Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Τα δώρα που δέχθηκαν για το μωρό τους!

Βασιλικά δώρα!

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Τα δώρα που δέχθηκαν για το μωρό τους!

Τι δώρα δέχθηκαν για τη γέννηση του μωρού τους η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι;

Μόλις μία μέρα μετά την δημόσια εμφάνιση με την δούκισσα του Σάσεξ και το νεογέννητο μωρό τους μπροστά από το παλάτι, ο Χάρι ταξίδεψε στην Ολλανδία για την έναρξη των αγώνων Invictus, όπου έλαβε και τα πρώτα δώρα για το βασιλικό μωρό.

O δούκας που έγινε πατέρα μόλις πριν από 3 μέρες, έλαβε δεκάδες δώρα για τον γιο του Άρτσι κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Χάγη. Είναι η πρώτη φορά που αφήνει την Μέγκαν μόνη της, από τότε που γέννησε.

Μεταξύ των δώρων υπήρχαν μια κουδουνίστρα παιχνιδιών διακοσμημένη με κουνέλια, την οποία έλαβε από ένα 7χρονο κοριτσάκι και την ευχαρίστησε αγκαλιάζοντας την πριν αρχίσει μια συζήτηση με τους γονείς της.

Στον πρίγκιπα Χάρι δώρισαν επίσης ένα μπουφάν που έγραφε πάνω «Είμαι μπαμπάς», το οποίο φόρεσε κατά την διάρκεια της βόλτας του με το ποδήλατο, ενώ η πριγκίπισσα Μαργκριέτ του χάρισε ένα φορμάκι για μωρά. Όταν ο δούκας το δοκίμασε πάνω στο δικό του σώμα, το πλήθος έσκασε στα γέλια.

«Είμαι απολύτως ενθουσιασμένος που πολλοί περισσότεροι τραυματίες, άρρωστοι και τραυματισμένοι στρατιώτες και γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν το ταξίδι για την πλήρη ανάρρωσή τους», είπε ο πρίγκιπας Χάρι σε μια σύντομη ομιλία προς τον κόσμο.

Η δούκισσα έχει την παρέα της μητέρας της, Ντόρια, στο σπίτι τους Frogmore Cottage, όσο ο Χάρι είναι μακριά στο σύντομο ταξίδι.

Θα πάθετε σοκ με το πόσο κόστισε η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ!

Πολλές χιλιάδες ευρώ κόστισε η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαργκλ και σίγουρα το ποσό είναι πρόκληση! Θα πάθετε σοκ μόλις μάθετε το νούμερο!

Κοσμικό πάρτι για το βασιλικό μωρό, οικολογικό παιδικό δωμάτιο και λαμπερές εμφανίσεις αποθεώνοντας την μητρότητα.

«Η εγκυμοσύνη της δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μάρκλ, κόστισε μία περιουσία», γράφει το γερμανικό περιοδικό «Focus» επικαλούμενο τα στοιχεία της βρετανικής εφημερίδας «The Sun».

Μέχρι τη γέννηση του βασιλικού μωρού, Άρτσι Χάρισον Μάουντμπάτεν Γουίνσδορ, η εγκυμοσύνη της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι κόστισε τουλάχιστον 900 χιλιάδες ευρώ!

Σχεδόν 180 χιλιάδες ευρώ λέγεται ότι κόστισε το baby shower της Μέγκαν που είχε οργανώσει για τους γνωστούς της στο Μανχάταν.Η ίδια μάλιστα μετέβη στη Νέα Υόρκη με ιδιωτικό τζετ.

Η οικολογική ανακαίνιση της οικίας όπου θα διαμείνει το ζευγάρι κόστισε περίπου 58 χιλιάδες ευρώ, ενώ οι συνεδρίες βελονισμού της Μέγκαν για τη ανακούφιση της από τους πόνους της εγκυμοσύνης, έφθασαν τις δέκα χιλιάδες ευρώ.

Για την εσωτερική της ευεξία, η δούκισσα του Σάσεξ επισκέφθηκε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης πολυτελή. Οι υπηρεσίες που της παρασχέθηκαν ανέρχονται συνολικά στο ποσό των 38 χιλιάδων ευρώ. Όσο για την γκαρνταρόμπα της, τα χρήματα που κόστισαν τα κομψά συνολάκια με τα οποία εμφανιζόταν στο πλευρό του συζύγου της, λέγεται ότι ξεπέρασαν τις τις 447 χιλιάδες ευρώ.

Όσο για τη γέννα του βασιλικού μωρού στο ιδιωτικό νοσοκομείο του Πόρτλαντ, κόστισε πάνω από 17 χιλιάδες ευρώ.

Μέγκαν Μαρκλ: Το απίστευτο ποσό που κέρδισε Βρετανίδα μαντεύοντας... το όνομα του μωρού!

Και όμως Βρετανίδα μάντεψε σωστά το όνομα του μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι και κέρδισε ένα απίστευτο ποσό!

«Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουν ότι ονόμασαν τον γιό τους Άρτσι Χάρισον», έγραφε η ανακοίνωση που την έκανε.... πάμπλουτη!

Τα ονόματα του μωρού του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ανακοινώθηκαν κατά την πρώτη του συνάντηση με την προγιαγιά του Βασίλισσα Ελισάβετ και τον προπάππο του, Πρίγκιπα Φίλιππο, και η αγνώστων στοιχείων Βρετανίδα πόνταρε 120 λίρες και κέρδισε περισσότερες από 18.000 (περίπου 21.000 ευρώ), καθώς μάντεψε σωστά ότι το ζευγάρι θα διάλεγε το όνομα Άρτσι.

Η τυχερή γυναίκα δήλωσε πως σκοπεύει να δώσει τα χρήματα στον εγγονό της!