Ελένη Μενεγάκη: Της έφυγε δάκρυ on air! Γιατί συγκινήθηκε η παρουσιάστρια;

Δεν μπόρεσε να το κρύψει!

Ελένη Μενεγάκη: Της έφυγε δάκρυ on air! Γιατί συγκινήθηκε η παρουσιάστρια;

Και όμως η Ελένη Μενεγάκη συγκινήθηκε on air στην εκπομπή της και μάλιστα της έφυγε δάκρυ....

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή το ότι την Κυριακή 12 Μαΐου, είναι η γιορτή της μητέρας και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, δημιούργησε ένα αφιερωματικό βίντεο.

Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να πει λίγα λόγια για αυτή την σημαντική ημέρα....

«Χρόνια μας πολλά… Χρόνια σας πολλά! Τα λέμε από τώρα γιατί όπως ξέρετε την Κυριακή δεν έχουμε εκπομπή.

Αυτή η γιορτή που αγγίζει όλους τους ανθρώπους, είναι η πιο αγαπημένη γιορτή μέσα στον χρόνο.

Το βίντεό σου ήταν πολύ συγκινητικό, δηλαδή το δάκρυ το ‘χω εδώ, κρατιέμαι σκέφτομαι άλλα πράγματα…

Η μαμά είναι χιλιάδες πράγματα μαζί!» τόνισε η Ελένη! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ελένη Μενεγάκη: Η δήλωση που μας άφησε άφωνους! «Δεν με νοιάζει τίποτα από αυτά που έχουν γραφτεί...»!

Μια δήλωση που μας άφησε άφωνους έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή της εκπομπής λέγοντας πως δεν την νοιάζουν όσα έχουν γραφτεί.

Την αποκάλυψη αυτή η παρουσιάστρια έκανε με αφορμή την γέννα της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η Ελένη σχολίασε την γέννηση του βασιλικού μωρού λέγοντας: «Μα γεννήσαμε, κοντεύαμε να πιστεύουμε πως δεν θα ακούσουμε ποτέ για αυτή την γέννα. Θέλω να πω όμως κάτι, δεν με νοιάζει τίποτα από αυτά που έχουν γραφτεί και ειπωθεί. Αυτός ο πατερούλης ο γλυκός που τον έβλεπα και έλεγα: «Τι ωραίο να βλέπεις έναν άντρα που μόλις γέννησε η γυναίκα του, να είναι τόσο εξωστρεφής, χαρούμενος τρυφερός να υπερθεματίζει για τη γυναίκα του. Μου άρεσε που τα είπε»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ελένη Μενεγάκη: Κρατάει στο χέρι τον ALPHA! Ο λόγος που δεν την "ακουμπάει" κανείς! Αποκλειστικό...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ με πιπεράτες πληροφορίες κρατάω στα χέρια μου για την Ελένη Μενεγάκη! Αυτός είναι ο λόγος που δεν την ακουμπάει κανείς στο κανάλι ALPHA! Τους κρατάει καλά στο χέρι!

Μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω σήμερα τον λόγο που οι ιθύνοντες του καναλιού της Κάτζας εδώ και χρόνια, ότι κι αν έχει γίνει με την παρουσιάστρια, δεν της έχουν κλείσει την πόρτα! Τίποτα δεν γίνεται τυχαία! Και να θέλουν... δεν μπορούν!

Ελένη Μενεγάκη: Κρατάει στο χέρι τον ALPHA! Ο λόγος που δεν την

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα μου! Έγκυρη πηγή μου, μέσα από το κανάλι, μάλιστα, μου μετέφερε πως η Ελένη Μενεγάκη πριν υπογράψει το συμβόλαιο της με το κανάλι έκανε μια πάρα πολύ έξυπνη κίνηση!

Έβαλε ρήτρα, υψηλή μάλιστα, για να είναι κατοχυρωμένη πως σε περίπτωση που γίνει το οτιδήποτε δεν θα μείνει ξεκρέμαστη!

Είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα και το έχει αποδείξει πολλές φορές άλλωστε...

Μάλιστα, αυτός είναι ένας από τους λόγους, ίσως αυτός που έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο, που την προηγούμενη τηλεοπτική χρονιά ενώ τα νούμερα της ήταν χαμηλά ο ALPHA δεν της έδειξε την πόρτα της εξόδου! Αν οι ιθύνοντες έσπαγαν το συμβόλαιό της η παρουσιάστρια είχε κάθε δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση!

Οπότε, επειδή τα λεφτά που θα της έδιναν θα ήταν πολλά προτίμησαν να τρέχει η εκπομπή της! Τουλάχιστον μπορεί τα έσοδα από τους χορηγούς να είχαν πέσει αλλά δεν ήταν μηδενικά, οπότε σίγουρα κέρδιζε το κανάλι από το να την έδιωχνε...

Και μιας και αναφέρθηκα σε χαμηλά νούμερα, να τονίσω πως αυτό ίσχυε την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν! Φέτος η Ελένη πάει από το καλό στο καλύτερο και μάλιστα την Δεύτερα 6/5 έκανε το απίστευτο στον ALPHA αφού έσπασε το κοντέρ της τηλεθέασης χτυπώντας 20%!

Μάλιστα τα τέταρτά της ήταν άψογα:

18,5

25,6

27,3

19,7

20,5

20,3

14,3

13,7

Συμπέρασμα; Το κανάλι μπορεί να έχει δεμένα τα χέρια σε περίπτωση που θέλει να λήξει την συνεργασία του με την Μενεγάκη αλλά η παρουσιάστρια του δίνει πολλούς λόγους για να μην το κάνει!