Σάκης Ρουβάς: Ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή! Η επίσημη ανακοίνωση!

Συγχαρητήρια!

Σάκης Ρουβάς: Ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή! Η επίσημη ανακοίνωση!

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Σάκη Ρουβά, με τον τραγουδιστή να αξίζει τα συγχαρητήρια!

Ανακοινώθηκε και επίσημα!

Συγκεκριμένα ο Σάκης θα είναι κριτής και παρουσιαστής στο νέο θεσμό του MAD!

Ο ανατρεπτικός θεσμός που αναδεικνύει Έλληνες δημιουργούς και καλλιτέχνες τιμώντας την έμπνευση, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία!

Το Mad About Arts by Campari αποτελεί το νέο θεσμό του MAD και του Campari, του πιο διαχρονικού bitter με το σαγηνευτικό κόκκινο χρώμα, που στοχεύει στην ανάδειξη και καταξίωση δημιουργών και καλλιτεχνών από όλο το φάσμα της τέχνης. To Mad About Arts by Campari καλεί όλους τους καλλιτέχνες και δημιουργούς που εκφράζονται μέσα από οποιαδήποτε μορφή τέχνης, να υποβάλουν τα έργα τους μέχρι τις 12 Μαΐου 2019, στο madaboutarts.gr στον πιο ανατρεπτικό διαγωνισμό.

Μέσα από 8 διαφορετικές κατηγορίες, το Mad About Arts by Campari θα βραβεύσει τα πιο δημιουργικά ταλέντα που καινοτομούν με την έμπνευση και το έργο τους σε όλες τις εκφάνσεις της τέχνης.

Οι 8 κατηγορίες του Mad About Arts by Campari είναι:

Photography & Direction

Fashion

Art & Design

Gastronomy

Mixology

Music

Performance Art

Unexpected Artist Of The Year

Inspiration, Creativity και Ιnnovation είναι οι έννοιες που αποτελούν τον οδηγό της Κριτικής Επιτροπής με επικεφαλής τον χορογράφο, σκηνοθέτη και καλλιτεχνικό διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Κωνσταντίνο Ρήγο.

Σύνθεση Κριτικής Επιτροπής:

Σάκης Ρουβάς, τραγουδιστής

Άρης Βεζενές, chef

Ορσαλία Παρθένη, σχεδιάστρια μόδας

Βασίλης Βελισκιώτης, Spirits, Snacks & Coffee Unit Manager, για Ελλάδα και Κύπρο, Coca-Cola Τρία ‘Εψιλον

Κώστας Βογιατζής, interior stylist και trend forecaster

Μαρίνα Βρανοπούλου, ιστορικός τέχνης και επιμελήτρια εκθέσεων

Λέλος Γεωργόπουλος, συνιδιοκτήτης του Clumsies

Ρεγγίνα Κουρή, Communications Director του MAD

Νίκος Υφαντής, Style Consultant και Fashion Director

Καλλιόπη Χαραλάμπους, το Ιδρυτικό μέλος του Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

Δείτε το trailer

Τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου ο Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει την τελετή βράβευσης των δημιουργών παρέα με το Campari, ενώ η εκδήλωση θα κορυφωθεί με acts-έκπληξη στο πιο unexpected live concert!

Κάτια Ζυγούλη: Εφιαλτικός τσακωμός στην Κέρκυρα με τον Σάκη Ρουβά! Χωρίζουν;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ φωτιά ήρθε στα γραφεία του Youweekly.gr για έναν εφιαλτικό τσακωμό που είχε η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά στις πασχαλινές τους διακοπές στην Κέρκυρα!

Θα σας μεταφέρω όλο το παρασκήνιο, στο Vandas' blog, από μια πολύ έντονη στιγμή που είχε, το κατά τα άλλα, πολύ αγαπημένο ζευγάρι!

Η αλήθεια είναι πως καιρό τώρα δημοσιεύματα τους θέλουν να περνάνε κρίση στην σχέση τους και να φτάνουν μέχρι και στον χωρισμό! Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες και 100% επιβεβαιωμένες από πηγή μου, το ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του και δεν πρόκειται να τους χωρίσει τίποτα...

