Κατερίνα Καινούργιου: Έτοιμο να πεταχτεί έξω το στήθος της! (Βίντεο)

Ήταν με κομμένη την ανάσα!

Κατερίνα Καινούργιου: Έτοιμο να πεταχτεί έξω το στήθος της! (Βίντεο)

Το στήθος της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της «Ευτυχείτε» στο Open ήταν έτοιμο να πεταχτεί έξω!

Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια!

Συγκεκριμένα τη στιγμή που βλέπαμε τη στήλη της μαγειρικής, η Κατερίνα Καινούργιου φορούσε ένα σέξι φόρεμα και είπε: «Θα μου φύγουν όλα, θα πεταχτούν στο τέλος. Εσένα δεν πειράζει. Απλά κάτι δεν μου κάθεται στο στήθος και νομίζω πως θα πεταχτεί το στήθος μου έξω. Συγνώμη δεν θα γίνει, είμαστε τηλεόραση, θα το φτιάξουμε.». Η Καινούργιου είχε κάνει και μία αποκάλυψη στην εκπομπή της για τον μεγάλο της έρωτα!

Δείτε το βίντεο

Κατερίνα Καινούργιου: Οι παπαράτσι την "τσάκωσαν" με τον Τσαγκρίδη! Φωτογραφίες - φωτιά!

Για πρώτη φορά οι παπαράτσι "τσάκωσαν" την Κατερίνα Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη κι έβγαλαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες φωτιά!

Φανερά ενοχλημένη φαινόταν η παρουσιάστρια του OPEN όταν δημοσιεύματα έκαναν λόγο για την σχέση της με τον επιχειρηματία και εγγονό του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου και γιο της Ειρήνης Παναγοπούλου και του Στέφανου Τσαγκρίδη!

Με το που κυκλοφόρησαν οι πρώτοι ψίθυροι ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, εκείνη έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να πείσει τα mdeia ότι είναι μόνη και μόνο φίλη με τον γοητευτικό Φίλιππο!

Μάλιστα, όταν την πολιορκούσαν οι ρεπόρτερ φρόντιζε κάθε φορά να τονίζει ότι πρόκειται να περάσει ένα μοναχικό και ήσυχο Πάσχα!

Οι έμπειρος φωτογράφος Μανώλης Μαυρομουστακάκης, ωστόσο, κατέρριψε τους ισχυρισμούς όταν απαθανάτισε τη λαμπερή παρουσιάστρια για πρώτη φορά μαζί με τον Φ. Τσαγκρίδη, κατά την έξοδό τους από την κατοικία στο Κολωνάκι!

Μετά τα πρώτα κλικ η παρουσιάστρια εντόπισε τον φωτογράφο και τον υπέδειξε στον συνοδό της. Στην συνέχεια, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life και ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου, έγινε μια έντονη προσπάθεια και από τους δυο να σβηστούν οι φωτογραφίες κάτι το οποίο και φυσικά ο φωτογράφος δεν δέχτηκε!

Τα κλικ που αποδεικνύουν πως... είναι μαζί και είναι καλά!

Κατερίνα Καινούργιου: Οι παπαράτσι την

Κατερίνα Καινούργιου: Οι παπαράτσι την

Κατερίνα Καινούργιου: Οι παπαράτσι την

Κατερίνα Καινούργιου: Οι παπαράτσι την

Κατερίνα Καινούργιου: Με αυτό τον άνδρα ήταν ερωτευμένη! Πήγε στην εκπομπή της και... (Βίντεο)

Μια αποκάλυψε έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπή της, λέγοντας με ποιο άνδρα ήταν ερωτευμένη.

Μάλιστα, ο άντρας αυτός πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της.

Η Κατερίνα, έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή της μετά το Πάσχα με μια σειρά από εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι τραγούδησαν και ανέβασαν το κέφι στα ύψη.

Ένας εξ αυτών ήταν ο Χρίστος Αντωνιάδης, με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει μπροστά του πως ήταν ερωτευμένη μαζί του.

«Τον χαζεύω, και πραγματικά το λέω αυτό, όταν ήμουν μικρή τον έβλεπα συνέχεια και ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον Χρίστο Αντωνιάδη», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.