Πένθος! Πέθανε στα 38 του γνωστός παρουσιαστής!

Πολύ δύσκολες ώρες!

Πένθος! Πέθανε στα 38 του γνωστός παρουσιαστής!

Στο πένθος έχει βυθιστεί η showbiz, αφού πέθανε στα 38 του γνωστός παρουσιαστής!

Ο λόγος για τον Troy Dean Shafer, που έφυγε εντελώς αναπάντεχα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών, στο σπίτι του στην Πενσυλβανία.

Όπως αναφέρει το TMZ, τη θλιβερή είδηση επιβεβαίωσε ο αδερφός του, ο οποίος δήλωσε ότι ο Troy πέθανε στον ύπνο του στις 28 Απριλίου! Όλη η οικογένειά του είναι σε σοκ, καθώς δεν ο 38χρονος δεν είχε κανένα θέμα με την υγεία του, ενώ ζήτησε να γίνει αυτοψία στο άψυχο σώμα του!

Ο παρουσιαστής Troy Dean Shafer
Ο Troy Dean Shafer ήταν γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή του καναλιού DIY, Nashville Flipped, η οποία αφορά την αποκατάσταση ιστορικών κατοικιών στο Τενεσί. Διαβάσατε για τον ποδοσφαιριστή που πέθανε από ανακοπή από... παγωμένο νερό;

Open tv: Ατύχημα σοκ για κορυφαίο παρουσιαστή! Η δημόσια ανακοίνωσή του...

Μας σόκαρε όλους παρουσιαστής του Open tv, όταν αποκάλυψε με δημόσια ανακοίνωσή του, το ατύχημα σοκ που είχε!

Ο ίδιος βρέθηκε για Πάσχα στην Κέρκυρα με αγαπημένα του πρόσωπα κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Μαζί του ήταν και η καλή του φίλη, συνεργάτης και κουμπάρα του, Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία απαθανατίστηκε από τον φακό του Youweekly.gr μαυροφορούσα μετά τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Ωστόσο, ο Παύλος Σταματόπουλος είχε μία άτυχη στιγμή και συγκεκριμένα του έπεσε ένα δόντι.«Ακολουθεί ιατρικό ανακοινωθέν. Στα επόμενα στόρυ η χαρά δεν θα αποτυπώνεται με το αστραφτερό μου χαμόγελο αλλά κάπως έτσι. Αυτό γιατί μου έπεσε το δόντι. Η νεράιδα των δοντιών ήρθε και το πήρε.», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Σταματόπουλος στα social media! Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις του:

Η ανακοίνωση για το ατύχημα που είχε ο παρουσιαστής του Open tv, Παύλος ΣταματόπουλοςΗ ανακοίνωση για το ατύχημα που είχε ο παρουσιαστής του Open tv, Παύλος ΣταματόπουλοςΗ ανακοίνωση για το ατύχημα που είχε ο παρουσιαστής του Open tv, Παύλος Σταματόπουλος

Μαύρο Πάσχα για γνωστό Έλληνα παρουσιαστή! Η φωτογραφία σοκ, διασωληνωμένος, στο νοσοκομείο!

Μαύρο Πάσχα έκανε γνωστός Έλληνας παρουσιαστής, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφία σοκ, διασωληνωμένος, μέσα στο νοσοκομείο!

Στην ανάρτησή του, μεταξύ άλλων, έγραψε: «Όταν τα "ευχαριστώ" λαμβάνουν άλλες διαστάσεις.»

Ο λόγος για τον Ανδρέα Ροδίτη, τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο της ΕΡΤ! Ο Ανδρέας Ροδίτης δημοσίευσε φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο, όταν νοσηλευόταν πριν λίγες μέρες, και έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Όταν τα "ευχαριστώ" λαμβάνουν άλλες διαστάσεις.

Υποκλίνομαι κ ευχαριστώ το σύμπαν όπως εγώ το εννοώ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ γεμάτο ευγνωμοσύνη, στον καθηγητή Άρη Καραγιάννη κ την ομάδα του. Επίσης στον αναισθησιολογο κ. Μπακα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ένα θεορατο ευχαριστώ στην διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ για το ανθρώπινο πρόσωπό της. Μαρία κ Παναγιώτη σας ευχαριστώ.

Δεν ξεχνώ από τον Εδοεαπ επίσης, τον ακτινολόγο Ανδρέα Καππο κ την παθολόγο Παναγιώτα Γρηγορίου. Επιπλέον ευχαριστώ το ιατρικό κ νοσηλευτικό προσωπικό της Ευρωκλινικης. Τους φίλους κ κουμπάρους μου γιατρό, Γιώργο Ξυνοπουλο, τη Ναντια, τον Γιώργο Μαστροδημο κ τη Δήμητρα. Την Μαίρη Καρατζαφερη. Την Νταιζη Λεμπέση. Ασπα κ Πέτρο σας φιλώ. Την Κονι για τους υπέροχους κρινους της κ την παρέα.

Ευχαριστώ φυσικά τη γυναίκα μου, τους φίλους κ συναδέλφους απ την ΕΡΤ. Φίλε Νεκτάριε Κράνη και Ντίνο Παπαδόπουλε, ο Θεός πάντα κοντά σας. Πέρασε μια βδομάδα ήδη. Είμαι στο σπίτι μου. Πονάω κ προσπαθώ.

Φέτος η Ανάσταση είχε διαφορετική δυναμική κ αξία για μένα. Κουράγιο σ όλους όσους η ζωή, τους δείχνει το σκληρό της πρόσωπο.»!

Ο Ανδρέας Ροδίτης σε ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο