Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε και η απάντηση on air!

Αδιανόητο!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε και η απάντηση on air!

Ένα χυδαίο σχόλιο από τηλεθεατή της δέχτηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και του απάντησε on air στην εκπομπή.

Η παρουσιάστρια και το πάνελ του Happy Day συζητούσαν τις ενδυματολογικές επιλογές της Νάταλις Θάνου και της αδερφής και αυτό στάθηκε αφορμή για να γίνει η αποκάλυψη.

Αποκάλυψε μάλιστα πως ένας follower της, της έστειλε πρόσφατα μήνυμα, κάνοντάς της παράπονα για την κοντή φούστα που φορούσε στην εκπομπή.

Φορούσα όντως μια κοντή φούστα προχθές και μου στέλνει ένας στο Instagram και μου λέει, με αυτή τη φούστα είναι να πέσει το παιχνίδι του Γιαννάκη και να σκύψει να το σηκώσει. Ρε μεγάλε στο σπίτι δεν ντύνομαι έτσι. Ούτε όταν είμαι με το μωρό» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Να πούμε όμως πως η Σταματίνα δεν κολλάει σε τέτοια και αν τις τύχουν περίεργες καταστάσεις δεν διστάζει να απαντήσει!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δυσάρεστα νέα για την παρουσιάστρια! Το πρόβλημα υγείας που ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής!

Δυσάρεστα νέα μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής το πρόβλημα υγείας της.

Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια του Happy Day;

Στην σημερινή της εκπομπή η Σταματίνα Τσιμτσιλή, εμφανίστηκε στο πλατό με γυαλιά για πρώτη φορά κάτι που μας έκανε εντύπωση, καθώς φοράει συνέχεια τους φακούς επαφής της.

Ωστόσο, δικαιολόγησε το γεγόνός λέγοντας: «Καλημέρα, καλώς ήρθατε στην όμορφη παρέα μας. Θα με δείτε μια-δυο μέρες με τα γυαλάκια μου, γιατί είχα ένα θεματάκι. Έπαθα μια μολυνσούλα στο μάτι και δεν κάνει να βάλω τους φακούς μου, αλλά θα λανσάρω άλλο look. Σέξι, δασκάλα, σέξι γραμματέας, τέτοια…».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα γενέθλια της κόρης της και η απίθανη τούρτα!

Γενέθλια είχε η Νάγια, η κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή, με την παρουσιάστρια του Alpha να ανεβάζει μία φωτογραφία στα social media από την τούρτα της 6χρονης κόρης της.

To πιο όμορφο πάρτι για την μικρούλα!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας έδειξε την τούρτα της κόρης της, Νάγια, η οποία έγινε 6 ετών!

Η παρουσιάστρια μαζί με τον Θέμη Σοφό έχουν άλλα δύο μικρότερα παιδιά τη Μαίρη και τον Γιάννη και όλοι μαζί ζουν ευτυχισμένες στιγμές.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα γενέθλια της κόρης της και η απίθανη τούρτα!