Σοκάρει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής: «Πέρασα δυο εγκεφαλικά και καρκίνο στο λαιμό»!

Η συγκλονιστική αποκάλυψη!

Σοκάρει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής: «Πέρασα δυο εγκεφαλικά και καρκίνο στο λαιμό»!

Σοκάρει με την αποκάλυψη του γνωστός Έλληνας τραγουδιστής σε συνέντευξη του παραχώρησε αποκαλύπτοντας πως έχει περάσει δυο εγκεφαλικά και καρκίνο στο λαιμό.

Ο λόγος για τον Ματθαίο Γιαννούλη ο οποίος μίλησε στο Happy Day.

Σοκάρει ο Ματθαίος Γιαννούλης

«Με τον Λευτέρη Βαζαίο περάσαμε μια επταετία όμορφη, μια συνεργασία που τέλειωσε όπως μπορούν να τελειώσουν όλα. Αν τον ξανάβρισκα έτσι όπως τον βρήκα τότε και μου ζητούσε δουλειά, πάλι θα τον ξανάπαιρνα. Ήμουν ο μόνος ο οποίος επικοινώνησε μαζί του και του είπα ότι αν χρειάζεται οικονομική βοήθεια, είμαι εδώ.

Από το άγχος που πέρασα εγώ εκείνα τα 7 χρόνια της συνεργασίας μας, έπαθα δύο εμφράγματα. Στα 38 μου πέρασα δύο εμφράγματα. Στα 40 μου πέρασα καρκίνο στο λαιμό και αυτά ήταν από το άγχος. Έδωσα πάρα πολλά λεφτά για ανθρώπους που δεν άξιζαν.

Σοκάρει ο Ματθαίος Γιαννούλης

Έφευγα από τη δουλειά με 10 δραχμές και γύριζα στο σπίτι με 1 δραχμή. Τα είχα φάει όλα στα μπουζούκια, γύρναγα από εδώ, γύρναγα από εκεί, έκανα τα πάντα, έκανα τη ζωή μου. Εκείνη την περίοδο με τον Πανταζή αλλάξαμε 4 αυτοκίνητα σε 2 μήνες.

Σήμερα είμαι πολύ ευτυχισμένος, έχω μια υπέροχη οικογένεια, έχω μια υπέροχη γυναίκα, έχω τρία υπέροχα παιδιά. Τρία παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες. Από τις γυναίκες μου χώριζα γιατί μου άρεσαν οι γυναίκες. Ήμουν γυναικάς, δεν ήμουν πιστός», αποκάλυψε.

Συγκλονίζει γνωστός τραγουδιστής! Αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο!

Συγκλονίζει με την αποκάλυψη του πως πάσχει από καρκίνο ο τραγουδιστή...

Δίνει μάχη με τον καρκίνο του παγκρέατος στον οποίο διαγνώστηκε στο 4ο στάδιο. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον 52χρονος ράπερ Bushwick Bill ο οποίος μίλησε στο TMZ και μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι η διάγνωση έγινε τον Φεβρουάριο και πως τώρα υποβάλλεται σε εντατικές χημειοθεραπείες.

Ανέφερε ακόμη ότι η διάγνωσή του ήρθε σαν σοκ και ότι αποφάσισε να το κρύψει, λέγοντας την αλήθεια για την υγεία του μόνο στα στενά μέλη της οικογένειας του.

Τραγουδιστής καρκίνος

Έσκασε τώρα! Συνελήφθη για ξυλοδαρμό γνωστός τραγουδιστής!

Συνελήφθη για ξυλοδαρμό γνωστός τραγουδιστής και οι Αρχές του έβαλαν πρόστιμο 2.000 για την αποφυλάκιση του.

Ο 33χρονος pop star φέρεται πως καβγάδισε με άνδρα έξω από μπαρ και στη συνέχεια πλακώθηκαν.

Συγκεκριμένα, ο Arcánge, λατίνος τραγουδιστής, καβγάδισε με άνδρα έξω από μπαρ στο Λας Βέγκας και έγινε βίαιος. Χτύπησε τον θαμώνα στο πόδι και στην συνέχεια τον πέταξε στον τοίχο.

Η Αστυνομία τον συνέλαβε και του έβαλε πρόστιμο 2.000 δολαρίων για την αποφυλάκιση του.

Συνελήφθη για ξυλοδαρμό γνωστός τραγουδιστής