Βόμβα στον ALPHA: Αυτά είναι τα 7 ονόματα που βρίσκονται εκτός σταθμού!

Πανικός στο κανάλι! Ξεκίνησαν οι πρώτες περικοπές!

Βόμβα στον ALPHA: Αυτά είναι τα 7 ονόματα που βρίσκονται εκτός σταθμού!

Αυτά είναι τα 7 ονόματα που βρίσκονται ήδη εκτός σταθμού! Έπεσε βόμβα στον ALPHA!

Τι συνέβη;

Το ραδιόφωνο του ALPHA παρουσίασε το νέο του πρόγραμμα το οποίο έχει πολλές και σημαντικές αλλαγές. Αυτό καθώς έχουν τεθεί εκτός, επτά ραδιοφωνικοί παραγωγοί, που μέχρι πρότινος κρατούσαν συντροφιά στους ακροατές.

Συγκεκριμένα από τους 18 συνολικά παραγωγούς, στο πρόγραμμα έμειναν μόλις 11, και αποχώρησαν 7. Ο λόγος για τους Ελένη Τσολάκη, Πέτρο Κουσουλό, Δημήτρη Γκόλια, Γιάννα Παπαδάκου, Χρήστο Βαρθαλίτη, Ασπασία Κάρλου και Σταύρο Γεωργακόπουλο.

Αποκλειστικό: Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός βγάζει 25.000 ευρώ τον μήνα από τον ALPHA! Ο λόγος για...

Αποκλειστικό φωτιά για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr! Βγάζει 25.000 ευρώ τον μήνα από τον ALPHA! Ο λόγος για... Ποια;

Σας πάει κάπου το μυαλό; Μέσα από το Vanda's θα σας αποκαλύψω πιπεράτες λεπτομέρειες σήμερα για μια πολύ μα πολύ γνωστή ηθοποιός που η χλιδάτη ζωή της έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των social media! Για την ακρίβεια τα χλιδάτα ταξίδια που έκανε στο παρελθόν, πριν γίνει μανούλα! Ακόμα να καταλάβετε;

Αναφέρομαι, φυσικά στην Αθηνά Οικονομάκου!

Αποκλειστικό: Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός βγάζει 25.000 ευρώ τον μήνα από τον ALPHA! Ο λόγος για...

Η Αθηνά, ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωή της, μιας και είναι στα καλύτερά της και επαγγελματικά και προσωπικά! Η Αθηνά Οικονομάκου, παντρεύτηκε πέρσι τον Φίλιππο Μιχόπουλο στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, λίγο μετά την έλευση του γιου τους, Μάξιμου!

Φυσικά, η Αθηνά απείχε και από τα γυρίσματα του Έλα στη θέση μου, μιας και είχε αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του γιου της! Βέβαια, οι παραγωγοί της σειράς την ήθελαν τόσο που της πέρασαν όλα τα βέτο της!

Η ίδια η Αθηνά είχε πει σχετικά:

«Έχω διαβάσει ότι στα επτά πρώτα χρόνια της ζωής ενός ανθρώπου χτίζεται ο χαρακτήρας του και η προσωπικότητά του. Οι γονείς μας, η μάνα μας και ο πατέρας μας, είναι τα πρότυπά μας για όλη τη μετέπειτα ζωή μας. Το μωρό μου τώρα είναι επτά μηνών. Σε συζήτηση με τους ιθύνοντες του καναλιού, τους εξέθεσα τις απόψεις μου και τους ζήτησα πεντάωρα γυρίσματα μέσα στην εβδομάδα, γιατί έχω ένα πολύ μικρό παιδί που θέλει την παρουσία μου και την προστασία μου. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου».

Εκτός βέβαια, από το βέτο για τα γυρίσματα, η παραγωγή της σειράς πέρασε και μια άλλη απαίτηση της Αθηνάς! Τα πολλά, μα πολλά λεφτά που ζήτησε! Για να ξεκινήσω να σας δίνω μια πληροφορία, θα σας αποκαλύψω ότι η Αθηνά παίρνει χιλιάδες ευρώ!

Ναι, ναι, καλά ακούσατε, και η Αθηνά Οικονομάκου αλλά και όλοι οι ηθοποιοί πρώτης γραμμής παίρνουν πολλές χιλιάδες ευρώ! Είναι τόσα πολλά δε τα χρήματα, που, για να καταλάβετε, οι ηθοποιοί β' διαλογής παίρνουν περίπου 12.000 ευρώ το μήνα!

Είστε ακόμα εδώ; Γιατί εγώ μόλις είδα τα κασέ λιποθύμησα! Πόσα χρήματα παίρνει λοιπόν η Αθηνά Οικονομάκου; Κρατιέστε.... Ούτε λίγο, ούτε πολύ 25.000 ευρώ το μήνα για τα γυρίσματα και εξτρά bonus ανάλογα με τον αριθμό επεισοδίων την εβδομάδα αλλά και για πόσες σεζόν θα πάει τελικά η σειρά! Μπράβο της και μαγκιά της, αφού είναι πολύ δουλευταρού και τα χρήματα της τα φέρνει πίσω και στο διπλάσιο μην σας πω!

TAGS