Μέγκαν Μαρκλ: Το απίστευτο ποσό που κέρδισε Βρετανίδα μαντεύοντας... το όνομα του μωρού!

Έγινε πάμπλουτη!

Μέγκαν Μαρκλ: Το απίστευτο ποσό που κέρδισε Βρετανίδα μαντεύοντας... το όνομα του μωρού!

Και όμως Βρετανίδα μάντεψε σωστά το όνομα του μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι και κέρδισε ένα απίστευτο ποσό!

«Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουν ότι ονόμασαν τον γιό τους Άρτσι Χάρισον», έγραφε η ανακοίνωση που την έκανε.... πάμπλουτη!


Τα ονόματα του μωρού του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ανακοινώθηκαν κατά την πρώτη του συνάντηση με την προγιαγιά του Βασίλισσα Ελισάβετ και τον προπάππο του, Πρίγκιπα Φίλιππο, και η αγνώστων στοιχείων Βρετανίδα πόνταρε 120 λίρες και κέρδισε περισσότερες από 18.000 (περίπου 21.000 ευρώ), καθώς μάντεψε σωστά ότι το ζευγάρι θα διάλεγε το όνομα Άρτσι.

Η τυχερή γυναίκα δήλωσε πως σκοπεύει να δώσει τα χρήματα στον εγγονό της! Διαβάστε και τις πρώτες δηλώσεις του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον για το μωράκι....

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Φωτογραφικό υλικό από την πρώτη εμφάνιση με το μωρό και τη συνάντηση με τη Βασίλισσα!

Το πρώτο τους παιδάκι υποδέχτηκαν στον κόσμο η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι και έχουμε φωτογραφικό υλικό από την πρώτη εμφάνιση με το μωρό και τη συνάντηση με την Βασίλισσα.

Το ζευγάρι, αφού έδειξε στον κόσμο το προσωπάκι του μωρού, αποκάλυψε και το όνομα που θα του δώσουν.

Στην πρώτη εμφάνιση αγκαλιά με το μωράκι τους το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχίας! Η Μέγκαν, εντυπωσιακή όπως πάντα επέλεξε ένα λευκό φόρεμα σε άλφα γραμμή το οποίο κάλυπτε την κοιλίτσα της η οποία ακόμη δεν έχει ξεφουσκώσει. Ο Πρίγκιπας, δεν χρειάστηκε τίποτα άλλο παρά μόνο το χαμόγελο του, το οποίο "έκλεβε" την παράσταση.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Τι τίτλο θα έχει το μωρό τους; Όλα όσα δεν γνωρίζατε!

Το νέο βασιλικό μωρό γεννήθηκε τη Δευτέρα, στο κάστρο του Γουίνδσορ, κάνοντας τη Μέγκαν Μαρκλ, τον πρίγκιπα Χάρι και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Τι τίτλο θα έχει όμως;

Η γέννηση του baby Sussex έσπασε μια σειρά από πρωτόκολλα, αφού σε τίποτα δεν θύμισε τις γεννήσεις του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις. Ακόμη και ο πρίγκιπας Χάρι τα έκανε όλα διαφορετικά, αφού βγήκε ο ίδιος και μίλησε στους δημοσιογράφους, γεμάτος χαρά για τη γέννηση του παιδιού του.

Η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε να γεννήσει σπίτι της, στο Φρόγκμορ Κότατζ και να μην δείξει αμέσως, όπως έκανε η Κέιτ Μίντλετον και με τα τρία παιδία της, το βασιλικό μωρό στο κοινό. Το πιθανότερο είναι ότι όλοι θα δούμε το βασιλικό μωρό σε δύο ημέρες.

Γιατί όμως το ζευγάρι, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, επέλεξαν να κρατήσουν αυτή τη στιγμή λίγο πιο… ιδιωτική προκαλώντας σάλο και οργή στους βασιλικούς φαν;

Η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός ότι το νέο βασιλικό μωρό δεν είναι διάδοχος του θρόνου, όπως είναι ο πρίγκιπας Τζορτζ, τον οποίο η Κέιτ Μίντλετον είχε έως και υποχρέωση να δείξει αμέσως στις κάμερες για να γνωρίζουν οι Βρετανοί τον βασιλιά που θα έχουν προς το τέλος του αιώνα.

