Ράδιο Αρβύλα: Έκαναν διασκευή το "Μαμά" και έγιναν viral!

Επικό!

Ράδιο Αρβύλα: Έκαναν διασκευή το

Οι Ράδιο Αρβύλα έκαναν διασκευή το πιο γνωστό τραγούδι των τελευταίων εβδομάδων, το οποίο είναι το Μαμά και έγιναν viral στο Internet.

Καθώς έχουμε μπει σε φουλ προεκλογική περίοδο, οι «Ράδιο Αρβύλα» είχαν πολλά να πουν και να μας δείξουν από τα προεκλογικά σποτ των υποψηφίων.

Η εκπομπή όμως κινήθηκε στους ρυθμούς του viral βιντεοκλίπ και τραγουδιού του Sin Boy «Mama?» που έχει ξεπεράσει τα 14 εκατομμύρια views.

Οι « Ράδιο Αρβύλα» εμπνεύστηκαν από το τραγούδι και πρότειναν πώς πρέπει να είναι το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και εμείς πεθάναμε στα γέλια!

«Αυτοί είναι η δουλειά τους, να κάνουν πλάκα και να γελάνε» - Απίστευτο άδειασμα για τους Ράδιο Αρβύλα!

Απίστευτο άδειασμα για τους «Ράδιο Αρβύλα», με γνωστό Έλληνα να τους «χαντακώνει» δημοσίως!

Τι συνέβη;

Ο λόγος για τον Πέτρο Γαϊτάνο, ο οποίος μίλησε στην Espresso

Πέτρος Γαϊτάνος απαντάει στους Ράδιο Αρβύλα: «Θα απολογηθούν...»

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το «ναι» στο διαφημιστικό;

«Η πρόταση μου είχε γίνει από πέρυσι. Δεν μας προέκυψε και τελικά η διαφημιστική επανήλθε φέτος με μια νέα πρόταση. Μου πρότειναν τρία σενάρια και τελικά επιλέξαμε το συγκεκριμένο. Έψαξα κάθε φράση και έκφραση με κάθε λεπτομέρεια - τα ψάξαμε μαζί με τους ανθρώπους της διαφημιστικής.

Η ιδέα ήταν της εταιρίας και τη βρήκα πολύ εύστοχη και έξυπνη. Δεν σας κρύβω πως ένας από τους σημαντικότερους λόγους που αποφάσισα να κάνω την εν λόγω διαφήμιση ήταν γιατί ήθελα να «χαλαρώσω» περισσότερο τη σχέση μου με τον κόσμο. Ηθελα να φανεί πως είμαι ένας άνθρωπος με χιούμορ».

Τα άλλα δύο σενάρια για τη διαφήμιση ποια ήταν;

«Δεν τα αποκαλύπτω σε κανέναν. Απλά, να σας πω ότι ήταν λιγότερο ταιριαστά σε εμένα».

Δεν φοβήθηκες ότι με αυτή τη διαφήμιση κάποιοι θα σε περίμεναν στη γωνία;

«Οχι, βέβαια. Δεν ασχολούμαι με αυτά. Έχω αγαθή σκέψη για όλα αυτά. Τα κάνω και χαίρομαι σαν παιδί. Πάντα υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Κάνω μια προσευχή γι' αυτούς να τους φωτίζει ο Θεός, όπως όλους μας. Δεν ασχολούμαι με το αν κάποιοι έχουν αντίθετη γνώμη γι' αυτά που κάνω. Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, οι πάντες ήταν πολύ θετικοί και το αντιμετώπισαν καλά».

Ο κόσμος τι σου λέει;

«Το αντιμετωπίζει με πολλή συμπάθεια και το βρήκε πολύ χαριτωμένο - είναι ενθουσιασμένος».

Οι «Ράδιο Αρβύλα», ωστόσο, σου άσκησαν έντονη κριτική για το σποτ. Το διακωμώδησαν με αιχμηρό τρόπο. Δεν σε ενόχλησε;

«Αυτή είναι η δουλειά των εκπομπών αυτών. Να κάνουν πλάκα και να γελάνε».

Δεν θεωρείς ότι ήταν κάπως υπερβολική η κριτική τους;

«Πραγματικά, δεν ασχολούμαι. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του στον χώρο του και για κάποιο λόγο γίνεται. Στην πλάκα και στη σάτιρα το λάθος ξεκινά όταν γίνεται με εμπάθεια. Και στη δική μου περίπτωση προσβολή θα υπάρξει αν προσβάλουν τα θεία και όχι εμένα».

Στο βιντεάκι που ετοίμασαν οι «Ράδιο Αρβύλα» μετά την προβολή της διαφήμισης όμως σε έδειχναν να μιλάς με τον Θεό και να κανονίζετε μαζί την αμοιβή για τη διαφήμιση. Αυτό δεν συνιστά προσβολή στα θεία;

«Η αλήθεια είναι πως επειδή η κοινωνία μας ζει μέσα στον χαβαλέ, δεν δίνω μεγάλη σημασία σε αυτά. Ο καθένας αξιώνεται ή απαξιώνεται απέναντι στο άξιο ανάλογα με τις διαθέσεις και το είναι του. Για μένα αυτό είναι σημαντικό. Αλλωστε όλοι στον Θεό απολογούμαστε».

Για τους «Ράδιο Αρβύλα» θα κάνεις μια προσευχή;

«Η προσευχή είναι μια στάση ζωής κι αυτό γίνεται με τη λογική τού να ζητάμε το φως του Θεού για να κάνουμε πάντα το σωστό. Πρώτα θα ήθελα ο Θεός να φωτίζει εμένα και Εκείνος κατά την άγια θέλησή του θα κρίνει όλους όσοι έχουν σφάλει.

Τι μήνυμα στέλνεις στους συνανθρώπους μας αυτό το Πάσχα;

«Να αποκτήσουμε αυτομεμψία, να βγούμε από το «εγώ» μας, να βάλουμε μέσα μας τον Χριστό και, εν τέλει, να πράττουμε υπέρ και μόνο της μετανοίας. Οι γύρω μας να μετανοήσουν, να γυρίσουν στην Εκκλησία και να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι».