MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε! - Συγκινητικό το «αντίο»! (Βίντεο)

Ποιος έφυγε;

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε! - Συγκινητικό το «αντίο»! (Βίντεο)

Συγκινητικό ήταν το αποψινό επεισόδιο του MasterChef αφού η δοκιμασία της αποχώρησης έφερε εκτός παιχνιδιού έναν παίκτη που είχε πολλές συμπάθειες!

Ποιος έφυγε από το παιχνίδι μαγειρικής του STAR;

Ο λόγος για τον Ζαχίρ!

Μπορεί να έκλαιγε η Σπυριδούλα για τις αστοχίες του πιάτου και να νόμιζε ότι θα αποχωρήσει ..αλλά εκείνος που είχε τα περισσότερα λάθη και που έδειξε ότι στο τέλος τα παράτησε ήταν ο Ζαχίρ..

Και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους, αφού δεν κατάφεραν να βγάλουν τη «σφαίρα» σοκολάτας!

Σπυριδούλα, Ζαχίρ και Παντελής παρουσίασαν τα πιάτα τους στους κριτές και εκείνοι με τη σειρά τους σχολίασαν τις παρασκευές τους.

Οι σεφ συμφώνησαν ότι το πιάτο με τις περισσότερες αστοχίες ήταν αυτό του Ζαχίρ, αφού θεώρησαν ότι στο τέλος τα παράτησε.

Ο Ζαχίρ έδωσε τη δική του απάντηση λέγοντας: «Σεφ ότι έχει να κάνει με το μέλλον και το καλό μου δεν τα παρατάω. Ότι δε μου αρέσει το παρατάω. Ότι δεν είναι στο αίμα μου το παρατάω. Όταν είδα ότι δε βγήκε η σφαίρα τρελάθηκα.»

Τα λόγια αυτά συγκίνησαν τόσο τους συμπαίκτες του, όσο και τους κριτές.

Δείτε το βίντεο:

MasterChef: Έκλεψαν το κορίτσι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου! (Βίντεο)

Αποκαλύψεις είχαμε στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef αφού πρώτα αγκαλιάζονταν! Το κορίτσι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου έκλεψαν και εκείνος το παραδέχτηκε δημόσια πόσο τον πλήγωσε αυτό!

Υπάρχουν στιγμές στο παιχνίδι μαγειρικής που χαρίζουν στιγμές γέλιου και αποκαλύψεων!

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση βρίσκονται μπροστά από τους σεφ και περιμένουν να δουν τι κρύβει από κάτω η καμπάνα!

Λίγο πριν ο σημερινός καλεσμένος μπει στην κουζίνα του MasterChef, για να παρουσιάσει το πιάτο που θα κληθούν οι παίκτες να αντιγράψουν για να καταφέρουν να παραμείνουν στο MasterChef, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναλαμβάνει να πει κάποια πράγματα για εκείνον.

Ο κριτής του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής εξυμνεί την επαγγελματική του πορεία, αλλά στο τέλος κάνει την έκπληξη και λέει ότι μπορεί ο pastry chef Κρίτωνας Πουλής να είναι πολύ καλός φίλος του, αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει ότι είχε σχέση με το κορίτσι που αγαπούσε στο Γυμνάσιο και έτσι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γι’αυτό.

Δείτε το βίντεο:

Master Chef: Ο Παντελής έσκασε ημίγυμνος μπροστά στη Σπυριδούλα! (Βίντεο)

Ο Παντελής στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef εμφανίστηκε ημίγυμνος μπροστά στη Σπυριδούλα και το θέαμα σόκαρε ακόμη και τον Χρήστο!

Η Σπυριδούλα και ο Χρήστος συζητούν χαλαροί στο δωμάτιο, λίγο πριν φύγουν από το σπίτι του MasterChef.

Και κάποια στιγμή ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα ο Παντελής, έχοντας τυλίξει μία πετσέτα γύρω από τη μέση του και μια δεύτερη την έχει στον λαιμό του.

Ο Χρήστος ξαφνιάζεται όταν βλέπει να εμφανίζεται έτσι και μάλιστα μπροστά στη Σπυριδούλα.

Λίγα λεπτά αργότερα, σχολίασε: «Νομίζω πως το έπαθα το έμφραγμα πρωί πρωί. Δεν περίμενα να εμφανιστεί έτσι. Τόσο free να το πω; Και μάλιστα μπροστά σε μία γυναίκα».

Πώς το σχολίασε η Σπυριδούλα και τι είπε η ο Παντελής;

Δείτε το βίντεο: