Θοδωρής Μαραντίνης: H εργένικη ζωή ξεκίνησε! Δεν φαντάζεστε τι προσπάθησε να κάνει!

Φωτογραφία - έπος!

Θοδωρής Μαραντίνης: H εργένικη ζωή ξεκίνησε! Δεν φαντάζεστε τι προσπάθησε να κάνει!

Μετά τον χωρισμό του με την Σίσσυ Χρηστίδου, η εργένικη ζωή για τον Θοδωρή Μαραντίνη ξεκίνησε και δεν φαντάζεστε τι προσπάθησε να κάνει.

Ο τραγουδιστής που περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τους γιου του, τώρα έχει γίνει και νοικοκύρης.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ρώτησε τους διαδικτυακούς του φίλους πως... καθαρίζεται μια αγκινάρα.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσης με την Σίσσυ Χρηστίδου και έκαναν μαζί διακοπές το Πάσχα, πλέον κάνει όλες τις δουλειές μόνος του.

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Άγριος καβγάς πριν από λίγες ημέρες! Του ούρλιαζε να φύγει!

Παρασκήνιο φωτιά για έναν άγριο καυγά πριν από λίγες ημέρες μεταξύ της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, έρχεται στην δημοσιότητα! Δεν έχει γραφτεί πουθενά! Του ούρλιαζε να φύγει...

Όταν στις 23 Απριλίου έσκασε η ανακοίνωση του χωρισμού τους μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας η ελληνική showbiz "πάγωσε" γιατί ήταν ένα - φαινομενικά - πολύ αγαπημένο ζευγάρι! Μετά άρχισαν να βγαίνουν στην φόρα διάφορες αποκαλύψεις με το συμπέρασμα να είναι ένα: Προσπάθησαν πολύ γι αυτή την σχέση αλλά... χώρισαν φιλικά, αφού μετά την ανακοίνωση συνέχισαν να βρίσκονται και να διασκεδάζουν λόγω των παιδιών τους!

Ωστόσο, δημοσίευμα του Ciao έρχεται να ανατρέψει όλα τα δεδομένα αναφέροντας για έναν άγριο καυγά μεταξύ του ζευγαριού!

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, το ζευγάρι είχε μια συνάντηση με σκοπό να συζητήσουν για μια ακόμα φορά τα όσα τους χώρισαν και να επανεξετάσουν την κατάσταση και αν δουν εάν υπάρχει τρόπος να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους. Την συνάντηση, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, την ζήτησε ο Θοδωρής περιμένοντας, μάλιστα, τη Σίσσυ Χρηστίδου να επιστρέψει από τη Χαλικιδική, όπου και είχε πάει για τις ημέρες του Πάσχα!

Με τα πολλά βρέθηκαν αλλά η συζήτηση είχε πολύ άσχημη τροπή αφού η παρουσιάστρια του φώναζε να φύγει από το σπίτι! Ένας μεγάλο καυγάς έλαβε χώρα και τα "έσπασαν" οριστικά!

Θοδωρής Μαραντίνης: Η απόφαση "βόμβα" μετά το διαζύγιο με την Σίσσυ Χρηστίδου!

Μια απόφαση βόμβα πήρε ο Θοδωρής Μαραντίνης μετά το διαζύγιο του με την Σίσσυ Χρηστίδου και το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Σα βόμβα έσκασε η ανακοίνωση του ζευγαριού στο instagram μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και δυο παιδιά! Τώρα ο Θοδωρής ετοιμάζεται να κάνει μια κίνηση που, όσο να 'ναι, θα στεναχωρήσει πολύ την παρουσιάστρια αλλά, πρέπει να γίνει!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, σας αποκαλύπτω με μεγάλη σιγουριά πως ο τραγουδιστής έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες για να βρει νέο σπίτι!

Προφανώς, το ζευγάρι δεν θα μείνει μαζί αφού το μόνο που τους ενώνει πλέον είναι τα παιδιά τους! Θα κάνουν τα δικά τους βήματα σιγά, σιγά, ο καθένας όπως νομίζει! Η πηγή μου, μου μετέφερε και σας αποκαλύπτω στο Vanda's blog, πως ο Θοδωρής άφησε την παρουσιάστρια του OPEN να κρατήσει μαζί με τα παιδιά το σχετικά νέο τους σπίτι στα βόρεια προάστια - αφού πριν ένα χρόνο περίπου είχαν μετακομίσει οικογενειακώς - κι εκείνος ξεκίνησε να ψάχνει νέα κατοικία! Μπορεί η απόφαση του διαζυγίου να ήταν κοινή αλλά και πάλι είναι στενάχωρο το γεγονός να βλέπεις τον άνθρωπο που ήταν επί 13 χρόνια δίπλα σου να μαζεύει τα πράγματά του και να ξεκινάει μαι καινούργια ζωή...

Πληροφορίες μου, μάλιστα λένε πως ο τραγουδιστής έχει δείξει ένα μεγάλο ενδιαφέρον για μια μονοκατοικία στην Γλυφάδα... αλλά τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα! Θα μάθω περισσότερα σίγουρα και θα σας τα αποκαλύψω όλα στο Youweekly.gr και το Vanda's blog, όπως πάντα φυσικά!

Σίσσυ Χρηστίδου - παρασκήνιο: Τα μούτρα και τα νεύρα στις διαφημίσεις του "Έλα χαμογέλα"! Μόλις τα μάθαμε!

Παρασκήνιο φωτιά έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr για την Σίσσυ Χρηστίδου πριν από λίγα λεπτά! Με μούτρα και νεύρα στις διαφημίσεις του "Έλα Χαμογελά" η παρουσιάστρια!

Θα σας αποκαλύψω τα όσα μόλις έμαθα στο Vanda's blog φυσικά!

Η Σίσσυ Χρηστίδου λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Θοδωρή Μαραντίνη βγήκε live στην πρώτη της εκπομπή μετά το Πάσχα μέσα από την συχνότητα του OPEN και... προσπάθησε να πείσει τον κόσμο πως όλα είναι μια χαρά!

Με χαμόγελο προσπάθησε να καλύψει την αμηχανία που φαινόταν στο βλέμμα της, την οποία και διέκριναν οι λίγο πιο παρατηρητικοί!

Δείτε το παρακάτω βίντεο και όσον αφορά αυτό, τα συμπεράσματα δικά σας!

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο η αμηχανία που "κουβαλούσε" μαζί της η παρουσιάστρια αλλά, όπως μου μεταφέρθηκε, μούτρα και νεύρα...

Μπορεί στον αέρα της εκπομπής να ήθελε να κρύψει τα συναισθήματά της αλλά όταν έσβησαν οι κάμερες για το πρώτο διάλειμμα η Σίσσυ δεν πήρε τα μάτια της πάνω από το κινητό της!

Άνθρωπος που βρίσκεται εκεί κοντά αυτή την στιγμή μου αποκάλυψε πως την άκουσε να λέει στο τηλέφωνο σε κάποιο, μάλλον στην μαμά της, πως άρχισαν να γράφουν πάλι διάφορα!

Προφανώς είχε μπει και κοιτούσε τα όσα γράφονται γύρω από το όνομά της...

Μάλιστα, οι κινήσει του σώματός της την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο πρόδωσαν την ένταση και τα νεύρα που είχε...

Αυτά μου μεταφέρθηκαν, αυτά σας αποκάλυψα στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog! Δεν έχουν γραφτεί πουθενά...