Πρωταγωνίστρια από τα Εγκλήματα αποκαλύπτει: «Ήταν η πιο εφιαλτική σκηνή...» (Βίντεο)

Ποια το είπε;

Πρωταγωνίστρια από τα Εγκλήματα αποκαλύπτει: «Ήταν η πιο εφιαλτική σκηνή...» (Βίντεο)

Μία πρωταγωνίστρια από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Εγκλήματα», αποκάλυψε την πιο εφιαλτική σκηνή.

Η ηθοποιός μίλησε στο Πρωινό της Φαίης Σκορδά!

Ο λόγος για την Φωτεινή Μπαξεβάνη, την «Πέπη» της σειράς, η οποία δήλωσε: «Δεν με ενοχλεί καθόλου που με θυμούνται ως την Πέπη από τα Εγκλήματα. Είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μας και η τηλεόραση. Φυσικά, ο κόσμος επειδή η τηλεόραση μπαίνει σε κάθε σπίτι σε γνωρίζει από εκεί. Μία σκηνή που την είχαμε πάει άπειρες φορές γιατί πάντα κάτι χάλαγε, κάτι συνέβαινε με το φως, κάτι με τον ήχο, έπρεπε μια μέρα που ήταν κλειστά να βρούμε φιλμ για πολαρόιντ, ένα πράγμα εφιαλτικό!».

Αγαπημένος ηθοποιός της Λάμψης θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου!

Ένα από τους κορυφαίους πρωταγωνιστές της σειράς Λάμψη που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 θα πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου.

Για ποιον μιλάμε;

Ο λόγος για τον Ανδρέα Ανδρεόπουλο, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Τίμου Δράκου» στην θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 «Λάμψη», παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό.

«Έχω την τύχη και την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Ανδρέα Γεωργίου στον καινούριο του σίριαλ “8 λέξεις” και έτσι θα μετακομίσω από την Λάρισα», είπε χαρακτηριστικά.

undefined

Ανδρέας Γεωργίου: Ποια Δανάη Παππά; Η καλλονή που πρωταγωνιστεί στη νέα του σειρά!

Μετά την Δανάη Παππά του Τατουάζ, ο Ανδρέας Γεωργίου έχει βρει την καλλονή που θα πρωταγωνιστεί στη νέα του σειρά!

Ο Ανδρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου έχουν ριχτεί στη δουλειά για το νέο τους σήριαλ, που αναμένεται να σαρώσει σε τηλεθέαση!

Μάλιστα, οι τρεις τους έχουν ήδη ξεκινήσει γυρίσματα σε Ρώμη, Κέρκυρα και Κύπρο και εκτός από την Πέμυ Ζούνη και τη Θάλεια Ματίκα ο Ανδρέας Γεωργίου έχει βρει τη νέα του μούσα, που θα παίζει μαζί με έναν ακόμα ηθοποιό, όπως σας είχαμε αποκαλύψει!

Επιλέγει πάντα νέα πρόσωπα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο και μετά την Ελένη Βαΐτσου και τη Δανάη Παππά σειρά έχει η καλλονή Ειρήνη Καραγιώργη!

Δείτε τους να ποζάρουν μαζί:

Ο Ανδρέας Γεωργίου ποζάρει μαζί με τη νέα του μούσα, Ειρήνη Καραγιώργη