Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο Μουτσινάς μαρτύρησε αν θα επιστρέψει στον Alpha! (Βίντεο)

Έριξε τη βόμβα!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο Μουτσινάς μαρτύρησε αν θα επιστρέψει στον Alpha! (Βίντεο)

Η Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε στην εκπομπή του στο Open «Για την παρέα», αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα επιστρέψει στον Alpha!

Ο παρουσιαστής ήταν ξεκάθαρος και τα μαρτύρησε όλα!

Το ποστάρισμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τον Alpha άναψε φωτιές και το μεσημέρι της Τρίτης (7/5), ο Νίκος Μουτσινάς έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη στην εκπομπή του.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής έκανε γνωστό πως η Σπυροπούλου τη νέα χρονιά πιθανότατα θα βρίσκεται στον Alpha, καθώς έχει ξεκινήσει συζητήσεις μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γυρίζει στον Alpha. Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ακόμα δεν ξέρουμε. Μάθαμε ότι συζητάει και είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, αν δεν έχει ο Alpha. Ποιοι είμαστε εμείς που θα μπούμε εμπόδιο στην Κωνσταντίνα;», είπε ο παρουσιαστής.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστρέφει στην τηλεόραση! Η πρόταση "βόμβα" από μεγάλο κανάλι!

Πρόταση βόμβα δέχτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από μεγάλο κανάλι και θα επιστρέψει στην τηλεόραση! Το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω όσα έμαθα για το τηλεοπτικό μέλλον της Ντίνας...

Αποκλειστικές - φρέσκες - πληροφορίες που ήρθαν στο γραφεία μου λένε πως η πρώην παρουσιάστρια του My Style Rocks μετά την επεισοδιακή έξοδό της από το κανάλι του ΣΚΑΙ αποφάσισε να "ψαχτεί" για να δει τι θα συμβεί στην καριέρα της τη νέα τηλεοπτική σεζόν που έρχεται και... βρήκε μια μεγάλη πόρτα ανοιχτή!

Ετοιμαστείτε γιατί... αυτό που θα διαβάσετε θα σας αφήσει παγάκι!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's συζητάει με το κανάλι του ALPHA! Ναι, ναι καλά διαβάσετε ετοιμάζεται να γυρίσει τα παλιά της λημέρια!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστρέφει στην τηλεόραση! Η πρόταση

Τώρα που το κανάλι άλλαξε χέρια, όπως ήδη σας έχω αποκαλύψει, αναθεωρεί συμβόλαια παρουσιαστών και προγραμμάτων και οι ιθύνοντες θέλουν την Ντίνα πίσω!

Το αν θα είναι σε κάποιο ήδη έτοιμο project, στο πάνελ δεν το γνωρίζω ακόμα αλλά ένα πουλάκι μου ψιθύρισε πως... μέχρι και για δική της νέα εκπομπή γίνεται λόγος!

Ωστόσο, τίποτα δεν έχει κλείσει στα σίγουρα! Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσω πρώτη, όπως πάντα, μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - αποκλειστικό: Η μεγάλη κοροϊδία που την έκανε να... ελπίζει!

Μεγάλη κοροϊδία βίωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ως ένα σημείο την έκανε να ελπίζει σε κάτι αλλά... όταν "ξύπνησε" ποιος την είδε και δε τη φοβήθηκε!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog αποκαλύπτουν πως ένα τηλεφώνημα ήρθε και τάραξε τη ζωή της παρουσιάστριας πριν από λίγες ημέρες!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενώ έχει λήξει τη συμφωνία της με τον ΣΚΑΙ και όπως σας έχω γράψει πρώτη στο Vanda's δεν θα αναλάβει και φέτος την παρουσίαση του My Style Rocks, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από ιθύνοντα του καναλιού του Φαλήρου ο οποίος της ζήτησε να κάνουν μια συνάντηση!

Άνθρωπος πολύ κοντινός της που ενημερώθηκε κατευθείαν γι αυτό το τηλεφώνημα από την ίδια την παρουσιάστρια μου μετέφερε τις σκέψεις της! "Στην αρχή παραξενεύτηκε πολύ αλλά χάρηκε κιόλας γιατί τα επαγγελματικά της είναι μετέωρα και είπε το μεγάλο ναι! Αλλά μετά από λίγες ώρες μου εκμυστηρεύτηκε πως έχει αμφιβολίες γι αυτό το ραντεβού και το θεωρεί κοροϊδία και... αστική ευγένεια! Όταν έληξε το συμβόλαιο με τον Ατζούν ήταν ξεκάθαρο πως έληξε και η συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ. Γιατί να την καλέσουν τώρα; Ωστόσο θα πάει! Το ραντεβού θα την εβδομάδα μετά το Πάσχα και θα δούμε... Πάντως είναι αγχωμένη, δεν ξέρει πως θα το διαχειριστεί, ακόμα!"

Αυτά μου μετέφερε η πηγή μου κι αυτά σας αποκαλύπτω κι εγώ μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Η αλήθεια είναι πως πηγές μου μέσα από το κανάλι αναφέρουν πως οι ιθύνοντες δεν έχουν καμία βλέψη να συνεργαστούν με την παρουσιάστρια! Το γιατί ζήτησαν ραντεβού παραμένει και σε μένα μέχρι στιγμής άγνωστο αλλά... θα μάθω, όπως μαθαίνω τα πάντα και θα σας πω τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά, στο Vanda's blog!

Κρατάτε, όμως... μυστικό;