Νατάσα Θεοδωρίδου: Για τρέξιμο στα Βόρεια, ατημέλητη και με φόρμες!

Στιγμιότυπα - ντοκουμέντα! Αντέχετε να την δείτε;

Νατάσα Θεοδωρίδου: Για τρέξιμο στα Βόρεια, ατημέλητη και με φόρμες!

Για τρέξιμο στα βόρεια πήγε η Νατάσα Θεοδωρίδου, χωρίς ίχνος make up, ατημέλητη και με φόρμες.

Η τραγουδίστρια είναι ακομπλεξάριστη και μας το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο.

Η Νατάδα Θεοδωρίδου, διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της, μιας και στην προσωπική της ζωή, έχει βρει τον έρωτα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο από την γυμναστική της.

Αποκλειστικό! Νατάσα Θεοδωρίδου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος!

Καυτές και πιπεράτες αποκαλύψεις έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr και του Vanda's blog!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι ξανά ερωτευμένη και... μιλάω με φωτογραφίες! Διαβάστε παρακάτω...

«Πιο όμορφη από ποτέ και στα καλύτερά της» −τυχαίο; δεν νομίζω−, και όλοι όσοι βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή στην πρεμιέρα του νυχτερινού μαγαζιού «Fantasia live» την ίδια άποψη είχαν βλέποντας τη Νατάσα Θεοδωρίδου με ένα κατακόκκινο φουστάνι κυριολεκτικά να κλέβει την παράσταση όχι μόνο με τα τραγούδια της αλλά και με τη sexy εμφάνισή της!

«Έρωτας είναι η αιτία;», ήταν η αμέσως επόμενη εύλογη ερώτηση όσων γνωρίζουν την τραγουδίστρια που έδειχνε στα μεγάλα της κέφια.

Έγκυρες πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog, θέλουν τη Νατάσα Θεοδωρίδου εδώ και περίπου ενάμιση μήνα μαζί με τον επιχειρηματία Τριαντάφυλλο Σερέτη, ο οποίος διατηρεί μερικά από τα πιο in νυχτερινά μαγαζιά cafe-bar και beach-bar στη Θεσσαλονίκη αλλά και στη Χαλκιδική.

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νατάσας Θεοδωρίδου! Αποκλειστικό ρεπορτάζ

«Με μια αγκαλιά κόκκινα τριαντάφυλλα και σαμπάνιες την υποδέχτηκε τις προάλλες ο καλός της μπροστά στα μάτια πολλών θαμώνων στο in στέκι της Θεσσαλονίκης “Apallou”, ενώ η κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στο “Casper” όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης και τα τρυφερά τετ-α-τετ έδειχναν ξεκάθαρα ότι πρόκειται για έναν νέο έρωτα στην πόλη μας», μας μεταφέρει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νατάσας Θεοδωρίδου! Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Πάντως, για την ώρα οι δυο τους δεν δείχνουν να κρύβονται και δεν αποφεύγουν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, παρ' όλα αυτά η παρουσία του επιχειρηματία στο «Fantasia live» το βράδυ της πρεμιέρας πέρασε απαρατήρητη, καθώς ελάχιστοι γνώριζαν ότι όταν εκείνη τραγουδούσε «κάνε ένα ταξίδι μέσα στα μάτια μου» το αφιέρωνε κάπου συγκεκριμένα...