Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ξεσπάει με τις νέες σειρές: «Πώς λένε αυτές τις πα@@@ες;» (Βίντεο)

Ποιος το είπε;

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ξεσπάει με τις νέες σειρές: «Πώς λένε αυτές τις πα@@@ες;» (Βίντεο)

Γνωστός καταξιωμένος Έλληνας ηθοποιός ξέσπασε με τις νέες σειρές και τις δουλειές που γίνονται στην τηλεόραση.

Μίλησε έξω από τα δόντια στο Πρωινό του ΑΝΤ1!

Ο λόγος για τον Φίλιππ Σοφιανό, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Γενικώς τεμπελιάζει η παραγωγή. Στην “Πρόβα νυφικού” για να βγάλουμε ένα επεισόδιο κάναμε 7-8 μέρες γύρισμα ή 10 και σήμερα τα επεισόδια βγαίνουν σε μια βάρδια, σε μία ημέρα. Δεν βλέπουμε καλές δουλειές, βλέπουμε προχειράτζες. Είναι να απορείς πως τα αρθρώνουν. Είναι ήρωες αυτοί οι άνθρωποι που παίζουν. Πώς τις λένε αυτές τις π@@@ες. Είναι απίστευτο το τι λέγεται για να γεμίσει ένα επεισόδιο! Ας ρίξει κανείς από όλους αυτούς που γράφουν τα σενάρια και μας ταλαιπωρούν μια ματιά στις αμερικανικές σειρές στους διαλόγους να δεις τι λένε αυτοί οι άνθρωποι και τι ανοίγουμε το στόμα μας και λένε εμείς.

 Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ξεσπάει με τις νέες σειρές: «Πώς λένε αυτές τις πα@@@ες;» (Βίντεο)

Εμείς σε μια τόσο μικρή αγορά να συμπεριφερόμαστε λες και είμαστε χολιγουντιανοί σταρ είναι λίγο ανόητο, δεν κολλάει. Κυκλοφορεί πολύ καβαλημένο καλάμι. Τα ριάλιτι με θλίβουν πολύ. Δεν μπορώ να τα δω με τίποτα. Πολλοί νέοι ηθοποιοί θεωρούν ότι είναι άθλος να παίξεις στην τηλεόραση. Η καταξίωση έρχεται από την αναγνώριση των συναδέλφων του. Μου πήρε πολλά χρόνια να το καταφέρω».

Δείτε το βίντεο

Αντώνης Καφετζόπουλος: Απίστευτη αποκάλυψη για τον «Ακάλυπτο» 22 χρόνια μετά το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»!

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία ως «Ακάλυπτος» στη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»! Τι απίστευτη αποκάλυψη έκανε 22 χρόνια μετά;

Ο ηθοποιός μετά από 22 χρόνια ανέφερε πως δεν τον προόριζαν για αυτόν τον ρόλο της σειράς του ΑΝΤ1 αρχικά.

«Μου πρότειναν αρχικά τον ρόλο που έκανε ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Και τους είπα ότι μου φαίνεται αναμενόμενο να κάνω εγώ τον ρομαντικό οδοντίατρο και ο Γιώργος τον πιο χύμα τύπο.

Και ότι πολύ ευχαρίστως θα έκανα τα ανάποδα, αν θέλανε. Το σκέφτηκαν και είπαν ναι. Ζήτησα να μην μου ξαναφέρουν απλές γραβάτες, να είναι όλες με καρτούν. Η ενδυματολόγος σχεδόν έβαλε τα κλάματα γιατί θεωρούσε ότι αυτές οι γραβάτες είναι ξεπερασμένες», δήλωσε στην εκπομπή «Top Story».

Η πολυκατοικία: Η Νικολέτα Βλαβιανού μας αποκαλύπτει το remake της σειράς!

Η Νικολέτα Βλαβιανού, η αγαπημένη ηθοποιός της σειράς «Η πολυκατοικία» παραχώρησε μία συνέντευξη στο Tv Έθνος.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο remake της επιτυχημένης σειρά του Mega.

«Ήταν μια μεγάλη και φιλόδοξη παραγωγή. Όταν πρωτοείδα το σκηνικό νόμιζα ότι ήμουν στην «Cinecitta». Ήταν όλη η πολυκατοικία φτιαγμένη μέσα σε στούντιο. Μια πολυπληθής παραγωγή και ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης, ο Βασίλης Θωμόπουλος. Όλη η ομάδα ήταν πολύ δεμένη, εξ ου και το επιτυχημένο αποτέλεσμα.

undefined

Όλοι όσοι συμμετείχαμε στη σειρά όταν το πρωτοακούσαμε χαρήκαμε πάρα πολύ, γιατί είχαμε περάσει πολύ ωραία. Κατά τα άλλα θα ήθελα να είμαι παρούσα σε αυτόν τον νέο κύκλο. Ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν θα είναι οι ίδιοι ηθοποιοί, αν θα είναι κάποιοι ή δεν θα είναι κανείς».

Η Πολυκατοικία: Δεν φαντάζεστε πως είναι και τι κάνει σήμερα ο «Τζίμης»!

Όλοι θυμόμαστε τον Τζίμη από την Πολυκατοικία, ο μέχρι το τέλος της σειράς δεν κατάφερε να βρει τον έρωτα του.

Τι κάνει όμως σήμερα ο ηθοποιός Αλέξανδρος Γιάννου;

Ο ιδιοκτήτης του video club που γνωρίσαμε στην αγαπημένη σειρά «Η πολυκατοικία», δεν μένει πια στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, μετακόμισε πριν από οκτώ χρόνια στο Παρίσι, όπου ασχολείται με το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Είναι μισός Ελληνας και μισός Γάλλος και αυτός είναι ένας από τους λόγους που έφυγε για την πόλη του φωτός.

Ο 35χρονος ηθοποιός είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων. Σπούδασε υποκριτική στο Studio Παράθλαση, στη Θεσσαλονίκη, και κατόπιν φοίτησε στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης «Δήλος» της Δήμητρας Χατούπη.