Πέτρος Γαϊτάνος: Η ευχή από τον Πνευματικό του και η αποκάλυψη για την πασχαλινή διαφήμιση!

Κάγκελο ο Αρναούτογλου με αυτά που άκουσε!

Πέτρος Γαϊτάνος: Η ευχή από τον Πνευματικό του και η αποκάλυψη για την πασχαλινή διαφήμιση!

Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Πέτρος Γαϊτάνος και αποκάλυψε μεταξύ άλλων την στιγμή που ζήτησε ευχή από τον Πνευματικό του αλλά και το τι συνέβη με την πασχαλινή διαφήμιση!

Ο γνωστός ερμηνευτής, μίλησε μεταξύ άλλων, για τα παρασκήνια του γυρίσματος με το κάψιμο των μαλλιών του.

«Πριν καταλήξω να πω το ναι, το τελευταίο ναι το πήρα από τον πνευματικό μου. Πήρα την ευλογία του. Το πιο αστείο από όλα στη διαφήμιση ήταν το κάψιμο του μαλλιού. Αυτό το σκηνικό το κάναμε σε κάτι σκαλοπάτια στου Φιλοπάππου. Εκεί ήταν καμιά 25αρια κομπάρσοι. Κάναμε το γύρισμα στο οποίο μπροστά είμαι εγώ από πίσω όμως τα μαλλιά που καίγονται είναι από άλλον, δεν είμαι εγώ. Αυτό το έκανε κάποιος γιατί είναι και επικίνδυνο, δεν έχω την εμπειρία να το κάνω εγώ. Όταν ξεκίνησε ο κασκαντέρ να κάνει τα γυρίσματα, χτυπιόμουν κάτω από τα γέλια. Ήταν τόσο αστείο. Άλλαξα μερικές ατάκες εκεί γιατί υπήρχαν κάποιες ατάκες που ήθελαν προσοχή» είπε ο Πέτρος Γαϊτάνος. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πέτρος Γαϊτάνος: Η ηλικία και η στιγμή που μίλησε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία!

Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του Πέτρου Γαϊτάνου και η στιγμή που μίλησε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία, αλλά και την αμαρτία...

Είναι για εκείνον θανάσιμο αμάρτημα;

Ο τραγουδιστής είναι γεννημένος 31 Οκτωβρίου το 1967, στη Δράμα! Είναι δηλαδή 52 ετών!

Μετά από πολυετείς μουσικές σπουδές, πήρε πτυχίο Βυζαντινής και Ευρωπαϊκής μουσικής από το Ελληνικό Ωδείο Αθηνών, με δάσκαλο τον ψάλτη και δάσκαλο Μανώλη Χατζημάρκο.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος είναι ένας από τους ελάχιστους ερμηνευτές του 20ου και 21ου αιώνα που καταγράφει και επικοινωνεί – αναδεικνύει την παραδοσιακή μουσική σε συνεργασία με κάποιους από τους σπουδαιότερους μουσικούς και λαογράφους της ελληνικής παράδοσης.

Τιμή της πετυχημένης του πορείας μέσα από την καταγραφή και έκφρασή του σε σχέση με τη Βυζαντινή μουσική, είναι η απονομή από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β΄, το 2010 για τους πολλούς χρυσούς & πλατινένιους δίσκους που κυκλοφόρησε με ύμνους στην έως τότε καριέρα του, οι οποίοι σήμερα έχουν περάσει τις 2.000.000 εκατομμύρια πωλήσεις!

Ο Πέτρος Γαϊτάνος κάνει το ρεκόρ πωλήσεων δίσκων με ύμνους που έχουν γίνει ποτέ στην ιστορία της μουσικής, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, κατά το πλείστον, αλλά και ξένοι συντονίζονται στην έκφραση και την καλλιτεχνική δημιουργία του σημαντικού Έλληνα καλλιτέχνη, που εμπνέει και γίνεται παράδειγμα σε χιλιάδες ανθρώπους νέους και μεγαλύτερους στην Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες του πλανήτη.

Είναι ο καλλιτέχνης που έδωσε παρουσία στη δισκογραφία και αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον του κόσμου σε σχέση με την Βυζαντινή μουσική, πρωτεργάτης αυτής της έκφρασης, παρακίνησε και έγινε παράδειγμα για πολλούς επόμενους.

Για την ομοφυλοφιλία και για το αν είναι θανάσιμο αμάρτημα μίλησε ο γνωστός καλλιτέχνης Πέτρος Γαϊτάνος.

Ο γνωστός τραγουδιστής, όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή( 08/4/15) του Μάρκου Σεφερλή σχολιάζοντας και την πρόσφατη δήλωση του Μητροπολίτη Ανθιμου ότι η ομοφυλοφιλία είναι θανάσιμο αμάρτημα είπε: «Δεν είναι θανάσιμο αμάρτημα από όσο γνωρίζω αυτό. Πιθανόν ο Παναγιότατος το ανέφερε αυτό για να δείξει πώς ο ίδιος θεωρεί ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Είναι μια αμαρτία, όπως οτιδήποτε γήινο είναι αμαρτία. Οτιδήποτε μας κάνει να εξαρτόμαστε από τη γη είναι αμαρτία. Αμαρτία με την έννοια της αστοχίας, όχι με την έννοια ότι θα μας κάψει ο Θεός. Αυτό είναι λάθος. Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει, έχουμε όμως σημεία αναφοράς και αυτά έχουν βαθμίδες. Τίποτα δεν είναι άσπρο μαύρο. Μπορεί ένας άνθρωπος να έχει μια σχέση με έναν άνθρωπο του ιδίου φύλου, αλλά είναι άλλο πράγμα ένας άνθρωπος να το κάνει αυτό μέσα από μία λαγνεία, πορνεία και μέσα από μια αίσθηση που ρίχνει πάρα πολύ την ηθική του, σκανδαλίζει τους άλλους και καταστρέφει τη ζωή του. Το πιο σημαντικό… καταστρέφεται η σχέση του με τον Θεό και η σωτηρία της ψυχής του. Άρα ότι έχει σχέση με τη γη, σε κλίμακες πάντα, πρέπει να το μετριάζουμε και να το αποφεύγουμε το δυνατόν».

Και συνέχισε λέγοντας:

«Ξέρουμε από τους ιερούς κανόνες ότι η σχέση δύο ανθρώπων του ιδίου φύλου είναι αμαρτία. Είναι αμαρτία δεν πρέπει να ξεγελιόμαστε. Όπως επίσης είναι αμαρτία ένας άντρας και μια γυναίκα να συνάπτει σχέσεις πριν από τον γάμο. Αν σκεφτούμε ότι η εγκράτεια και η παρθενία είναι ζηλευτά στοιχεία που μέσα στους αιώνες είναι σημαίες προς τη σωτηρία της ψυχής μας -αυτός είναι ο στόχος της ζωής μας- δεν πρέπει να βάζουμε μία τάξη σε όλα αυτά; Άρα θα έλεγα ότι δεν θα έπρεπε να είμαστε τόσο επιθετικοί και αφοριστικοί με τον τρόπο έκφρασης των ανθρώπων και ειδικά όταν αυτός δεν είναι παράνομος. Άρα δύο άνθρωποι που μπορεί να έχουν μια ωραία σχέση, ακόμα και ομοφυλοφιλική, γνωρίζοντας ότι είναι αμαρτία και δεν σκανδαλίζουν τους άλλους, είναι θέμα δικό τους. Έχω δει πολύ πιο ωραία ζευγάρια ομοφυλόφιλα από ότι ετεροφυλόφιλα».