανε τον Μίκυ Θεοδωράκη!

Ο Χρήστος ήταν ο νικητής της διαδικασίας του Mystery box και ήταν εκείνος που επέλεξε τα υλικά με τα οποία θα μαγειρέψουν οι συμπαίκτες του.

Όπως καταλαβαίνετε η τύχη όλων των παικτών απόψε βρισκόταν στα χέρια του Χρήστου, γεγονός που φαίνεται πώς άγχωσε αρκετά τον Μανώλη, ο οποίος δεν ήξερε τι θα αντίκριζε κάτω από την καμπάνα του.

Ο Μανώλης, μιλώντας στην κάμερα δεν έκρυψε την ανησυχία του και έτσι, ξεκίνησε να τραγουδάει ένα τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη με αλλαγμένους στίχους και αυτό που είπε στην συνέχεια μας άφησε άφωνους: «Θα τρίζουν και τα κόκκαλα του Μίκη στον τάφο».

Δείτε το σχετικό βίντεο

MasterChef: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση! (Βίντεο)

Ποιος θα φύγει λίγο πριν την τελική εξάδα του ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef;

Ποια ήταν τα χειρότερα πιάτα σε αυτή την δοκιμασία που έβγαλαν τους τρεις υποψήφιους για την αυριανή αποχώρηση;

Πρώτος στον… τάκο βγήκε ο Ζαχίρ αφού είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια σε αυτήν τη δοκιμασία λόγω της σάλτσας του. Δεύτερο υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Παντελής, που βιάστηκε από μόνος του να… βγει μπροστά.

Τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Σπυριδούλα. Η παίκτρια πίστευε ότι το πιάτο της δεν ήταν από τα χειρότερα, ωστόσο ως «μάγισσα» ήξερε ότι θα ήταν υποψήφια.

«Είναι σαν να με μαλώνουν λίγο παραπάνω αλλά εντάξει... Χαίρομαι που ο Πάνος πάει στον εξώστη, αλλά δεν χαίρομαι για μένα! Νευριάζω με εμένα» δήλωσε στην κάμερα του MasterChef.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

MasterChef: «Κάρφωσε» την Σπυριδούλα ο Ζαχίρ: «Έχει αλλεργία στο στόμα της»! (Βίντεο)

O Zαχίρ... κάρφωσε την Σπυριδούλα, με τον παίκτη του Master Chef να ρίχνει μία αιχμηρή ατάκα για το στόμα της Βολιώτισσας.

Οι 6 παίκτες του μαγειρικού ριάλιτι του Star, MasterChef περιμένουν να δουν την πρώτη ύλη που θα επιλέξει ο Χρήστος Μπάρκας, ο νικητής του Mystery Box για εκείνους την ώρα που βρίσκεται σε.. μίνι σύσκεψη με τους κριτές!

Και ενώ ο Χρήστος βρίσκεται στην αποθήκη τροφίμων εκείνοι κάνουν διάφορες υποθέσεις για το τι μπορεί να επιλέξει.

Μάλιστα, η Σπυριδούλα λέει στους συμπαίκτες της ότι δε θέλει να είναι σκαντζόχοιρος, και αρχίζει να εξηγεί το γιατί.

Η ίδια μιλάει ακατάπαυστα, με αποτέλεσμα ο Ζαχίρ να φτάσει στα... όρια του και να σχολιάσει χαρακτηριστικά: «Στην πατρίδα μου λέμε ότι αυτός που μιλάει πολύ έχει αλλεργία στο στόμα. Και η Σπυριδούλα έχει αλλεργία στο στόμα της. Δεν μπορεί να το κλείσει για λίγο».

Δείτε το σχετικό βίντεο

MasterChef: Ποιος είναι ο παίκτης που πέρασε απευθείας στους 6; (Βίντεο)

Ποιος παίκτης ανάμεσα στον Πάνο, τον Χρήστο και τον Μανώλη κατάφερε τελικά να περάσει απευθείας στους 6 του διαγωνισμού μαγειρικής του Star, Masterchef;

Και οι τρεις παίκτες μετά το τέλος της δοκιμασίας με το Mystery Box στάθηκαν μπροστά από τους κριτές προκειμένου να μάθουν ποιος θα περάσει απευθείας στους έξι του διαγωνισμού μαγειρικής.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε ότι ο παίκτης που κατάφερε να πάρει μία θέση στους 6 καλύτερους του διαγωνισμού ήταν ο Χρήστος, ο οποίος σύμφωνα με όσα είπε ο κριτής έχει μεγάλη εξέλιξη σε ότι αφορά την παρουσίαση των πιάτων του.

Ο ίδιος όπως ήταν φυσικό χάρηκε πάρα πολύ και συγκινήθηκε που οι προσπάθειες που κάνει όλο αυτό το διάστημα δεν πάνε χαμένες και οι κριτές τις εκτιμούν!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

MasterChef: Απίστευτο! Πηγή έμπνευσης η Ασημίνα για τους κριτές! (Βίντεο)

Με εκπλήξεις και ανατροπές ξεκίνησε και η σημερινή δοκιμασία του Mystery Box του ριάλιτι μαγειρικής του star, MasterChef!

Και ναι καλά διαβάσατε οι κριτές εμπνέονται από τους παίκτες και τα... μαργαριτάρια τους!

Το Mystery Box σήμερα έκρυβε μια έκπληξη για τους παίκτες, αφού λίγο πριν το ανοίξουν ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε στους διαγωνιζόμενους ότι οι ίδιοι μάλιστα το εμπνεύστηκαν από την Ασημίνα!

Οι παίκτες όπως ήταν φυσικό ξαφνιάστηκαν και όταν το άνοιξαν είδαν ότι από κάτω κρύβονταν διάφορα εσπεριδοειδή, στα οποία έχει αδυναμία η Ασημίνα!

Δείτε το σχετικό βίντεο: