Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έγινε έξαλλη με την Ζέτα Δούκα! «Μην το απαξιώνεις, το έκανες γιατί...»!

Τι συνέβη;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έγινε έξαλλη με την Ζέτα Δούκα! «Μην το απαξιώνεις, το έκανες γιατί...»!

Έξαλλη έγινε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Ζέτα Δούκα και τις δηλώσεις της για την βάφτιση της κόρης της.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night show και μίλησε για όλα.

Στιγμές από την συνέντευξη της, πρόβαλλαν στην εκπομπή Happy Day και αφού άκουσε η παρουσιάστρια την άποψη της για την θρησκεία είπε:

«Αυτό που θα σχολίαζα από την συνέντευξη είναι αυτό που είπε η Ζέτα για την βάφτιση. Από την στιγμή που επιλέγεις να περπατήσεις στο μονοπάτι της θρησκείας δεν χρειάζεται να το απαξιώνεις δημόσια κα να λες το έκανα μόνο για τον μπαμπά και τους παππούδες. Μπορεί να μην το πιστεύεις αλλά πες το πιο γλυκά. Η Ζέτα είναι ένα κορίτσι που μπορεί να μην πιστεύει με τον γνωστό τρόπο. Καλώς η κακώς στην Ελλάδα η πίστη στο θεό, η βάφτιση ο γάμος έχει μία σημαντική θέσης. Από την στιγμή που το κάνεις, ενώ δεν είναι η άποψη σου, μην το απαξιώνεις, το έκανες γιατί έτσι θα ικανοποιήσεις κάποιους δικούς σου ανθρώπους.».

Έγινε έξαλλη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Ζέτα Δούκα!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αγκαλιά με τον γιο της για ψώνια στα βόρεια προάστια! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr "τσάκωσε" την Σταματίνα Τσιμτσιλή σε εμπορικό κέντρο βορείων προαστίων για ψώνια αγκαλιά με τον γιο της!

Σε προσωπικό επίπεδο η παρουσιάστρια του ALPHA έχει πάλι κάθε λόγο να χαμογελάει, αφού μόλις πριν από μία εβδομάδα γιόρτασε τα γενέθλια της πρωτότοκης κόρης της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αγκαλιά με τον γιο της για ψώνια στα βόρεια προάστια!

Η Νάγια Σοφού έγινε έξι χρόνων −γεννήθηκε την 1η Μαΐου του 2013−, με την παρουσιάστρια να στέλνει το μήνυμά της για «χρόνια πολλά» και μέσω διαδικτύου: «Σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια κράτησα στην αγκαλιά μου το πρώτο μας παιδάκι και η ζωή μου άλλαξε για πάντα με έναν μοναδικό τρόπο που δεν μπορούσα ούτε να αντιληφθώ». Μπορεί η καθημερινότητα να μην είναι ρόδινη με τα τρία παιδιά, αλλά η Σταματίνα βιώνει την απόλυτη ευτυχία και δεν το κρύβει.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αγκαλιά με τον γιο της για ψώνια στα βόρεια προάστια!

«Πολλές φορές όταν λέω ότι έχω τρία παιδιά ούτε εγώ το πιστεύω, γιατί νιώθω κι εγώ παιδί!», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της, συμπληρώνοντας με χιούμορ για το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού: «Προς το παρόν είμαστε απόλυτα ευτυχισμένοι με τα τρία. Στο τέταρτο παιδί αλλάζουν πολύ τα logistics. Θες πουλμανάκι, θες τις δύο γιαγιάδες να μετακομίσουν στο σπίτι».

«Τον γιο μου τον ήθελα "Θεμάκο"»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αγκαλιά με τον γιο της για ψώνια στα βόρεια προάστια!

(Η Σταματίνα επέλεξε τοπ (17,95), τζιν παντελόνι (29,95), και τζάκετ (29,95), όλα Zara)

Πέρασε ένας χρόνος από τη μέρα που υποδέχτηκε τον βενιαμίν της οικογένειας Γιάννη-Εφραίμ και έλεγε με χαρά στην κάμερα της εκπομπής της: «Νομίζω ότι το μόνο στοιχείο του δικού μου DNA που περνάει στα παιδιά της οικογένειας είναι πως βγαίνουν με αλογοουρά. Είναι τρεις κλώνοι του Θέμη Σοφού με μαλλιά Σταματίνας. Αφού είδε τον γιο του ο Θέμης πήγε και κουρεύτηκε λίγο για να μοιάζουν ακόμη περισσότερο […] Τον γιο τον ήθελα "Θεμάκο"». Ο μικρός είχε τη γιορτή του την περασμένη Κυριακή, με τη Σταματίνα να του ετοιμάζει μία μεγάλη γιορτή παρουσία των γιαγιάδων του και των μεγάλων του αδερφών που τον λατρεύουν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει: «Το μυστικό που κρατάει ζωντανό το γάμο μου με τον Θέμη Σοφό είναι...»!

Κορίτσια μου, ο γάμος δεν θέλει κόπο, αλλά αγάπη ανάμεσα στο ζευγάρι!

Αν λοιπόν, θέλετε να μείνετε για πάντα μαζί, διαβάστε τα δικά μου μυστικά για να είναι ο γάμος σας επιτυχημένος και να είναι δυνατός, παρά το πέρασμα του χρόνου.

Εάν θες να κρατήσεις το γάμο σου ζωντανό, τότε πρέπει πρώτον να το θες πραγματικά. Συνειδητοποίησε ότι ο γάμος είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σου και δώσε την προσοχή που χρειάζεται. Δεν έχει σημασία τι λες ή τι σκοπεύεις να κάνεις για το γάμο σου. Σημασία έχει τι κάνεις.

Tip: Αναρωτήσου αν καταναλώνεις παραπάνω σάλιο συγκριτικά με τις πράξεις σου.

Εστίασε σ’ αυτά που σ’ αρέσουν και αγαπάς πάνω στον άνθρωπο, αντί να θυμώνεις με μάθε του ελάττωμα. Αν θες ν’ αποτρέψεις το διαζύγιο, τότε να είσαι προσηλωμένη στα θετικά της προσωπικότητας του, όχι στα αρνη­τικά.

Tip: Μόλις αντιληφθείς ότι αρχίζεις να τον κριτικάρεις -λεκτικά ή νοητικά-, κόφ’ το!

Η καλοσύνη παίζει ρόλο ακόμα και στο γάμο, οπότε ας είσαι ευγενική. Τα παντρεμένα ζευγάρια συνήθως τείνουν να παρουσιάζουν όλο και πιο αγενή συμπεριφορά ο ένας προς τον άλλο, ως αποτέλεσμα της υπερβολικής οικειότητας που έχει αναπτυχθεί. Η ευγένεια, να ξέρεις ότι είναι μέγα προσόν, και σε βοηθά να πετύχεις το στόχο σου εξυπνότερα απ’ ότι να αντιπαρέρχεσαι με προσβολές.

Tip: Αυτή τη βδομάδα κάνε κάτι καλό για το σύζυγο σου. Κάτι που δεν περιμένει. Κάτι για το οποίο δεν θα περιμένεις αντάλλαγμα.

Που και που δείξ’ του την εκτίμηση σου, τι σημαίνει αυτός για σένα. Μπορεί να σκέφτεσαι ότι πρέπει να του πεις «ευχαριστώ» και απλώς να μην το έχεις κάνει. Όταν το κάνεις, θα δεις ότι θα τον κάνεις χαρούμενο και από δω και μπρος θα προσπαθεί πιο συχνά να κάνει κάτι που σ’ ευχαριστεί.

Tip: Δε χρειάζεται να σου προσφέρει τον ουρανό με τ’ άστρα για να νιώσεις υποχρεωμένη και να πεις ευχαριστώ. Μπορείς να τον ευχαριστήσεις επειδή απλά μαγείρεψε εκείνος.

Οι περισσότερες έχουμε την απαίτηση από τους συζύγους μας να έχουν τηλεπαθητικές ικανότητες, ώστε να ξέρουν τι θέλουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αφού θες να συναντιούνται οι ανάγκες σας, πες του καθαρά ποιες είναι αυτές. Μερικές φορές θέλει κουράγιο για να ξεστο­μίσεις ακριβώς αυτό που θες, όμως με μισόλογα, μπορεί ο άλλος να σε παρανοήσει.

Tip: Αυτό, σαφώς δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνεσαι απαιτητική ανά πέντε λεπτά.

Άκου τον χωρίς να τον κρίνεις ή να γίνεσαι αμυντική. Να είσαι ανοιχτή στην πιθανότητα ότι η γνώμη του δε είναι απαραίτητα λάθος επειδή είναι διαφορετική από τη δική σου. Αν συνεχώς τον κρίνεις, τον κατακρίνεις και είσαι επιθετική, τότε και εκείνος θα σταματήσει να του ανοίγεται, πράγμα που είναι ό,τι χειρότερο για ένα γάμο.

Tip: Επίλεξε ένα θέμα που απασχολεί τον σύζυγο σου, το οποίο συνήθως σε κάνει έξαλλη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, απλώς άκουσε τον προσεκτικά.

Να είσαι πρόθυμη να ρισκάρεις, ανοίγοντας την καρδιά σου και αφήνοντας τον άλλον να δει μέσα της. Μπορούμε να είμαστε σε μια σχέση για χρόνια και ακόμη να μη αφήνουμε τον άλλο να εισβάλλει 100%, γιατί έχουμε ορθώσει προστατευτικούς τοίχους.

Tip: Εξέτασε τι τοίχους έχεις ορθώσει, οι οποίοι αφήνουν απέξω το σύζυγο σου.