Μιχάλης Μουρούτσος - Αναστασία Περράκη: Αυτή είναι σήμερα η σχέση του πρώην ζευγαριού!

Η αλήθεια για την σχέση τους μετά την σχέση και το χωρισμό με την Νάργες και τον τσακωμό!

Μιχάλης Μουρούτσος - Αναστασία Περράκη: Αυτή είναι σήμερα η σχέση του πρώην ζευγαριού!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Αναστασία Περράκη υπήρξαν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz λόγω του επεισοδιακού χωρισμού τους, την σχέση του με την Λάουρα Νάργες, αλλά και το διαζύγιο. Ποια είναι όμως η σχέση τους σήμερα.

Όπως, είχαν γράψει φυλλάδες εφημερίδων και δημοσιεύματα σε site υπήρξαν καταγγελίες βόμβα για τον Μιχάλη Μουρούτσο και αποκαλύψεις για τοο κέρατο, τα προφυλακτικά και η βίαιη συμπεριφορά!

Η Αναστασία Περράκη, μίλησε στον Πρωινό για τον χωρισμό, το διαζύγιο, τα δικαστήρια και τη Λάουρα Νάργες.

Μιχάλης Μουρούτσος Αναστασία Περράκη σχέση

«Θεωρώ ότι σαν ζευγάρι έπαιξε πάρα πολύ ο χωρισμός, πιο πολύ και από τον γάμο μου. Το μεγαλύτερο ψέμα που διάβασα είναι ότι υπήρξε μια κόντρα ανάμεσα σε μένα και τον Μιχάλη Μουρούτσο εξαιτίας της Λάουρας Νάργες. Τα τελευταία δημοσιεύματα ήταν σοκαριστικά για μένα. Δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος θα μπει σε μια διαδικασία από τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί, να γράψει τόσες πολλές λεπτομέρειες πραγμάτων που ειπώθηκαν σε αυτό το δικαστήριο που έγινε. Είχαμε χωρίσει 6 χρόνια και δεν είχε βγει το διαζύγιο. Το άφησα να περάσει γιατί τα ζευγάρια όταν χωρίζουν υπάρχει ένας θυμός κι ένας εγωισμός που είναι πολύ φυσιολογικό, οπότε θεώρησα ότι όσο περνάει ο καιρός ίσως γίνεται λίγο καλύτερο. Πολλές φορές προσπαθήσαμε να βρούμε συναινετική λύση. Δεν γίνεται να μη μιλάμε με τον Μιχάλη γιατί υπάρχει ένα παιδί και δεν είναι σωστό να μη μιλάμε».

Μιχάλης Μουρούτσος - Αναστασία Περράκη: "Το κέρατο πήγαινε σύννεφο"!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, το κέρατο πήγαινε σύννεφο στην σχέση Περράκη - Μουρούτσου!

Συγκεκριμένα, το σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας αναφέρει πως το ζευγάρι - που βρίσκεται εδώ και χρόνια σε δικαστική διαμάχη - αντιμετώπιζε κι άλλα προβλήματα στην σχέση του! Διαβάστε παρακάτω...

Αποκαλύψεις φωτιά για Μουρούτσο - Περράκη! Το κέρατο πήγαινε σύννεφο!

Όπως βλέπετε στο παραπάνω εξώφυλλο αναφέρεται για το ζευγάρι πως υπήρχαν εξωσυζυγικές σχέσεις!

"Τα προφυλακτικά, το τηλεφώνημα από τη λεγάμενη και ο εραστής στην Άιγινα!"

Περισσότερο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σε λίγο!

Αποκαλύψεις φωτιά για Μουρούτσο - Περράκη! Το κέρατο πήγαινε σύννεφο!

Μιχάλης Μουρούτσος – Αναστασία Περράκη: Στα δικαστήρια το πρώην ζευγάρι! Η νέα πολύκροτη διαμάχη!

Ξανά στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθεί το πρώην ζευγάρι!


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Secret των Παραπολιτικών, ο Μιχάλης Μουρούτσοςκαι η Αναστασία Περράκη, θα βρεθούν πάλι στο δικαστήριο προκειμένου να δώσουν τέλος στο γάμο τους και επίσημα.

Το ζευγάρι ερωτεύτηκε, παντρεύτηκε, απέκτησε μία κορούλα και οδηγήθηκε στη διάλυσή της σχέσης του. Ωστόσο, το διαζύγιο τους εκκρεμούσε αλλά όπως αναφέρει η εφημερίδα, τον Μάρτη θα εκδικαστεί η υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν καταθέσει και οι δύο τα σχετικά έγγραφα και το μόνο που μένει είναι οι τελικές υπογραφές...

Η αγωγή που είχε καταθέσει παλαιότερα ο Μιχάλης

Τη νομική οδό είχε επιλέξει ο Μιχάλης Μουρούτσος περίπου δύο χρόνια πριν, προκειμένου να λύσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την πρώην γυναίκα του, Αναστασία Περράκη.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο για τη συμμετοχή του στο Survivor, ο Ολυμπιονίκης κατέθεσε αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας εναντίον της πρώην συζύγου του.

Αιτία αποτέλεσε μία συνέντευξη που παραχώρησε η Αναστασία Περράκη και σχολίασε τη σχέση της νυν συντρόφου του πρώην της, Λάουρα Νάργες με την 9χρονη κόρη τους, Έλενα.


Μάλιστα,σε ακόμη παλαιότερη συνέντευξη το 2015 η ίδια είχε αναφέρει ότι, «Προσπαθούμε και οι δύο πολύ. Υπάρχουν φορές που δεν λείπουν οι εντάσεις. Είμαστε σε τυπική φάση όσον αφορά το παιδί, τίποτα άλλο. Έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης, ακόμα και στο παιδί, έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις, γιατί, όταν ανοιγόμαστε, υπάρχουν προστριβές ακόμη».


Το πρώην ζευγάρι απέκτησε την κόρη του το 2009, παντρεύτηκε και έκανε τη βάφτιση το 2010, ενώ οι δρόμοι τους χώρισαν το 2013, χωρίς όμως να έχουν βρει συναινετικό μονοπάτι να βαδίσουν.


Οι δυο τους, αν και προσπάθησαν να κρατήσουν ισορροπίες για χάρη του παιδιού, δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα δικαστήρια.