Ερωτοχτυπημένη παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ! Ο γαλανομάτης που της έκλεψε την καρδιά...

Άκρως γοητευτικός! Χτύπησε τζακ ποτ!

Ερωτοχτυπημένη παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ! Ο γαλανομάτης που της έκλεψε την καρδιά...

Ερωτοχτυπημένη είναι παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ και ένας πολύ γοητευτικός γαλανομάτης, της έκλεψε την καρδιά!

Η Νίκη Λυμπεράκη, όπως γράφει η Σάσα Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, και ο δικηγόρος Αλέξανδρος Χατζόπουλος είναι ζευγάρι.

Όσοι τους γνωρίζουν καλά μιλούν για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Οι δυο τους τα τελευταία χρόνια τα τελευταία χρόνια διαγράφουν ο καθένας ξεχωριστά επιτυχημένη διαδρομή στα επαγγελματικά τους. Ο Αλέξανδρος Χατζόπουλος στις δικαστικές αίθουσες ως καταρτισμένος νομικός και η σύντροφός του ως επιτυχημένη παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ Νίκη Λυμπεράκη

Η Νίκη Λυμπεράκη βρίσκεται στην καλύτερη φάση της στα επαγγελματικά. Η νέα της πολιτική εκπομπή στον ΣΚΑΪ, με τίτλο Ρουά Ματ πάει από το καλό στο καλύτερο. Η μελαχρινή δημοσιογράφος φαίνεται πως κατάφερε πολύ γρήγορα να κερδίσει το στοίχημα με τους τηλεθεατές.

Ο Αλέξανδρος Χατζόπουλος

ΣΚΑΙ: Θρίλερ στο κανάλι με πανάκριβο πρόγραμμα! Τρέχουν και δεν φτάνουν....

Κυριολεκτικά θρίλερ έχει ξεσπάσει στον ΣΚΑΙ με πανάκριβο πρόγραμμα του σταθμού αφού τρέχουν και δεν φτάνουν στο κανάλι!

Τι κι αν πρόκειται να βγει στον αέρα σε μόλις έναν μήνα, ακόμα δεν έχει βρεθεί παρουσιάστρια αφού η ίδια τους «κρέμασε» κανονικά! Ο λόγος για την Σμαράγδα Καρύδη, που όπως σας έχουμε ήδη γράψει δεν τα βρήκε με το κανάλι στο οικονομικό!

Η Σμαράγδα λοιπόν, άσχετα με τα όσα γράφονται δεν θα είναι στο τιμόνι του Guess my age και στον ΣΚΑΙ ψάχνουν να βρουν ποια θα είναι εκείνη που θα παρουσιάσει το πρόγραμμα που θεωρείται από πολλούς μεγάλο στοίχημα της σεζόν! Εγώ στο Vanda's blog έχω όλο το ρεπορτάζ και το πρόσωπο για το οποίο ο Ατζούν έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να είναι ένα βήμα πριν την συμφωνία!

ΣΚΑΙ - βόμβα: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που

Η Μαρία Ηλιάκη είχε ακουστεί έντονα ότι την επόμενη σεζόν θα μας λέει.... My Style Rocks αλλά όπως όλα δείχνουν θα μας βάζει να μαντεύουμε την ηλικία της! Ο Ατζούν, την θεωρούσε πλέον κατάλληλη για το project του, ωστόσο ο ΣΚΑΙ την καλοβλέπει για το νέο του παιχνίδι! Τα πήγαινε - έλα της Μαρίας στο κανάλι του Φαλήρου είναι γεγονός και η ίδια είναι ιδιαίτερα θετική στο ενδεχόμενο επιστροφής της στα τηλεοπτικά δρώμενα! Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ΣΚΑΙ... θεωρείται καζάνι που βράζει και οι ανακατατάξεις θα είναι αρκετές! Μείνετε συντονισμένοι και θα επανέλθω για ό,τι νεότερο!