Master Chef: Η Ασημίνα εκτός παιχνιδιού σε γνωστό παραλιακό καφέ! Με ποιον άλλον παίκτη την πιάσαμε;

Αποκλειστικό! Χαμός στο παιχνίδι!

Master Chef: Η Ασημίνα εκτός παιχνιδιού σε γνωστό παραλιακό καφέ! Με ποιον άλλον παίκτη την πιάσαμε;

Σας έχουμε σήμερα άλλο ένα souper spoiler για το Master Chef του Star! Πετύχαμε την Ασημίνα εκτός παιχνιδιού σε γνωστό παραλιακό καφέ!

Εχτες, το επεισόδιο ήταν γεμάτο ανατροπές και εμείς για μια ακόμα μέρα σας ενημερώσαμε για τα highlights σε περίπτωση που δεν το είδατε!

Η δοκιμασία ήταν ιδιαίτερη και.... έφερε εκπλήξεις! Αυτό όμως που δεν έχουμε δει ακόμα, είναι μια αποχώρηση φωτιά για την οποία έχουμε ντοκουμέντα! Η κούκλα Ασημίνα είναι εκτός παιχνιδιού και στο Youweekly.gr τα βίντεο μιλούν από μόνα τους!

Η ίδια, αποφάσισε να πάει για καφέ σε πολύ γνωστό μαγαζί της παραλιακής και μαζί της ήταν και η Ιωάννα, η παίκτρια με τα ράστα μαλλιά που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην τελική ευθεία! Δείτε τα βίντεο ντοκουμέντο:

....αλλά και σχετικά καρέ:

Η Ασημίνα από το master chef εκτός παιχνιδιού!
Η Ασημίνα από το master chef εκτός παιχνιδιού!

MasterChef: Απίστευτο! Πηγή έμπνευσης η Ασημίνα για τους κριτές!

Με εκπλήξεις και ανατροπές ξεκίνησε και η δοκιμασία του Mystery Box του ριάλιτι μαγειρικής του star, MasterChef!

Και ναι καλά διαβάσατε οι κριτές εμπνέονται από τους παίκτες και τα... μαργαριτάρια τους!

Το Mystery Box σήμερα έκρυβε μια έκπληξη για τους παίκτες, αφού λίγο πριν το ανοίξουν ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε στους διαγωνιζόμενους ότι οι ίδιοι μάλιστα το εμπνεύστηκαν από την Ασημίνα!

Οι παίκτες όπως ήταν φυσικό ξαφνιάστηκαν και όταν το άνοιξαν είδαν ότι από κάτω κρύβονταν διάφορα εσπεριδοειδή, στα οποία έχει αδυναμία η Ασημίνα!

Μaster Chef: Απίστευτος Κουτσόπουλος! Δίκασε Πάνο, Ζαχίρ και Μανώλη για τις στιλιστικές τους επιλογές! (Βίντεο)

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος... δίκασε τον Πάνο, τον Ζαχίρ και τον Μανώλη για τις στιλιστικές τους επιλογές στην κουζίνα του Master Chef.

Μόλις 7 παίκτες έχουν απομείνει στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, αφού σιγά σιγά πλησιάζει στο τέλος του.

Στο αποψινό επεισόδιο για μία ακόμη φορά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε ρεσιτάλ με τα επικά του σχόλια, αφού στόλισε κανονικότατα τους παίκτες της ομάδας του Μανώλη, ο Πάνο και ο Ζαχίρ, οι οποίοι μάλιστα φορούσαν ιδιαίτερα πουκάμισα που μόνο απαρατήρητα δεν έμειναν από τον κριτή του MasterChef!

«Έχουμε μια τριάδα που έχει ντυθεί Κατσάμπα από τα Μάταλα, Τον Πανούλη, τον Μανώλη και τον Ζαχί που τον έχουν παρασύρει με αυτά τα περίεργα πυκάμισα και δεν ξέρω γιατί», είπε ο κριτής του MasterChef και ξέσπασαν στα γέλια.

Δείτε το σχετικό βίντεο