Δημοσιογράφος έκανε ένα εμετικό ρατσιστικό σχόλιο για το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και απολύθηκε!

Τι είχε αναρτήσει;

Δημοσιογράφος έκανε ένα εμετικό ρατσιστικό σχόλιο για το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και απολύθηκε!

Ένας δημοσιογράφος έχασε τη δουλειά του έπειτα από το ρατσιστικό σχόλιο που έκανε στα social media για το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ!

Ο παρουσιαστής και κωμωδιογράφος Ντάνι Μπάρκερ του BBC απολύθηκε μετά το «ρατσιστικό και αδιανόητο» tweet του σχετικά με το πρώτο μωρό του Δούκα και της Δούκισας του Σάσεξ.

Το πλέον διαγραμμένο τιτίβισμα, το οποίο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνοδεύτηκε από μια εικόνα ενός ζευγαριού που κρατούσε από το χέρι έναν χιμπατζή που φορούσε ρούχα. Το σχόλιο ήταν «το βασιλικό μωρό βγαίνει από το μαιευτήριο».

Δημοσιογράφος έκανε ένα εμετικό ρατσιστικό σχόλιο για το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και απολύθηκε!

Ο παρουσιαστής ενός σόου στο «5Live» που προβαλλόταν κάθε Σαββατοκύριακο, φαίνεται πως πλήρωσε ακριβά το ρατσιστικό σχόλιο για την καταγωγή της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Μπέικερ δήλωσε: «Απλά απολύθηκα από το @ bbc5live».

Δημοσιογράφος έκανε ένα εμετικό ρατσιστικό σχόλιο για το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και απολύθηκε!

Ένας εκπρόσωπος του BBC δήλωσε: «Αυτό ήταν ένα σοβαρό σφάλμα και έρχεται σε αντίθεση με τις αξίες που εκπροσωπούμε ως σταθμός. Ο Ντάνι είναι ένας λαμπρός παρουσιαστής, αλλά δεν θα παρουσιάζει πλέον εβδομαδιαία εκπομπή μαζί μας». Διαβάστε και τις πρώτες δηλώσεις του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον για το μωράκι....

H αντεπίθεση: Ο πρώην παρουσιαστής σε νέο tweet έριξε την ευθύνη στο BBC, για το λόγο ότι πήρε πολύ στα σοβαρά μαι γελοία ανάρτηση που το έκανε για πλάκα. Χαρακτήρισε τη διεύθυνση μάλιστα «δήθεν σοβαροφανή».

Μέγκαν Μαρκλ: Το απίστευτο ποσό που κέρδισε Βρετανίδα μαντεύοντας... το όνομα του μωρού!

Και όμως Βρετανίδα μάντεψε σωστά το όνομα του μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι και κέρδισε ένα απίστευτο ποσό!

«Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουν ότι ονόμασαν τον γιό τους Άρτσι Χάρισον», έγραφε η ανακοίνωση που την έκανε.... πάμπλουτη!

Τα ονόματα του μωρού του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ανακοινώθηκαν κατά την πρώτη του συνάντηση με την προγιαγιά του Βασίλισσα Ελισάβετ και τον προπάππο του, Πρίγκιπα Φίλιππο, και η αγνώστων στοιχείων Βρετανίδα πόνταρε 120 λίρες και κέρδισε περισσότερες από 18.000 (περίπου 21.000 ευρώ), καθώς μάντεψε σωστά ότι το ζευγάρι θα διάλεγε το όνομα Άρτσι.

Η τυχερή γυναίκα δήλωσε πως σκοπεύει να δώσει τα χρήματα στον εγγονό της!

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Φωτογραφικό υλικό από την πρώτη εμφάνιση με το μωρό και τη συνάντηση με τη Βασίλισσα!

Το πρώτο τους παιδάκι υποδέχτηκαν στον κόσμο η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι και έχουμε φωτογραφικό υλικό από την πρώτη εμφάνιση με το μωρό και τη συνάντηση με την Βασίλισσα.

Το ζευγάρι, αφού έδειξε στον κόσμο το προσωπάκι του μωρού, αποκάλυψε και το όνομα που θα του δώσουν.

Στην πρώτη εμφάνιση αγκαλιά με το μωράκι τους το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχίας! Η Μέγκαν, εντυπωσιακή όπως πάντα επέλεξε ένα λευκό φόρεμα σε άλφα γραμμή το οποίο κάλυπτε την κοιλίτσα της η οποία ακόμη δεν έχει ξεφουσκώσει. Ο Πρίγκιπας, δεν χρειάστηκε τίποτα άλλο παρά μόνο το χαμόγελο του, το οποίο "έκλεβε" την παράσταση.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined