Master Chef: Η νέα ζωή του Γιάννη Λουκάκου! Άγνωστα μυστικά για τον σεφ!

Επέστρεψε στο Master Chef ως καλεσμένος!

Master Chef: Η νέα ζωή του Γιάννη Λουκάκου! Άγνωστα μυστικά για τον σεφ!

Ο Γιάννης Λουκάκος επέστρεψε στο Master Chef, ως καλεσμένος αυτή τη φορά, αλλά τι κάνει πλέον στη ζωή του ο πρώην κριτής του παιχνιδιού;

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον σεφ!

Mε το εστιατόριο του στο Χαλάνδρι ασχολείται πλέον ο Γιάννης Λουκάκος ενώ παραδίδει μαθήματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής σε μικρούς και μεγάλους.

Έχοντας τώρα πια μακριά μαλλιά, περιποιημένη γενειάδα και ένα χαμόγελο επιτυχίας, ο σεφ κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αμερική, ενώ συμμετέχει σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με τα μαγειρέματα του!

Ο Γιάννης γεννήθηκε στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ στις 19 Νοεμβρίου 1973, ωστόσο μεγάλωσε και πήγε σχολείο στην Αθήνα. Λάτρευε να χώνεται στην κουζίνα και να παρακολουθεί τη μητέρα του, όταν εκείνη μαγείρευε, κι έπειτα πρώτος να γεύεται τις λιχουδιές και τα φαγητά της.

«Από μικρό παιδί θυμάμαι τον εαυτό μου να μπαίνει στην κουζίνα όταν μαγείρευε η μητέρα μου και να ανακατεύομαι στα πόδια της θέλοντας να βοηθήσω και φυσικά να δοκιμάσω τα πάντα! Ήμουν καλοφαγάς, λάτρευα τις γεύσεις, οπότε με κάθε ευκαιρία απολάμβανα πραγματικά διάφορα γλυκά και αλμυρά και τα περισσότερα ήταν αγαπημένα μου!» έχει δηλώσει σε συνέντευξη του.

Τελειομανής, δραστήριος, ευφυής και επαγγελματίας, γρήγορα βρέθηκε στις κουζίνες πεντάστερων ξενοδοχείων αλλά και των πανάκριβων ρεστοράν της Νέας Υόρκης, όπου μυήθηκε στα μυστικά των πιο διάσημων σεφ παγκοσμίως. Ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό του αυστηρό αλλά ακριβοδίκαιο, καθώς στις κουζίνες του επικρατεί στρατιωτική πειθαρχία και η αυστηρότητα είναι βασικός παράγοντας.

Η μεγάλη αποκάλυψη του Λουκάκου για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που είχε προκαλέσει σοκ!

Σε ηλικία 27 χρόνων επέστρεψε στην Ελλάδα και η πρώτη του συνεργασία ήταν σε πολύ γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου. Η φήμη του μεγάλωνε συνεχώς και το 2006 συνεργάστηκε με εκπαιδευτικό όμιλο στη θέση του executive chef, κατακτώντας δύο φορές τιμητική διάκριση στα βραβεία Gourmet.

Το 2009 άνοιξε το δικό του εστιατόριο με ελληνική κουζίνα και απίθανα πιάτα έμπνευσης του κατακτώντας έναν Χρυσό Σκούφο, κι ύστερα άνοιξαν διάπλατα οι πόρτες των τηλεοπτικών πλατό. Το 2010 δέχτηκε την τηλεοπτική πρόταση για το «MasterChef» κι έπειτα ακολούθησε το «Junior MasterChef» το 2013-2014 το πρότζεκτ «DR. COOK» και το 2015 το «Just Cooking», όπου ήταν παραγωγός και παρουσιαστής.

«Είμαι σεφ και όχι τηλεοπτικός σταρ, οπότε η προβολή στην τηλεόραση δεν με αφορά, εκτός και αν πρόκειται για την επαγγελματική μου ιδιότητα» θα σχολιάσει ο ίδιος σε άλλη συνέντευξη του.

Master Chef: Η Ασημίνα εκτός παιχνιδιού σε γνωστό παραλιακό καφέ! Με ποιον άλλον παίκτη την πιάσαμε;

Σας έχουμε σήμερα άλλο ένα souper spoiler για το Master Chef του Star! Πετύχαμε την Ασημίνα εκτός παιχνιδιού σε γνωστό παραλιακό καφέ!

Εχτες, το επεισόδιο ήταν γεμάτο ανατροπές και εμείς για μια ακόμα μέρα σας ενημερώσαμε για τα highlights σε περίπτωση που δεν το είδατε!

Η δοκιμασία ήταν ιδιαίτερη και.... έφερε εκπλήξεις! Αυτό όμως που δεν έχουμε δει ακόμα, είναι μια αποχώρηση φωτιά για την οποία έχουμε ντοκουμέντα! Η κούκλα Ασημίνα είναι εκτός παιχνιδιού και στο Youweekly.gr τα βίντεο μιλούν από μόνα τους!

Η ίδια, αποφάσισε να πάει για καφέ σε πολύ γνωστό μαγαζί της παραλιακής και μαζί της ήταν και η Ιωάννα, η παίκτρια με τα ράστα μαλλιά που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην τελική ευθεία! Δείτε τα βίντεο ντοκουμέντο:

....αλλά και σχετικά καρέ:

undefinedundefined