Μπορεί να είναι ευτυχισμένοι αυτό όμως δεν σημαίνει πως καθημερινά δεν υπάρχουν μικρές εντάσεις ανάμεσά τους, που όμως θα μπορούσε κανείς να πει πως δίνουν μια φλόγα στην σχέση τους!

Κάτια Ζυγούλη: Εφιαλτικός τσακωμός στην Κέρκυρα με τον Σάκη Ρουβά! Χωρίζουν;

Ένας τέτοιος είναι και ο τσακωμός που θα σας μεταφέρω στο Vanda's blog! Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, λοιπόν, ο τραγουδιστής με την σύζυγό του γευμάτισαν το Σάββατο το μεσημέρι σε ένα από τα πιο γνωστά και πολυσύχναστα μαγαζιά στο κέντρο του νησιού! Ήταν μέσα στα μέλια κατά την διάρκεια του δείπνου τους, χωρίς τα παιδιά τους όμως... Φαίνεται πως βρήκαν ένα μικρό κενό μέσα στην ημέρα τους να το διαθέσουν για εκείνους...

Σύμφωνα, όμως με άνθρωπο δικό μου που βρέθηκε κοντά τους, όταν το ζευγάρι βγήκε από το μαγαζί και περίμενε υπομονετικά να βρει ένα ταξί κάτι... παράξενο συνέβη!

Η Κάτια Ζυγούλη, για άγνωστο λόγο, λίγο μούτρωσε και το πρόσωπό της σκοτείνιασε! Συγκεκριμένα μου μεταφέρθηκε: "Δεν ξέρω τι έγινε εκεί που ήταν όλο πίτσι πίτσι, ξαφνικά με το που βγήκαν από το μαγαζί εκείνη σα να μούτρωσε! Τους έχασα ένα δευτερόλεπτο από τα μάτια μου γιατί ήμουν στο περίπτερο δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβη! Λίγο πριν σταματήσουν το ταξί μάλιστα ο Σάκης κουνούσε πολύ έντονα τα χέρια του αλλά μιλούσα χαμηλόφωνα! Δεν της φώναξε! Πάντως η Κάτια φάνηκε να επηρεάστηκε πολύ! Το ίδιο βράδυ τους είδαν σε ένα μπαράκι και η Κάτια δεν ήταν και πολύ στα πάνω της! Τι να σου πω..."

Αυτά μου μεταφέρθηκαν, αυτά σας αποκαλύπτω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Ένα ζευγάρι πάντα έχει τέτοιες στιγμές και οι τσακωμοί δεν λείπουν ποτέ από μια σχέση! Αυτό δεν σημαίνει πως χωρίζουν. Οι δυο τους είναι τόσα χρόνια μαζί και τρελά ερωτευμένοι ακόμα! Εγώ αυτά ξέρω...

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Στον δικηγόρο για το διαζύγιο! Ραγδαίες εξελίξεις....

Και όμως ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ήδη στον δικηγόρο για το διαζύγιό τους! Έχουμε ραγδαίες εξελίξεις και όλο το ρεπορτάζ στο Vanda's blog!

Το ζευγάρι, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και όλες οι λεπτομέρειες είναι παραπάνω από καυτές!

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι παρά τα όσα ακούγονται, Σάκης και Κάτια δεν χωρίζουν! Είναι μαζί, πολύ αγαπημένοι αλλά και πολύ ενοχλημένοι με τις φήμες! Ανυπόστατα δημοσιεύματα τους θέλουν χωρισμένους και οι ίδιοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!

Τι εννοώ; Αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog αναφέρουν πως Σάκης και Κάτια επισκέφτηκαν δικηγορικό γραφείο για να δουν τι μπορούν να κάνουν και πώς να κινηθούν νομικά ώστε να λήξει όλο αυτό το «σήριαλ» που έχει ξεκινήσει! «Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη είναι έξαλλοι, και ειδικά γιατί τα παιδιά τους έχουν φτάσει σε μια ηλικία που καταλαβαίνουν τα πάντα, οπότε θέλουν να κλείσει αυτός ο φαύλος κύκλος που έχει ανοίξει μια και καλή! Τα παιδιά θα επιστρέψουν στο σχολείο μετά το Πάσχα και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να ταράζονται άλλο... » μου ανέφερε πηγή πολύ κοντά στο ζευγάρι και μεταξύ μας, δεν έχουν και άδικο...