Master Chef: Τρελό κράξιμο από τον Κοντιζά! (Βίντεο)

Τι απάντησε η Σπυριδούλα;

Master Chef: Τρελό κράξιμο από τον Κοντιζά! (Βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef οι παίκτες είχαν δεύτερη ευκαιρία στη δοκιμασία, όμως ο Σωτήρης Κοντιζάς τους έκραξε άσχημα!

Χθες τα έκαναν... σαλάτα οι παίκτες!

«Κάποια από τα πιάτα που δοκιμάσαμε χτες, εάν μας τα είχατε φέρει στην πρώτη σας οντισιόν, πιθανόν να μην είχατε πάρει ποδιά», στο ξεκίνημα του σημερινού επεισοδίου!

Με την Σπυριδούλα στη συνέχεια να λέει στην κάμερα: «Ήταν πάρα πολύ βαρύ σχόλιο, ένα κακό σχόλιο. Ήτανε μαχαίρι στην καρδιά, πραγματικά».

Από την πλευρά του ο Πάνος Ιωαννίδης συμπλήρωσε: «Αυτό που με στεναχώρησε περισσότερο ήταν ότι έπρεπε να κρίνουμε ανάμεσα σε κακά και λιγότερο κακά πιάτα».

Φαίη Σκορδά: Το επικό spoiler για το MasterChef! Ποια ομάδα θα χάσει απόψε;

Ένα επικό spoiler έκανε η Φαίη Σκορδά για το αποψινό επεισόδιο του MasterChef, αποκαλύπτοντας με λίγα λόγια ποια ομάδα θα χάσει απόψε.

Παρουσιάστρια και πάνελ σχολίασαν όλα όσα είδαμε χθες στο επεισόδιο.

Αφού συζήτησαν τα όσα συνέβησαν, η Φαίη Σκορδά έκανε και ένα spoiler για τα όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef. Όπως άφησε λοιπόν η παρουσιάστρια να εννοηθεί, η ομάδα της Ασημίνας πρόκειται να ηττηθεί.

undefined

Master Chef: Τεράστια ανατροπή! Τι σχολίασαν οι σεφ; Το trailer της Πέμπτης! (Βίντεο)

Μια αρκετά σκληρή κριτική δέχτηκαν οι παίκτες του MasterChef, στο σημερινό επεισόδιο, από τον Chef k. Τραστέλη!

Tι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο;

Στο αποψινό επεισόδιο, οι 6 παίκτες του διαγωνισμού, πήγαν στον Παρνασσό για να μαγειρέψουν για την τελευταία ομαδική δοκιμασία. Μανώλης και Ασημίνα - οι δύο αρχηγοί- επέλεξαν τα άτομα της ομάδας τους και ξεκίνησαν να ετοιμάζουν ένα μενού για τον μεγάλο σεφ κ. Τραστέλη αλλά και για τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνος Ιωαννίδη.

Ωστόσο, τα πιάτα των παικτών, δεν άρεσαν καθόλου στους τέσσερις κριτές, με αποτέλεσμα να ακούσουν μια σκληρή κριτική... Όμως, τους δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία! Συγκεκριμένα, ο Κοντιζάς, ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα περάσουν σε μια ακόμη δοκιμασία την οποία και θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (09/05)!

Δείτε αναλυτικά την κριτική αλλά και το trailer στο παρακάτω βίντεο:

Master Chef: Η κίνηση της Ασημίνας τρέλανε τον Παντελή! «Ξεφτιλιστήκαμε!» (Βίντεο)

"Εντάξει, ξεφτιλιστήκαμε..."! Τι έκανε στη σημερινή δοκιμασία του MasterChef η Ασημίνα, το οποίο σχολιάστηκε από τον Παντελή;

Συγκεκριμένα, η Ασημίνα έχει κρυφές χάρες και δυνατότητες και αυτές αποκαλύπτονται στην τελευταία ομαδική δοκιμασία με αρχηγό τη νεαρή παίκτρια, για πρώτη φορά.

Κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών ο Παντελής προσπαθούσε να ανοίξει ένα βάζο, χωρίς αποτέλεσμα. Αποφασίζει λοιπόν να ζητήσει τη βοήθεια της Ασημίνας, αν και δεν πιστεύει ότι θα μπορέσει να το ανοίξει.

MasterChef

Η αρχηγός κάνει την έκπληξη, το ανοίγει και τότε ο Παντελής λέει με χιούμορ: "Εντάξει ξεφτιλιστήκαμε! Αγάπη μόνο".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr: