Αγγελική Νικολούλη: Κάνει το επόμενο βήμα στην ζωή της! Τα ευχάριστα νέα...

Σε πελάγη ευτυχίας!

Αγγελική Νικολούλη: Κάνει το επόμενο βήμα στην ζωή της! Τα ευχάριστα νέα...

Είναι αλήθεια ότι η Αγγελική Νικολούλη, η παρουσιάστρια του Alpha κάνει το επόμενο βήμα στην ζωή της και τα ευχάριστα νέα μόλις έγιναν γνωστά....

Μιλάμε φυσικά για την επαγγελματική της ζωή, αφού για τα προσωπικά της η ίδια τηρεί σιγή ιχθύος! Το Φως στο Τούνελ σαρώνει σε τηλεθέαση, και έχει αποδειχτεί μια σταθερή αξία για τον Αlpha! Έτσι λοιπόν, η Αγγελική χτες χάρισε πολύ άνετα στον σταθμό ένα 16,7% στο δυναμικό κοινό!

Σύμφωνα μάλιστα με ασφαλείς πληροφορίες του Υοuweekly.gr, η Αγγελική είναι πολύ κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιό της για μια ακόμα χρονιά, κάνοντας το επόμενο βήμα στην συνεργασία της με τον σταθμό!

ALPHA TV: Χαμός με πασίγνωστη παρουσιάστρια! Την είχαν για "τελειωμένη" και τώρα δεν πιστεύουν αυτό που τους έκανε!

Είναι αλήθεια ότι κάποιοι στον ALPHA TV είχανε την πασίγνωστη αυτή παρουσιάστρια και την εκπομπή της «τελειωμένη και τώρα δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που τους έκανε!

Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ακόμη και μέχρι σήμερα κανένας δεν έχει καλέσει την έχει καλέσει να συζητήσει μαζί της για το αν θα ανανεωθεί η εκπομπή της ή όχι!

Αναφερόμαστε, φυσικά, στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή "Φως στο τούνελ".

ALPHA TV: Χαμός με πασίγνωστη παρουσιάστρια! Την είχαν για

Γι’αυτό, λοιπόν, και προφανώς σήμερα κανένας από τα στελέχη της τηλεόρασης του ΑLPHA TV δεν θα μπορεί να πιστέψει αυτό που έκανε χθες στην τηλεθέαση η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη!

Χθες, λοιπόν, στο δυναμικό κοινό η Αγγελική Νικολούλη έκανε το συγκλονιστικό νούμερο 18,0 και τερμάτισε πρώτη στη ζώνη της με διάφορα. Άφησε πίσω όλο τον ανταγωνισμό και έδειξε τα δόντια της για το τι ακριβώς μπορεί να κάνει το «Φως στο τούνελ»!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα νούμερα της που ξεκινάνε από χαμηλά αλλά σταδιακά ανεβαίνω όλο και περισσότερο!

Αναλυτικά τα τέταρτα για το «Φως στο Τούνελ» έχουν ως εξής:

9,8 11,1 12,9 13,1 17,1 23,0 20,2 21,2 22,5 24,0 23,6

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του ρεπορτάζ. Περιέχονται παραπλανητικά στοιχεία τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικά στοιχεία στην δικαιοσύνη για πνευματικά δικαιώματα του youweekly.gr!

ALPHA TV: Σοκ για Νικολούλη - Χατζηβασιλείου - Γερμανού - Μελέτη - Τσιμτσιλή!

Όλα αλλάζουν και τίποτα δε μένει όρθιο με την νέα διοίκηση στο κανάλι του ALPHA TV!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr η νέα διοίκηση δεν πρόκειται να «κρατήσει» τα συμβόλαια των συγκεκριμένων παρουσιαστριών καθώς τα θεωρεί πανάκριβα και εκτός αγοράς.

Εκτός και αν δεχτούν τις μειώσεις που θα προτείνουν από την νέα διοίκηση της Motor Oil

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ μας, μία περίοδος διαπραγματεύσεων έχει ξεκινήσει στο κανάλι της Κάντζας με την νέα διοίκηση του Alpha προκειμένου να συζητηθούν όλα τα μεγάλα συμβόλαια.

Η νέα διοίκηση του σταθμού έχει ξεκινήσει ήδη ένα κύκλο επαφών με τις παρουσιάστριες προκειμένου να εξορθολογιστεί κοστολογικά όλο το πρόγραμμα του καναλιού.

Σε πρώτη φάση στο στόχαστρο του καναλιού μπαίνει η Αγγελική Νικολούλη η οποία μέτρα πάρα πολλά χρόνια στο σταθμό. Θα ζητηθεί από την Αγγελική Νικολούλη να παραμείνει στο σταθμό αλλά με μειωμένο κόστος.

Μετά σειρά έχει η Βίκυ Χατζηβασιλείου που ανανεώνει το συμβόλαιο της με το κανάλι κάθε καλοκαίρι. Και στην Βίκυ θα ζητηθεί να μείνει στο κανάλι με λιγότερα χρήματα.

Συζητήσεις θα ξεκινήσουν και με την Ελεονώρα Μελέτη και με τη Ναταλία Γερμανού που τα συμβόλαια τους λήγουν τον Μάιο!

Εντελώς άλλη στάση κρατάει το κανάλι με την ταλαντούχα και ανερχόμενη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θεωρείται το πουλέν του καναλιού και είναι από τις λίγες παρουσιάστριες που θεωρείται από την νέα διοίκηση εξαιρετικά αδικημένη μισθολογικά!


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παίρνει τα λιγότερα χρήματα από οποιαδήποτε άλλη παρουσιάστρια στο κανάλι της Κάντζας αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει από την επόμενη σεζόν.