Σε ποια σειρά διαδοχής βρίσκεται το βασιλικό μωρό
Σε ποια θέση στη διαδοχή του θρόνου βρίσκεται, λοιπόν, το βασιλικό μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι και τι τίτλο θα έχει;

Το νέο βασιλικό μωρό είναι 7ος στη γραμμή διαδοχής του θρόνου, πίσω από τον παππού του πρίγκιπα Κάρολο, τον θείο του πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον εξάδελφό του πρίγκιπα Τζορτζ, την εξαδέλφη του πριγκίπισσα Σάρλοτ, τον εξάδελφό του πρίγκιπα Λούις και τον πατέρα του πρίγκιπα Χάρι. Ουσιαστικά, με τη γέννηση του νέου βασιλικού μωρού δεν άλλαξε τίποτα στη σειρά διαδοχής μέχρι τον 6ο διάδοχο. Μετακινήθηκαν κατά μία θέση προς τα πίσω οι θείοι, οι εξαδέλφες και οι λοιποί συγγενείς του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι. Για παράδειγμα ο δούκας του Γιορκ πρίγκιπας Αντριου, πατέρας της πριγκίπισσας Ευγενίας και της πριγκίπισσας Βεατρίκης που μέχρι τα ξημερώματα (όταν γεννήθηκε το μωρό των Σάσεξ) ήταν 7ος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, από τις… 5:30 το πρώι σήμερα είναι 8ος.

Το γενεαλογικό δέντρο της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας.
Το νέο βασιλικό μωρό είναι το όγδοο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου και το τέταρτο εγγόνι του πρίγκιπα Καρόλου. Επίσης, ανιψιός του πρίγκιπα Γουίλιαμ και εξάδελφος των μικρών Τζορτζ, Σαρλότ και Λούις.

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Τι τίτλο θα έχει το μωρό τους; Όλα όσα δεν γνωρίζατε!

Τι τίτλο θα έχει το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ;
Το νέο βασιλικό μωρό, δεν υπάρχει σχεδόν ούτε μία πιθανότητα να γίνει ποτέ βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας. Θα γίνει όμως πρίγκιπας το παιδί της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι; Προς το παρόν δεν είναι πρίγκιπας και δεν ανήκει και στους ΗRH, με άλλα λόγια δεν θα αποκαλείται «Βασιλική Υψηλότητα».

Προς το παρόν το νέο βασιλικό μωρό θα είναι Κόμης του Ντάμπαρτον, καθώς ο πρώτος γιος ενός δούκα (ο πρίγκιπας Χάρι είναι δούκας του Σάσεξ) μπορεί να χρησιμοποιεί έναν από τους μικρότερους τίτλους του πατέρα του, ως τίτλο ευγενείας.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε τον πρίγκιπα Χάρι δούκα του Ντάμπαρτον το πρωί πριν το γάμο του, ένα χρόνο πριν περίπου. Εγινε την ίδια στιγμή που του δόθηκε και ο τίτλος του δούκα του Σάσεξ.

Το νέο βασιλικό μωρό, κάποια στιγμή θα κληρονομήσει τον τίτλο του δούκα του Σάσεξ, από τον πατέρα του, πρίγκιπα Χάρι.

Ωστόσο, κάποια στιγμή θα γίνει πρίγκιπας! Πότε; Οταν γίνει βασιλιάς ο πρίγκιπας Κάρολος. Το πρωτόκολλο λέει ότι όλα τα εγγόνια του βασιλιά που έχουν πρίγκιπα πατέρα, παίρνουν και αυτά τον τίτλο του πρίγκιπα.

Αυτά σύμφωνα με τους τύπους. Γιατί παρόλο που το νέο βασιλικό μωρό, βάσει του πρωτοκόλλου, δεν μπορεί να πάρει αυτή τη στιγμή τον τίτλο του πρίγκιπα, μπορεί να του τον δώσει η προγιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και πριν γεννηθεί ο πρίγκιπας Τζορτζ, μια μικρή αλλαγή στο πρωτόκολλο, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όλα τα παιδιά των Κέιμπριτζ θα είναι πρίγκιπες.

Επομένως και τώρα είναι πιθανό η βασίλισσα Ελισάβετ να κάνει μια μικρή αλλαγή στο πρωτόκολλο και να κάνει το βασιλικό μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι από τώρα πρίγκιπα, προκειμένου να μην χρειαστεί να αλλάξει τίτλο στο μέλλον.

Οσο για το όνομα του βασιλικού μωρού του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ; Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό για να το μάθουμε. Αν και την προηγούμενη εβδομάδα το παλάτι με μια γκάφα του είχε αποκαλύψει και το φύλο του μωρού και τα τρία επικρατέστερα ονόματα.