Καίτη Γαρμπή: Βόλτα στη Μύκονο με τους δυο άντρες της ζωής της! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Με adidas sneakers που κοντεύουν να βγουν sold out!

Καίτη Γαρμπή: Βόλτα στη Μύκονο με τους δυο άντρες της ζωής της! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr εντόπισε την Καίτη Γαρμπή να κάνει βόλτα στη Μύκονο με τους δυο άντρες της ζωής της!

Ο έρωτάς τους άντεξε στα δύσκολα, η αγάπη τους δυνάμωσε με την απόκτηση του γιου τους και δύο δεκαετίες τώρα η Καίτη με τον Διονύση αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Καίτη Γαρμπή: Βόλτα στη Μύκονο με τους δυο άντρες της ζωής της!

Και πέρασαν ήδη 22 χρόνια από τις 4 Μαΐου του 1997, όταν το ζευγάρι παντρευόταν στο κτήμα Νάσιουτζικ ύστερα από την περιπετειώδη τηλεοπτική πρόταση γάμου την Πρωτοχρονιά της ίδιας χρονιάς στο «Μπράβο» της Ρούλας Κορομηλά. Φέτος γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους λίγο νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία, γιατί μετά από πολύ καιρό κατόρθωσαν να κάνουν κοινές διακοπές στη Μύκονο μαζί με τον γιο τους Δημήτρη χωρίς να έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ήταν η πρώτη χρονιά που ο Διονύσης δεν θα έκανε εμφανίσεις στο νησί αφού, όπως είχε δηλώσει πριν από λίγες μέρες στο Youweekly.gr, είχε αποφασίσει φέτος να κάνει καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, η οποία μάλιστα ξεκινά σε λίγες μέρες.

Καίτη Γαρμπή: Βόλτα στη Μύκονο με τους δυο άντρες της ζωής της!

Η... αχώριστη τριάδα της οικογένειας Σχοινά βρήκε ευκαιρία να περάσει πολύ χρόνο μαζί και όταν πια επέστρεψε στην Αθήνα, ο Διονύσης, ο οποίος είναι γνωστός για τις εκπλήξεις που κάνει στην Καίτη από την πρώτη μέρα της γνωριμίας τους, φρόντισε το πρωί της επετείου να βάλει στο δωμάτιο 22 κόκκινα τριαντάφυλλα, δείχνοντας ότι το πάθος της αγάπης τους παραμένει ζωντανό. Άλλωστε, πριν από λίγες μέρες στην ίδια συνέντευξή του στο YOU ο Διονύσης είχε παραδεχθεί ότι το ερωτικό τους πάθος παραμένει ζωντανό και ότι η Καίτη είναι ο άνθρωπος της ζωής του. Βέβαια, το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια βρέθηκε και στη δίνη των δημοσιευμάτων που τους ήθελαν να χωρίζουν. «Πρέπει να είναι χιλιάδες τα δημοσιεύματα ότι έχω φύγει από το σπίτι, ότι έχει φύγει η Καίτη, ότι πλακωθήκαμε. Το έχει πει και η Καίτη αυτό, το λέω κι εγώ, ποτέ δεν έχει μπει στο στόμα μας η λέξη διαζύγιο», είχε αποκαλύψει εκείνος.

Καίτη Γαρμπή: Βόλτα στη Μύκονο με τους δυο άντρες της ζωής της!

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους!

Στην εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Καίτη Γαρμπή.

Η κούκλα τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γιο της, Δημήτρη, αποκαλύπτοντας τι είδους μαμά είναι και αν έχει γνωρίσει το κορίτσι του, ενώ μίλησε και για την σχέση της με τον άντρα της, Διονύση Σχοινά.

«Τον τσεκάρω διακριτικά μέσα στη μέρα για το πού είναι και τι κάνει», είπε ενώ όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε πώς θα αντιδράσει όταν της φέρει το πρώτο κορίτσι στο σπίτι;

«Έχει φέρει και δεν ήμουν εκεί, αν δεν μου αρέσει δεν θα του το πω γιατί ο Δημήτρης έχει δικό του Θεό και δεν συμμερίζεται τα «κολλήματα μου». Αυτό που θέλω είναι να τον λατρεύει», είπε ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον Διονύση Σχοινά.

«Είμαστε παντρεμένοι 22 χρόνια, από το 1997. Είναι λογικό μετά από τόσα χρόνια να χάνεται η «καψούρα». Το νούμερο ένα μυστικό για να κρατήσει μια σχέση είναι να σέβεσαι τον άλλον, τσακωνόμαστε αλλά πρέπει να υπάρχει ένα όριο. Και ζήλεια υπάρχει αλλά νορμάλ. Σεξ χωρίς αγάπη δεν υπάρχει. Για εμάς τα κορίτσια είναι ένα πράγμα αυτό», είπε η ίδια μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο: